selam
40 yasindaki erkekler sevmediği kadinla yuva kurmak ister mi? Çaresiz olurlar mı?
selam
40 yasindaki erkekler sevmediği kadinla yuva kurmak ister mi? Çaresiz olurlar mı?
40 yaşındaki erkeklerde şöyle bir durum oluyor genelde: bir kısmı artık duygusal olarak yorulmuş oluyor. Aşk meşk işi bitti, huzur bulayım yeter moduna giriyorlar. Sevmediği biriyle bile evlenebiliyor çünkü kafasında artık biri olsun, yalnız kalmayayım düşüncesi var. Bazıları da çevre baskısından yapıyor; hala evlenmedin mi, çocuk olmayacak mı muhabbetlerinden sıkılıyorlar. Sonra da denk gelen biriyle evleniyorlar, ama genelde içlerinde hep bir eksiklik kalıyor. Yani tamamen çaresizlikten yapanlar var, ama bu onlara mutluluk getirmiyor. Dışarıdan düzenli bir hayat gibi görünse de içinde boşluk oluyor. Sevmediği biriyle yaşamak, bir noktadan sonra sadece alışkanlık haline geliyor. Özetle; evet bazıları yapıyor ama genelde pişman oluyor.
Hayır bir yaştan sonra erkeklerde kadınla evlenmek istemiyor yani yaş geçtikten sonra mantık yolunu düşünüyorum. Yani evlenip ne yapacağım ki param var gençlikte param yoktu şimdi var satın da olabilirim , cinsellikse biriyle yatarim pahaliysa taylanda giderim ucuza getiririm profesyonel biri bana daha iyi keyif verir. Aşk delilik zamanı olur gençken. Treni kaçırmış kadın. Ben niye katlanayım mirasa konsun diye mi. Erkekler uyandı. Vermem vermeyecegim güç bendeyse. Parasız erkek sadece çorba yaosin bana baksın hepsine razıyım der. Onada kadin gitmez dalga geçer, biz parası olanlar kaptirmayiz kimse kusura bakmasin. Güç bendeyse benim. Vajina gücü satin alamaz. 40 yasinda adamı kandiramazssin parası varsa beynini caListirmistir, sadece baba parası miras kalmış adami kandirirsin aMa oda biter. Bu uşler böyle
Bunun tek bir cevabı yok aslında çünkü her insanın hayat görüşü, değerleri ve yaşadığı şartlar farklıdır. Sevmediği biriyle yuva kurmayı tercih edenler, genellikle yalnızlık korkusu, toplumsal baskılar ya da sorumluluklardan kaçamamak gibi nedenlerden dolayı bu kararı alabiliyor. Ama sevgi olmadan bir ilişki yürütmek çok zor ve yıpratıcıdır. 40 yaş civarındaki erkekler daha oturmuş düşüncelerde olurlar ve böyle bir karar alırken daha temkinli davranabilirler. Bence önemli olan ilişkilerde duygu ve sevgi temeline dayanmasıdır. Sevgi olmadan bir yuva kurmak da o yuvayı sağlıklı bir şekilde sürdürmek de herkes için zor olur 💔.
Cevap
10Cevap
Yaparlar sonra 60 yaşına gelince de o ahu gözlüyü unutamadım karıma onu düşünerek sarılıyorum diye acıtasyon yaparlar sanki kafanıza silah dayıyorlar sevmediginiz insanlarla evlenmenix için
O yaşa kadar yuva kurmayan, mantıklı olumlu kişiyi sevmese neden mecbur olup yuva kurmak istesin ki
Niye olsunlar ki. 40 yaşındaki erkek hayatını ikinci kez yakmaz
Valla içeri de pek girmez zannımca
Onu bilemeyiz ama temkinli olmak gerek
Sevse gözü dışarıda olmaz. Sadece rutinlerini yapıyor. Çünkü karşısındaki insanın nelerden hoşlandığını gayet iyi biliyor. Onları yaparak hanımını uyutuyor. Sonra faaliyetlere devam
Ona karşı yaptığın ilk hatanda gönül kaymaya başlar. Şans olarak da bakmamak gerek. Bu özelliğini sonradan fark etseydin ne olurdu. Geç olmaz mıydı?
Valla zararın neresinden dönersen kâr derler. Evlilikte ortaya çıksaydı daha zor olacaktı. Peki nasıl aksiyon aldın bu durumda?
Tabiki zor ama imkansız değil. Bu şekilde düşünüp umutsuzluğa kapılmamanı tavsiye ederim. Keliteli bir yalnızlık kötü bir birliktelikten evlâdır benim gözümde.
40 yaşındaki erkeğin sevgi düşüneceğini sanmıyorum pek, en zirve zamanlarında sevgi... bilemedim
Bazi erkekler bi çocuğum olsun diye öyle yuva kurmak isterler
40 yasindaki erkekler genelde evlenmez
40 yasindaki biri zaten çok sey görmüşdür ozgurlugune düşkün olur
yani mantıken kurmamalı ama çaresizse iş değişir
40 yaşına gelince cevap verecem
Hayır
Erkekler sevmediği kadınla olmak istemez
Garip, olmamalı
Macera aramış :)
Bilemedim :)
Yapanlar var
hayır