Namazım kabul oluyor mu Rabbim bizi affeder mi?

mudur sizmerhaba arkadaşlar sene başında ilk beraberliğimi yaşadım, uzun süreli bir ilişkim vardı Ağustos ayında güvenini kırdığım için 2 aydır ayrıyız hatalı taraf ve pişma olan taraf benim onunda vicdan azabını yaşamaktayım beni affetmediği için ve bu ayrılık beni çok değiştirdi herşeyimi ve bu ayrılıktan sonra namaza başladım birine söylediğimde onun için başlamışsın diyorlar ama hem artık zamanı geldi geçiyor ve onu geri kazanmak için ve beraberliğimiz içinde çok üzgün pişmanımve vicdan azabı çekiyorum namazda o kadar içten dua ediyorum ki ve dua ederken Rabbimle utannarak konuşuyorum beni affetmesi için asla kendime yakıştırdığım bir şey değildi o zamana kadar koruyabilmiştim kendimi her neyse onunla başladı onunla devam etmeli ve barışmayı hırs ettim başka çaresi yok gibi düşünüyorum çok dua ediyorum ve bu birliktelik ayrılıktan sonra 2 kez tekrarladı ben barışırız düşüncesiyle gittim yanına ama barışmadı Allahıma havale ediyorum onu az önce burada bişey okudum 'bir olay Allaha yakınlaşmana vesile oluyorsa o olayda hayır vardır' diye gerçekten böyle mi ve Rabbim bizi affeder mi sizce? aynı zamanda çalışıyorum sabah 8 akşam 7 işim zaman zaman yoğun oluyor eve giderken akşamı kaçırıyor oluyorum ikindiyi der işim yoğun olduğu için kaçırıyorum iş düzenimde namaza alışamıyorum tekstilde çalışıyorum ve sırtımdan ameliyatlıyım uzanıp eğilenmiyorum abdestiçok zor alıyorum öğle molamda camiye gidip öğleni kılarım ve öğlen abdestimle de tutabilidğim zaman ikindiyi kılarım veçok zorlarım kendimi abdestimi kaçırmamak için burada lavabonun pisliği yüzünden de aldığım abdest sayılmıyor gibi hissediyorum çok pis hem pis kokuyor hemde sigara kokuyor çünkü bilirsiniz tekstil lavabolarını öğle ve yatsı hariç namazlarımı hep kaçırıyorum kaza yapıyorum sürekli kazaya alıştım özellikle sabah namazına 2 aydır 2 3 kere kalkabilmişimdir bir türlü uyanamıyorum alarmı duymuyorum nasıl ne yapabilirim kazaya kalsa da kabul oluyor mudur Rabbim bana darılıp benim namaz ve dualarımı kabul ediyor mudur?

Namazım kabul oluyor mu Rabbim bizi affeder mi?