Son 15 senede toplam 50.000 farklı kadınla konuştum. Bu konuda bilgim geniştir.
Cevabın nedir?
Gizli Üye(45 üstü)8 ay50 bininci kadina ödül verdin mi 😬😬
175 Yorumla
Soran8 ayVerdim :)
Cevap sahibi8 ayNeymiss
Soran8 ayÇiçek 🌸
Cevap sahibi8 ayBiz de yedik 😝😅🤣
merak ettim nasil saydin bunlari? her konuştuğum kadın için bir çeltik mi attın duvarina 😅
Soran8 ayHayır zaten işim gereği otomatik kaydoluyor konuştuğum tanıdığım her insan, tam sayıyı bilmesem de 70bine yakın insan oldu
Cevap sahibi8 ayHimm anladim santral operator ya da musteri hizmetleri tarzı bir yerde çalışıyorsun
Soran8 ayYok. Hack, bilişim ve turizm. Yani iki yönlü de hem bilgi veritabanı hem sosyal
Cevap sahibi8 aytamam da bu vasıta ile konuştuğun kadınları çözemezsin ki üstün körü. sadece onların görmesine izin verdiğin kadarını görürsün
Soran8 ayÖyle değil işte bu vesileyle konuştuklarım desen milyonu geçmiştir. Özele girdiklerim en az 50bin
Cevap sahibi8 ayNe kadar bos insan varmis desene 😆😅 ya da ilgiye muhtac diyim
Soran8 ayKadınların yüzde 99u ilgiye muhtaç zaten
Cevap sahibi8 ay%1de olan ben buna sevinmeliyim demek ki😬😬🥰
Soran8 ayOlabilir bak ama bilemezsin aslında bir süre konuşmadan tanımadan bir şey diyemem 😚
Cevap sahibi8 ayilgi görmek guzel tabii ki, her kadının hoşuna gider 🥰
ama aklı başında olan ya da doymuş kadın diyim, is geregi onu arayan birinin ilgisine aldiris etmez, tersine sevdiği hoşlandığı erkeğin ilgisini bekler
Soran8 ayBiliyor musun ben de çok arayışta olmadım ister istemez böyle gelişti olaylar hayatımda nasıl oldu anlamadım şimdiki aklım olsa insansız bir iş yapardım ☺️😚
Cevap sahibi8 ayAhahaha sana da bıkkınlık vermiş anlaşılan😅
eminim bu yüzden ciddi bir ilişkin bile olamamıştır
Soran8 ayPek vaktim olmadı aslında bir kadına fazla verebilecek vaktim olmadı keşke 15 yıldır tek bir kişiyle ilişkim olsaydı
Cevap sahibi8 ayevet, kastettiğim şey tam da buydu. olan senin geçen genclik yıllarına olmuş 😔
Soran8 ayBelki birgün ben de bulurum gerçek sevgiyi. Kimseye güvenim yok :(
Cevap sahibi8 ayumarım bulursun🙏🙏🙏
ama tabii ki bu kadar çok şey görüp yaşadıktan sonra bir kadına güvenmek de eminim zordur. zaten şöyle bir gerçek var; yaş ilerledikten sonra kimseyi beğenmemeye başlıyor insan
Soran8 ayEvet çok doğru bu. Senin yaşın 45 mi gerçekten? 45 üstü mü? Ama şunu soyleym hem güven sorunu yaşıyorum insanlara karşı, sadece kadınlara değil. Hem de gerçekten çok daha zor beğenmeye başlıyorsun tahammül azalıyor
Cevap sahibi8 ayo yüzden benim gibi genc yaşta evlendin evlendin. sonraya kalırsan evde kalırsın😅😝
Soran8 ayKaç yaşında evlendin?
Cevap sahibi8 ayçok da genç değildim aslında tam zamanı 27
ama dört yıldır sevgiliydik
Soran8 ay20+ senelik ilişki ne güzel ya. Bir insan hakkında neler neler bilir insan. Hiç sıkılmadan devam edebilenlere çok şaşırıyorum
Cevap sahibi8 ayaslında düşününce ve günümüz ilişkilerini görünce bende kendime şaşırmıyor değilim😅😅
Cevap sahibi8 aysanırım biraz doğru insan olmakla da alakalı, biraz anlayışlı olmakla da
Soran8 ayGerçekten öyle bir zaman ama. Bide ben senin yaşlarında kadınlarla daha iyiyim 20 yaşından beri bu böyle.
Cevap sahibi8 ayşu an kaç yaşındasın
Soran8 ay33 yaşındayım. Ve oturmuş olgunlaşmış insan her zaman iyidir çünkü çok yıllar alıyor bazı şeyler
Cevap sahibi8 aynedense şu anda 50.001inci hedefinin peşinde koşuyorsun gibime geldi 😉
Soran8 ayYoo aklımdan bile geçmedi. :) kadınlarla ben hep güzel konuşurum hiç incitmem kolay kolay
Cevap sahibi8 ayAfeerin sana 😝😁
Soran8 ayHep mi böyle tatlı olursun sen? Yürümüyorum bide gerçekten de ☺️ öyle gibi gelebilir kulağa
Cevap sahibi8 ayyok hayır bende şeytan tüyü var bunun farkındayım 😝
yürüdüğünü düşünmüyorum hep naziksin sen biliyorum, yoksa öbür türlü bu kadar kadını nasıl tavlardın😉😅
Soran8 ayEvet çok küçük yaştan itibaren kadınlara fena ilgim var kontrol edemiyorum bazen. Asla kaba davranamam istesem de. Kadınlara nasıl kıyıyorlar haberlerde bir bilsem ne yaparsa yapsın bir insana zarar verenleri anlamam. Ama mesela şu anda senle konuşurken bile sanki sevgilmle konuşuyor gibi oluyorum ama senin güzel başlamanın da etkisi var sohbete 😚☺️ al sana çiçek 🌸
Cevap sahibi8 ayevet işin o kısmını ben de anlamıyorum😡😡😡
onlar erkek degil, insan hiç değil
Cevap sahibi8 ay50 bininci bn miyim yoksa, ondan mi bu cicek😍
Soran8 ayÇocuklara, hayvanlara, kadınlara kötü davranam herkes insanlıktan çıkmıştır. Hayır sayı olarak görmüyorum birincisin sen 🥰😍
Cevap sahibi8 ayOleyy beee😆
o zaman bir kuru kuru çiçek olmaz, baklava falan al bari😋
Soran8 aySana en sevdiğin tatlıları alırım, ama bir tatlının tatlı yediğini ilk kez gördüm 😚😚😚
Cevap sahibi8 ayAllah Allah , iltifaylara bak senn 🥰
ama biz bu numeroları yemeyiz yavrum😉😝
Cevap sahibi8 ayemin o en az senin kadar çakalım ben de, belki de fazlası
Soran8 ayBiliyorum bu belli zaten, senden ne hayat dersleri çıkarırım ben ;)
Cevap sahibi8 ayAman aman yok, uzak dur bnden
Bn ilgiye doymus bir kadinim😆
Soran8 ayHmmmm sen öyle sannnnn ☺️
Cevap sahibi8 ayAhaha kanima girecek yaa mikrop 😅😝
Soran8 aySeni yeniden doğmuş gibi hissettirmek lazım ☺️ sen var ya aslında çok fena bir kadınsın
Cevap sahibi8 ayCaktirmaaa🤫🤫
Bazen bn bile kendimden korkuyorum🫣
Soran8 ayBen de korkuyorum senden ama bir yandan da bir değişik oluyorumm böyle fena ya içim kanım kayniyo sana var ya 🙈😚
Cevap sahibi8 aytamam daha fazla ortalığı kaynatmadan kaçayim bn en iyisi 😇😇
Soran8 ayKaç yoksa bu işin sonu bilmiyorum artık 😚😚😚
Cevap sahibi8 ay🙃🙃
tamam tamam hadi eywalla😝
Soran8 ayDur gitmeee 😉
Cevap sahibi8 ayGec kaldin 😆😅
Soran8 ayNeden ama yaaa. Dur iki seçeneğin var. Yes ya da no de bana. Sadece bu yeterli
Cevap sahibi8 aysallama iş yaptırma bana yesne, no ne söyle😅
Soran8 ayAhaha yani tamam mı devam mı. Eğer no ise tamam. Yes ise konuşcaz
Cevap sahibi8 ayNo o zmn
Soran8 ay:'( ingaaaaaaaa
Cevap sahibi8 aybenim kitabımda ağlayana meme yok , üzgünüm
Soran8 ayAhahahah... Hmmm ben aslında sert erkeğim ne kadar kadına güzel davransam da. Canımı çektirme şimdi meme miiii ahaha 🙈
Cevap sahibi8 ayTm hadi sustumm 🤐
By
Soran8 ayAt bombayı sonra kaç 😘
Cevap sahibi8 ayNeymiss laaa bomba, benim niye haberim yok 🙄
Nude falan mi beklion yoksa oglum 🤪🤪
Soran8 ayÖyle bir beklentim yok. Şu dünyada tek beklentim var o da sensin ☺️
Cevap sahibi8 ayHadi ordan, bizim karnimiz tok bu numaralara dedim yaaa 😅😅
Neyse hadi acidim 😉😇
Soran8 ayben numara sevmem ki doğal adamımmmm ☺ <3
Cevap sahibi8 aykadınları kandırmak için bazen doğallık yetmiyor biliyorsun🙃
onlara duymak istediklerini söylemen lazım
Soran8 ayher kadın özgündür ama :) sen sanıyosun ki sana yaranmak için böyle yapıyorum hayır ben hisleri güçlü bi adamım ve senle güzel anlaşabilirim ve sana ilgim doğal
Cevap sahibi8 aytamam inanmis gibi yapalim 😅😇
Sorunu begendim
Cevap sahibi8 ayOha 70 kusur yazmisizz 😵😵
E bi eic de gelsin artik 😝
Soran8 aySenden çok hak edeni var mı len eic için 😚🌸
Cevap sahibi8 ayYok lenn😝
O kadar cene patlatmisizzz
Soran8 ayÇaktırmaaa ;)
Yapay Zeka Cevapladı
Öncelikle bu kadar kişilik bir deneyim gerçekten ilginç ve kapsamlı görünüyor. Sana sormak istediğim şu: Bu kadar farklı kişiyle konuşmak ilişkiler ya da kadın-erkek iletişimi konusunda seni en çok ne yönüyle şaşırttı? 🤔 İnsanlarla kurduğun bu iletişimler boyunca seni değiştiren veya dönüştüren bir şey olduğunu düşünüyor musun? 🌟 Çünkü insanlarla kurulan bağların her zaman kişiye bir katkısı olduğunu düşünüyorum. 👥✨
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
15Cevap
8 aybir kadında şaşırdığın ne oldu en fazla ne kadar çirkinleştiler ve bunu normalleştirdiler
12 Yorumla
Soran8 ayÇok tehlikeli iftiracı kadınlar var. Aşırı yalancı dengesiz ve insanın hayatını tehlikeye atanlar da çıkabiliyor. Hiçbir kötülük yapmasan bile
- 8 ay
allah korusun bizi
Gizli Üye(36-45)8 ayOnlara dair elinde bişey kaldımı fotoğraf vs vs
145 Yorumla
Soran8 aySevdiklerim duruyo evet
Cevap sahibi8 ayEvli var mı evlilerin fotosunu tutuyormusun
Soran8 ayVar evet evliler daha azgn
Cevap sahibi8 ayNasıl fotoları tutuyorsun belki içinde bende varımdır. Nude vs var mı
Soran8 aySen yoksun merak etme :D
Cevap sahibi8 ayNerden biliyorsun
Soran8 ayÇünkü hem evli, hem nude, hem de fotosu olan biri yok
Cevap sahibi8 ayHe tamam şükür
Soran8 ayHaha ne komiksin ya. Demek evlisin ve nude attın
Cevap sahibi8 ayÇok pişmanım 2 sene oldu ortaya çıkmadı çıkarmı sence
Soran8 ayZor ihtimal. Bu siteden mi tanıştın? Nudeda kimliğin belli değilse bir şey olmaz
Cevap sahibi8 ayEvet bu siteden tanıştım
Cevap sahibi8 ayÇok pişmanım yüzğmü de ifşa etmiş olma ihtimalleri var mı en son 2 sene önce nude atmıştm
Soran8 ayNude ile yüzünün kimliği aynı fotoda olmasın eğer olursa o bir risk
Cevap sahibi8 aySeneler önce dudağım görünen atmıştım sanmam ortaya çıksın diğerleri genelde göğüs tü
Soran8 ayKocan duysa napar
Cevap sahibi8 ayPskolojim iyi değil ölmek istiyorum kendine iyi bak
Soran8 ayYuh. Öyle düşünme. Herkes hata yapar. Affet kendini. Korkma bişey olmaz
Cevap sahibi8 ay😭😭😭
Soran8 ayAğlama sarıl bana ☺️
Cevap sahibi8 ay😭😭😭😭pskolojik tedavi görüyorum ama kötüye gidiyor her şey artık iflah olmam ben
Soran8 aySırf bu yüzden böyle olmuş olamazsın bak nerdeyse her kadın bunu yapıyor
Cevap sahibi8 ayGercekten mi neden herkes yapmıyor gibi konuşuyor tüm sitelerde fotom geziyor gibi hissediyorum
Soran8 ayKorkma ya milyon tane kadın tanımış biriyim. Çıplak foto atmayan ya da seks konuşmayan kadın nerdeyse sıfır
Cevap sahibi8 ayPeki sağol
Soran8 ayRica ederim başka sorun olursa burdaym
Cevap sahibi8 ayBir erkek bir kadını neden ifşalar
Soran8 ayGenelde istediğini alamaz veya zevk fantezi için bunu yapar
Cevap sahibi8 ayBana ulaşamazlar genede atarlar mı
Soran8 ayOnları kizdirmadysan ve karakterlerinde bu yoksa atmazlar kimseye
Cevap sahibi8 ayPeki sağol sitelere çok baktım görmedim kendimi
- 8 ay
Adın ne geçen biri atıyordu evli biri diye açık mısın saçların uzun mu?
Cevap sahibi8 ay@eskilerdentuba açığım evet uzun saçlarım
Cevap sahibi8 ay@eskilerdentuba nerde atıyordu
- 8 ay
O kişinin baş harfi b mi onu söyle?
Cevap sahibi8 ay@eskilerdentuba Gerçek isimle paylaşmıyorlar zaten nasıl esmer bir kadın mı sarışın mı
- 8 ay
Kızlar n’aptınız? O kişi kimmiş
Soran8 ay@ffatmaaaaaaaaaaaa noluyo ya herkes kendinden mi şüphe etmiş fjdkdkdk
- 8 ay
Yok bende sıkıntı yokta ben merak ettiğim için geldim hahskdmmd
Soran8 ay@ffatmaaaaaaaaaaaa dedikodu kazanına döndü burası jfdkdkdk
- 8 ay
Vallahi he şaldşsşdlld
Cevap sahibi8 ay@ffatmaaaaaaaaaaaa Ben değilim bence yeni ifşa lara baktım karı koca ifşaları hep
Cevap sahibi8 ayKarı koca ifşaları doldu son 2 ayda sitelere kdkdkdk
- 8 ay
Şaka mııııı görmek isterim valla
Cevap sahibi8 ay@ffatmaaaaaaaaaaaa görüp napcan
- Aile & Toplum konusunda 337 cevap paylaştı.
8 ayBen de 6 ay içinde ve üstelik aynı anda 3 kızla konuştum, sormak isteyenler bana da sorabilir... 😂
04 Yorumla
Soran8 ayHelal olsun
- 8 ay
Ama en sonunda hepsi bir olup sınıflarındaki tüm erkekleri üstüme salacaklardı. Verilmiş sadakam varmış ki; zor kurtuldum. 😂
- 8 ay
Abi kesme allah aşkına ya sen kim aynı anda 3 kızla konuşmak kim
- 8 ay
Ne kesmesi be? Sana yalan borcum mu var?
8 aySeni 50.000 de durduran neydi? Sorum bu😀
14 Yorumla
Soran8 ayAşağıda birisi de sormuş, cevapladım. 50binden sonrasını sayamadım :D ayrıca soruyu okursan diğer cevapları durmadigimi görürsün djdkdkd
- 8 ay
Sayiyi guncelle o zaman 😀Sen marketteki kasiyerleri garsonlari falan da saydin herhalde😅
Soran8 aySadece genel konustuklarimi saysam milyon olur ya. Özelden konuştuklarım en az 50bin
- 8 ay
Tamam😀
- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
8 aySeni 50 binde durduran ne oldu😂
18 Yorumla
Soran8 ayHahaha bu iyiydi bak 😂 sonrasını sayamadım ki
- 8 ay
Başarılarının devamını diliyorum 😂
Soran8 ayBağımlı oluyor insan nerde kadın görse konuşası geliyor 😂
- 8 ay
Ahaha 😂 o halde şunu sorayım..
50 binin sonunda erkeklere bir tavsiye verecek olsan ne söylerdin (genel)
Soran8 ayBirçok şey söylerim aslında. Birincisi dengesizlik ve mantıksızlıklar çok göreceksin ama bu olumsuz bir şey değil frekanslar farklı çalışıyor. Karşında bir erkek yok bunu hiçbir zaman unutmamak lazım bunu çok unutuyoruz. İkincisi de samimiyet konusunda erkekten farklı görmemek ve gözde büyütmemek lazım mesela utanan çekinen erkekleri hiç anlamam her şeyden utansam bile kadından yine utanmazdım.
- 8 ay
Kısacası mantıksızlığı normal gör ve asla çekinme diyosun😂
Soran8 ayEvet dengesizlik ortak özellik genelde onu mazur gör 😂😂 alttan al. Erkek gibi kavga etme. Ama konuşacağın zaman ise askerlik arkadaşı gibi gör ki çekinme
- 8 ay
Eyvallah 😂
Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yazışırken onlara ne dememek gerekir?
15 Yorumla
Soran8 ayCinsellik konusu hiç açmamak lazım zaten kendileri maksimum üç gün içinde açıyor genelde
Soran8 ayBide kadınların duygusal varlıklar olduğunu unutup tartışmaya giriyoruz. Bu çok yanlış. Hep alttan alalım demiyorum ama karşında böyle erkek arkadaş varmış gibi mantık arayıp sinirlenmek genelde kötü sonuçlandı
Soran8 aySeni en iyi cevap seçicem vakit gelsin de
8 ayBununla övünen bir adama ne sorulur Allah aşkına
11 Yorumla
Soran8 ayÖvünmedim ki
Kadınların hepsi Türkse hiçbir şey farketmez
16 Yorumla
Soran8 ay10.000 tanesi yabancı genelde Avrupalı
Soran8 ayTürklere dönme konusunda tek sebebim Türkiye'de yaşıyor olmak
Soran8 ayAmerika'ya gidecem
Eline ne geçtidjjfjf
11 Yorumla
Soran8 ayTatlı kızlar geçti
Kardeşim Allah o kadar kulunu tanımıyodur sallama bir insan hayatı boyunca 15.000 yüz görür ya da görmez 50.000 kız 100.000 çift meme demek
01 Yorumla
Soran8 ay😂😂😂😂
Gizli Üye(36-45)8 ayTurkcell operatörüydün sen; hatırladım.
Kaç erkek peki?
00 Yorumla
8 ayBuldun mu
112 Yorumla
Soran8 ayÇok
- 8 ay
Soru bu değildi bence ne aradığını hâlâ bilmeyen birisiniz
Soran8 ayBir kelime ile insanı çözemezsin ki
- 8 ay
Çözdüğümü söylemedim ama ne noktada olduğunuzu anladım gerçi tanıştığı kızları insandan önce cinsiyet olarak gören ve tek tek sayan birine soru sorulur mu ki
Soran8 ayÇok büyük önyargı içindesin. Ne beni tanıyorsun ne hikayenin arkasını veya önünü bilmiyorsun
- 8 ay
Lütfen beni bu ön yargıdan kurtarın dürüst cevabınızla o halde. Belki de yanıldım sadece her gün binlerce insanla konuşan ve soruyu bu ortama göre değiştiren biri de olabilirsiniz. Mesleğiniz nedir?
Soran8 ayMeslek gereği ister istemez çok kişiyi tanıdım. Bilişim hack ve turizm. Biri veritabanı diğeri ise sosyal boyutu. Şimdi soruya bakan direkt abaza gibi algılayabilir o yüzden gelen tepkileri de anlıyorum ben ise sadece dürüst oluyorum. Ne kendimi tek kelime ile özetleyebilirim ne de siz anlayabilirsiniz. Arayışta olan ve kendini bu konuya vermiş hayatını buna adamış standart bir hovarda değilim
- 8 ay
Teşekkürler ve özür dilerim. Bu tarz şeylere tahammülüm yok o yüzden yanlış düşündüm bende. Hakkınızı helal edin lütfen.
Soran8 ayYok önemli değil. Her erkek kadar ben de severim kadınları bunu reddedemem. Ama karşımdakinin hiçbir zaman bir insan olduğunu unutmam
- 8 ay
Bunun bilincinde olmanız güzel. Her şerde bir hayır var, ön yargımın kurbanı oldum bende tekrar kusuruma bakmayın. Yeni bir şey öğrenmiş oldum vesilenizle. Teşekkürler
Soran8 ayEstağfurullah ne demek. Bu sitede ve zamanda sizin gibi saygılı konuşan insanların kalması güzel. Başka sorularınız varsa sorabilirsiniz. Buldun mu derken demek istediğinizi anladım aslında. Profilinize bakınca da. Sonu olmayan yolda ilerleyen ne aradığını bilmeyen biri gibi izlenim verdim
- 8 ay
Ön yargı testi yapmak da istemiş olabilirsiniz insanları sınama imkanım olsa bende yapardım. Teşekkürler, sadece iki sorum vardı onları da sormuş oldum.
Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. tam 50.000 mi :)
13 Yorumla
Soran8 ay60-70bin olabilir
Soran8 ayKadınlar çok kızacak ama nerdeyse belki 50-70bin arasında kadından öğrendiğim şey gerçekten çok mantıksız davranışları oluyor ve dengesizler. Yani neyi ne zaman neden yaptıklarını ve ne istediklerini bilemiyorsun ömür törpüsü oluyorlar. Genç olgun yabancı türk eğitimli cahil hiç fark etmiyor.
Aile & Toplum konusunda 870 cevap paylaştı. Başka işin mi yoktu
11 Yorumla
Soran8 ayYoo çok çalışkan biriyim
hiç veren oldumu
13 Yorumla
Soran8 ayÇok değil 200 filan
Soran8 ayHepsini kabul etmedim ki. Bazılarını buluşunca gördüm istemedim
8 ayGözün aydın kına yak
11 Yorumla
Soran8 aySağol canım
- Aile & Toplum konusunda 10,2b cevap paylaştı.
8 ayHer gun 9 kariyla mi konustun mk
01 Yorumla
Soran8 ayHayır bazı günler 300-400 tanesiyle
- Aile & Toplum konusunda 443 cevap paylaştı.
8 ayBilgin kadar sende genişsin bence
01 Yorumla
Soran8 ayDeden de genişti
Erkeğin Otospusu demek istiyorum..
01 Yorumla
Soran8 aySen de erkeğin hayat kadını
Kadın kuaförü müsün?
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 ayAnlat bakalım kadınları
01 Yorumla
Soran8 ayÖmür törpüsü oluyorlar
8 ayTipe cidden önem veriyorlar mı kızlar
03 Yorumla
Soran8 ayHer şeye önem veriyorlar. Tipe de, giyime de, paraya da, karizmaya da, bilgiye de, kültüre de, davranışa da, mesleğe de. Ama bu kadından kadına değişiyor kimisinde bazıları zayıf bazıları daha fazla öneme sahip olabiliyor. Karakter, davranış vs. Bunlara da önem veren var
- 8 ay
En çok hangisine
Soran8 ayDünyanın bir gerçeği var. Para çoğunlukta her şeyi yeniyor. O yüzden onu hariç tutuyorum. Arkadaşlıkta bile para kazanabilir. Ama şunu unutma, parayı hariç tutarsak, geri kalan her şey herkese göre değişiyor. O zaman da materyal ön plana çıkıyor. Yine vücut ve tip ve giyim. Bunları da saymazsak, özgüven, kültür, espri ve konuşma yeteneği sosyal yetenekler çok iyiyse ortalama para kazanan birisi de şanslı oluyor. Ama kuru karakter ve iyi olmanın pek işe yaramadığı bir dünya
Gizli Üye(25-29)8 ayKac kız sktin
12 Yorumla
Soran8 ayOnu diyemem işte
Cevap sahibi8 aySırada kim var
Devamını Gör(8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?