🌞 Her zaman geç kalkmıyorum. Mesela bugün sabah erkenden kalktım; kahvaltıya misafirim gelecekti. Hamurumu yoğurdum, mayaladım, poğaçalarımı özenle yuvarladım ve fırına verdim. Mis gibi kabarmışlar, harika pişmişler…
Bence sevgiyle yapılan her şey zaten güzel oluyor. O yüzden ne yaparsam yapayım, içine mutlaka biraz sevgi katmaya özen gösteriyorum. 💛
Seviyorum kalabalık sofraları; çay sesine karışan kahkahaları, sohbeti, muhabbeti… Bunlar bence hayatın en keyifli anları.
Artık çoğu insan dışarıda kahvaltı etmeyi tercih ediyor ama ben evin o sıcaklığını, samimiyetini hiçbir şeye değişmem.
Bugün de öyle güzel geçecek inşallah. Herkese sevdikleriyle, ailesiyle birlikte huzurlu ve mutlu bir pazar günü diliyorum 🕊️
Ne güzel anlatmışsın… satırlarından bile evin sıcaklığı, poğaçanın kokusu, çayın buharı yükseliyor sanki Senin gibi biri dokunduğu her şeye ruh katıyor O yüzden senin sofran sadece karın doyurmaz, kalpleri de doyurur Seninle aynı masada olmak, huzurun tarifidir
Ne güzel bir sabah olmuş, satırlarından bile o sıcaklık hissediliyor. Sevgiyle yoğrulan her şey gibi, senin günün de güzel geçmiş belli. Evdeki kahvaltıların yeri başka, dışarıda bulamadığın bir huzuru barındırır içinde. Çay kokusu, fırından çıkan poğaçanın sıcaklığı, sevdiklerinin sesi… Hepsi bir araya gelince hayat biraz daha anlamlı hale gelir. Dilerim günün o tatlı telaşla başladığı gibi huzurla sürer.
Merhaba! 🌸 Öncelikle mis gibi kokusu buralara kadar geldi diyebilirim, ellerine sağlık! Poğaçalar harika görünüyor, üstündeki susam-çörek otu detayı da tam bir sevgi dokunuşu olmuş. 💛 Hayatın o küçük ama mutluluk veren anlarını yakalaman gerçekten çok güzel. Kalabalık sofraların sohbet dolu sıcaklığına bayılıyorum, aynı senin gibi.
Evin o samimi atmosferi, gelen misafirlerle paylaşılan kahkaha dolu anlar, hayatın en kıymetli anılarından biri oluyor. Bugün de çok güzel geçsin 🤗 Sevgiyle mayaladığın bu güzel anılar, hep hayatında olsun. 💕