Ev işi yemek temizliği kadın yapıyor, çocuğa kadın bakıyor işe gidiyor çalışıyor birde askere gitsin istiyorlar erkekler ne yapıyo?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yav ne balkon sen 3 5 slağın dediği lafa herkes işini yapsın abi kadına ev hanımlığı yakışır erkeğe çalışmak kadının askerde ne işi var
Adam gibi adam
Recep Tayyip Erdoğan 🤣
şimdiki kadınların senin saydıklarının hiçbirini yapmıyor kaç senesinden bahsediyorsun acaba?
Yapmıyor mu? Gözüne dizine dursun yemek yapmayan kadın yok üstüne yetişmiyorum çalış diyorsunuz bir tane yemek yapmayan ev işi yapmayan kadın gösteremezsin ama çer çöp erkek çok
Çer çöp erkek çok diyip genelleme yapacağına şimdiki kızlara bak kucaktan kucağa işten işte daha bir yumurta kırmayı bilmiyorlar gelmiş konuşuyosun ama tabi gerçekler acıdır sizin hemcinslerinizden habersizmiş gibi davranırsınız
Valla sende adın gibi biliyorsun kızlar işten eve gelip yemek yapıyor temizlik yapıyor çocuk bakıyor ama erkekte çalışıp gelip yatıyor sen evlileri takip etmiyorsun galiba hemcinslerin yatıp ben yetişemiyorum çalış der çalıştırır birde yemek ister temizlik ister şimdi birde askerlik çıktı siz hangi kadın işini yaptınızda kadında sizin işinizi yapsın siz ne işe yararsınız anca üreyin
Hemcinslerim sizin yapamadığınız her işi yapıyorlar söze gelince erkek yapsın ama eşitlik diye bağrıyorsunuz ya madem ki eşitlik al sana eşitlik erkek gibi çalış aile geçindir askere git kolay mıymış sonra kızlar gelip yok ben çocuk bakamam yok yapmayı bilmiyorum dışarda yiyelim demesini biliyoruz her cinsin kendine göre farklı görevleri tamam sen hem çalışıp hem yemek yapmıyım diyosun o zaman bırak ikinciyle evlensin o yemek yapsın sen çalış hoşuna gider mi o zaman varya yemeği koşa koşa yapmaya gidersin başkası girince hayatına
Hemcinslerim sizin yaptığınız her işi yaptıkları gibi birde sizin işlerinizi yapıyorlar bir askerlik eksikti eşitlik istiyorsanız eve gelince tıpış tıpış yemek temizlik yapıp çocuğa bakacaksınız ne iş yapıyorsunuz sanki
Siz önce yemek temizlik çocuk bakın hergün sonra askerlik il hayatından bahsedin eve gelince yemek mi yapıyorsun temizlik mi yapıyorsunda kadına laf ediyorsun sen
Eşitiği isteyen biz değiliz siz 😂😂😂
Seninle bu konuyu tartışırdım da gerçekten herşeyi kendi bakış açından ve farklı yerlerinden anlıyorsun o yüzden kolay gelsin
Asıl sen kendini bakış açından anlıyorsun adın gibi biliyorsun kadınlar hem kendi işinizi yapıyor hem sizin işinizi az yiyinde Uşak tutun
Türkiye'de öyle bir şey olmaz, gündemi değiştirmek için köpürtülen bir şey.
Vallah ya erkeğin yaptigini bi kadinda yapar elbet biraz daha agir kaldıramazlar çok ama gene de her işin üstünden gelirler
Kromozom sağlayıcısı onlar
Beğenmediğiniz İsrail kadar olamadınız mı