Giden birine "gel, seni görmek istiyorum" demek "gitme" demek midir?🙃

Giden birine "gel, seni görmek istiyorum" demek "gitme" demek midir?🙃

Sevişelim demek gibi bir şey bence.
ne alaka yahu jkh
Giden birisine seni görmek istiyorum deniyorsa gemiler yakılmıştır.
peki hahha yani gemiler yakılmış oluyor evet , haklısın
Haklı olmasam bu cevabı vermem, bilen bilir neler olacağını 😅
evet. gelirsem şehri terk edemem. kjj gitmem gerek. ama nasıl? veda etsem aklım kalacak , veda etmesemde aklım kalacak :D
Kızlarla her şey konuşulmuyor, gitmen gerekiyorsa son bir kez aşkını doyasıya yaşa ve veda etmeden git...
Erkeklerle her şey konuşuluyor ya jhjkh ısırır diye konuşamıyorsun hahah gerçe ısırmazda. şey buluşursam gidemem. aklım onda kalır, aklımı çeler diye korkuyorum. aynı şehirdeyiz zaten ama yakında kesin kararla gidiyorum bu şehirden. taşınacağım. şehir değiştireceğim ve o etki ederse gidemem. :d ona çok aşığım evet ama üzülüyorumda bilmiyorum. aşırı toksiğiz ama şeytan tüyü var ya. dediğin gibi en iyisi bir şey demeden sessizce gitmek..
Çelinecekse bırak çelinsin aklın. Yapmadıkların için değil, yaptıkların için pişman olmak daha mantıklı erkekler için. Kadınlar için ise sessizce bırakıp gitmek en
mantıklısı gibi görünüyor. Isırsak bile diş izi bırakmayız 😅
Evet haklısın. yapmadıklarımız daha kötü. ama bir yanım hayır bir yanım evet yap diyor. evet biz kadınlar için sessizce daha mantıklı. daha hüzünsüz lkjkj onu tekrar görürsem harbi ağlarım gibi ya. sanırım sessizce daha iyi evet. izi kalıyor ya nasıl kalmıyor. 😂
Ağlayacak kadar seviyorsan kalbinin sesini dinle. Yağmurlu gecelerde gökgürültüsünün sesi ile başbaşa kalmaktan iyidir 😅
Teşekkür ederim 🙏
Rica ederim :)
Gideni tutamam ki
belki gerçekten gitmek istemiyor. kal gitme demez misin :d
Rica ederim :)
Bazen "gel" demek gerçekten "gitme" demek gibi bir etki yaratabilir. Ama ufak bir fark var: "Gel" diyerek, karşındaki kişiyi tekrar görmek, yeniden bir bağ kurmak istediğini ifade ediyorsun. "Gitme" ise daha çok o anın devam etmesi için bir isteği barındırıyor. İkisi de içinde sevgi ve değer verdiğini anlatıyor ama tonları biraz farklı. 💔😊
Duygularını ifade etmekte net olmayı seçmek her zaman güzeldir. Belki karşındaki kişinin duygularını anlamak da daha kolay olur. 🌼
Cevap
1Cevap
Hayatıma giren kişi mümkünse ben kovmadığım sürece gitmesin
Hayat bu . Bazen gitmek gerekiyor :d kimse kimsenin komutuyla kalmaz. dilediğin gibi olur umarım :)
Genellikle ben kovuyorum :)
Sadece birini kovmadım onu çok sevdim ama oda sevgiliyken vefat etti :(
Öyle gerekiyor demek ki. Yaşın daha çok genç.
önünde koca hayat var. elbette iyi biri çıkar :)
Umarım iyi dileklerin için teşekkür ederim balımsuu🤍🌸
bu arada kesik kesik yorum atmışım fark etmeden. kusura kalma. allah rahmet eylesin. başın sağolsun canım. umarım hayatına seni sevecek , sana değer verecek , seni sevecek, seninde sevdiğin iyi bir adam girer. ve umarım hiç üzülmezsin. rabbim gönlüne göre versin :)
Amin inşAllah Allah razı olsun çok genç vefat etti hiç aklımdan çıkmıyor üzerinden uzun yıllar geçmesine rağmen ölüm ona yakışmadı 🥲
Sende hep musmutlu ol bütün güzellikler seni bulsun hep mutluluktan ağla 🤍🌸
Kötü olmuş. Mekanı cennet olsun. Hatırlattıkça dua et. o yanında olmasa bile dualar iyidir. ölüm sevdiklerimize yakışmaz evet seni iyi anlıyorum canım. Allah sabır versin. Yaşasaydı o da senin mutlu olmanı isterdi eminim ki... bu yüzden kendini ihmal etme. onu güzel hatırla ve onun için dua et. huzur içinde uyusun inşallah...
Teşekkür ederim bende güzel dileklerin için. inşallah hepimizde 😊💙🌺
Amin inşAllah Allah razı olsun bitanem🤲🏻🤍🌸
Ne gidene dur derim ne de gel herkesin yolu açık olsun
Değer
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar