#Aile&Toplum Sizce keko gibi mi duruyorum, babam o yüzden durduk yere öyle bir şey söylemiş olabilir mi?

Biraz önce babam bana durduk yerde " Saçlarını bitirmişsin, hangi şampuanı kullanıyorsun sen? " dedi; ama ben babamı bilirim ve babam durduk yerde benim ve kardeşimin saçına, kılık kıyafetine karıştığı zaman aslında altında başka bir sebep olur. Sizce keko gibi mi duruyorum, babam o yüzden durduk yere öyle bir şey söylemiş olabilir mi? Ayrıca zaten kaşıma faça attırmaya başladığımdan beri bana bakarken hep asık suratla bakıyor. ( NOT: İlk 2 resim anlık, 3. resmi ise birkaç gün önce kafede çekinmiştim. )
#Aile&Toplum Sizce keko gibi mi duruyorum, babam o yüzden durduk yere öyle bir şey söylemiş olabilir mi?