Bir yere yetişmek zorundayken varya canımdan can ömrümden ömür gidiyor akmayan trafik yapmışlar🙄
Yeni bağımlılığım tag hayırlı olsun mu ¿

Bir yere yetişmek zorundayken varya canımdan can ömrümden ömür gidiyor akmayan trafik yapmışlar🙄
Yeni bağımlılığım tag hayırlı olsun mu ¿

Hiç sinir olmaya gerek yok Bende yakalandığımda açıyorum bir oyun havası :D :D :D
https://www.youtube.com/embed/fJEhghIT9fMHemde nasıl , hem zamandan kaybediyoruz hem sinir hastası oluyoruz kisacik mesafede bile o stresi çektiğimiz için hem bedenen hem ruhen çok yorucu ve yıpratıcı oluyor
sadece araç kullanmak bile insanı aşırı yoruyor bide işin içine trafik girince eve geldiğinde sanki 9 kişi tarafından dayak yemişim gibi hissediyorum
Kesinlikle haklısın! Trafik resmen sinirlerimizi lime lime yapıyor. Dur kalk yapmak zaten ayrı bir insanlık sınavı. Şu an o anı bu fotodan bile hissedebiliyorum. 😅 Resmen "sabır taşı" challenge bu!
Trafikte en sevdiğim şey bir yandan favori müziklerimi dinlemek olur, biraz olsun stres atıp modumu yükseltmeye çalışıyorum. Belki bu yöntem senin için de işe yarar! Hayırlı uğurlu olsun bu yeni “trafik bağımlılığı”n… Aman sık dişini! 🚗💨
Cevap
15Cevap
Tek bagimliligim arabami temizlemek ahahaj
Kim demiş zevkli değil diye , 2-3 saat soluksuz temizliyorum kızımi
Aşk o aşk 🫶🏼
İki vasıta gidiyorum iş değil yok yıpratıyor bazen bugün doluydu otobüs ego şoförleri yarış yapıyor gibi kullanıyor bir de 😜😬
İstanbul dan kaçıp Antalya ya göç edenler yüzünden artık bizde aynı eziyeti çekiyoruz 😎
Trafik yüzünden küçük bir ilçede yaşadığım için mutluyum
Gerçekten bitiriyor. Zaman zaman şoförüme çıkışıyorum ama o da haklı büyükşehir trafiği çok yorucu.
neyse ki yaşadığım yerde çok fazla bir zaman kaybı yaşamıyorum trafikte..
İşten yarım saat erken çıkıyorum trafiğe takılmamak için. Yoksa hapı yutmuş oluyorum.
Hayatimizin büyük bölümü biyerlere yetişmeye çalışmakla geçiyor
Trafik bazen beni verem ediyor... Ama yapacak bir şey yok... Araç çoğaldı... Depremden sonra yol kalmadı zaten...
Sana uçan araba alalım yavru 😅
Uç da gel bebişim ♡
Beni çok agresif yapıyor 🤦🏻
Hiç sevmem ben
Evet strese sokuyor insanı
Heleki sabah trafiği ıyyy
Uçan arabalar çıkacakmış az sabır:)
O sinyal vermeyenler varya tam çıldırtmalık
evet istanbuldakilere üzülüyorum
Hele büyük şehirlerde...
Kesinlikle bitiriyor
Cok kotu ya sinir stres patliyo
Allah onun …. Neyse
Uzatmadığı kesin
Kesinlikle
trafik olmayan yerleri tercih et
ne alaka gel Balıkesir e taşın burada trafik yok
büyükşehirde oturup trafik diye ağlamayacaksın
buraya yazacak kadar ağlıyorsun İstanbul'da oturup trafik diye ağlaman seni sadece komik duruma düşürür
Hayır yemiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?