Hayat ne ilginç ve garip?

Anlatmak istiyorum sadece sizde eğer okursanız. Biz çok garibandik çocukken fakirdik yoksulduk ve sınıfın en sessizi bendim en yavasi hic konusmazdim kimseyle ve sınıfın en tembelide bendim surekli arkadaşlarımın yanında öğretmenim beni döverdi o bana vurdukça ben kendimi ezik hiç bi ise yaramaz gibi gorurdum dahada içime kapanirdim arkadaslarimda benimle konusmazdi istemezlerdi benide fakir olduğum için gariban olduğum için zengin arkadaslarim yardım eder di bize aileme ogretmenimde sağdan soldan kiyafet toplardi bize getirirdi büyüdüm adam oldum kendi işimi mesleğimi yaptım okumadım şu an altımda jiip doblo 2023 model transit sıfır motor ve iş araclarim var kepçem portifim evliyim 1 tane oglum var yeni mahalleye taşındık yeni ev aldım 3,5 sene oluyo o mahallede benim ilk okuldan sınıf arkadaşım oturuyormuş ayni mahallede sadece aramizda bi daire var konuşuyoruz sohbet ediyoruz ailesiyle onları görünce eski hallerim aklıma geliyo hatırlıyorum. bundan bizene diyeceksiniz haklısınız anlatmak istedim?
Hayat ne ilginç ve garip?