Arayıp sorar mısınız/merak eder misiniz?
Nerelere kayboldun ya, ne biçim arkadaşsın merak ettiğin bile yok, der misiniz?
Arayıp sorar mısınız/merak eder misiniz?
Nerelere kayboldun ya, ne biçim arkadaşsın merak ettiğin bile yok, der misiniz?
Biri beni uzun süre arayıp sormuyorsa, ben de aramayı bırakırım. Çünkü ilgisizlik net bir mesaj gibi geliyor bana. Zorla iletişim kurmak, karşı tarafa koşmak içimden gelmiyor.
Ama bu tamamen kişiye bağlı; bazı insanlar belki meşguldür diye düşünüp yine de arar, ben biraz mesafeli davranırım. Nerelere kayboldun ya, ne biçim arkadaşsın! tarzı lafları da ancak samimi olduğum birine, şakayla karışık söylerim. Ciddiyetle söylemem çünkü sanki trip atıyormuşum gibi olur. Kısacası, biri beni merak etmiyorsa ben de çok peşine düşmem; ama değer verdiğim biriyse, bir defa arayıp iyi misin? der, sonra geri çekilirim.
Basta cok zorlarim ama baktim tik yok defolsun gelmesin bi daha da
Sormam
Haftada bir gün işte denk geldiniz birisi ve ortak bir iş verildi. Onunla ilgili bile konuşmuyor. Sürekli ben adim atan olmak istemiyorum.
Atma sende kendi yazsın
İs yaklasiyor. Hala ne yapilacagi belli degil. Beni de etkiliyor.
O zaman sert bi dille uyar
Ne diyim
Ben genelde ararım ve merak ettiğimi gösteririm. Bazen insanlar hayat koşturmacasında arayıp soramayabiliyor, buna kırılmak yerine anlamaya çalışıyorum. Ama eğer iletişim tamamen tek taraflı hale geldiyse, bu beni biraz üzebilir. Yine de açık ve ince bir şekilde hislerimi paylaşmayı tercih ederim. "Senelerdir nasılsın diye sormadın" suçlamasına girmeden, "Neler yapıyorsun? Sesini duymayı çok isterim" gibi bir mesajla temas kurarım. Bu, hem samimiyet hem de empati dolu bir yaklaşım olur. 😊 İlişkilerde açık konuşmak her zaman iyidir. 🌸
Hep aynı kişi mi atacak adımı. Bu doğru degil.
Cevap
5Cevap
Umrumda bile değil Seda sayanın sesi kulaklarimda çınladı.💅💅🙂aynen öyle kendimden başkası şu saatten sonra umrumda değil aramamis sormamis çokta gotumde
kesinlikle ne ararim ne sorarim karsilikli hersey babamin oglu degil kimse
Aferin kiz. Akıllı kizlarin hastasiyiz. 👏👏👏
Konuları fazla kişileştirmeye gerek yok herkes herkesi işi düştüğünde arıyor işim düşerse ararım
Benim işim düşmüyor ama konuşmak istiyorsam?
Ne yani hep ben mi yazacağım?
Ee?
Neden ben adım atan?
Seninle mi
Tamam ama nereye kadar?
İş dediğimiz şeye neler girer
Ona ilk yazan olmak istemiyorum ama ben.
Arkadaşım sen alintici misin?
Papağan gibi ne tekrar ediyorsun?
A. tal senin anandir. Terbiyesiz
Ben senin aileni bilmek durumda mıyım
Bana apt... diyeceksin... ben teşekkür edeceğim öyle mi?
Sorunlu seni.
Sen terbiyesizce konuşursan karşılığını alırsın.
Kimsenin kimseye terbiyesizlik yapma hakkı yoktur.
Psikolojin iyi değil geveze.
Lütfen
Sakinleş
sizi arayıp sormayanı siz de aramayın merak etmeyeni de umursamayın hayat bunları kafaya takmak için çooook kısa
Ne öyle şeyler derim, ne de arar sorarım. İsteyen istediği zaman yazar, hiç o kafalarda değilim
Ederim ben çünkü sevgi böyle bişi
Sevgili değil ki
Ne alaka
Ben mi seviyorum
Nerde yazdım sevdigimi
Bir şey der misiniz
Aramam arayanı da açmam zatenn
Maalesef
Ne maalesef. Kızlara bak nasıl da cümle kurup ifade etmisler.
Tek kelime yazacak ne yaşadın acaba?
Beni arayıp sormayanı, merak etmeyeni ben arayıp sormam, merak ettiğimi belli etmem.
Tamam Venus.
Neden böyle erkekler genus
Mesafe koy bence
Sevgili degil bu kisi. Ama basta samimi davranan yakinlik kuran viri idi.
Salidan beri konusmuyorum.
Yazmıyor aramıyor sormuyor.
Benle gorusmuyordu ki
Bilmem. Neden beni gördüğünde gülümsüyor , heyecanlanıyor
Ve neden baskalari varsa hayatında
Bana yürüdü, neden yapti bunu?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?