Ben kimim ne istiyorum ne bekliyorum?

Merhaba 35 yaşında evli bir oğlu olan bir kadınım neden şu an buraya bunları yazıyorum bilmiyorum kapana kısılmış gibi hissediyorum kendimi ve sanırım anlatacak kimsem yok. 19 yaşında bir evlilik yaptım ve hayatım karardı eşim garip biri istemediğim işlerde çalışmak zorunda kaldım çok ezildim aşırı mutsuzdum ama boşanamadım bizde boşanma yok etim onunsa kemiğimde onun.

şu an geldıgım eşikte yaşayıp yaşamamak aarasında bir çizgideyim çok yoruldum ve sanırım yaşama hevesimde kalmadı. Bazen eve baktığımda ben buraya aitmiyim hissi yaşıyorum ve içinde olduğum depresyondan çıkamıyorum iş bulup çalışmam lazım ama iş yok eşim çalışıyor ama yetemıyor mus ben hıc onun parasını yemedim çok garıp ama o benım üstümden çok kazandı istemedıgım bır ıste çalışmak ıcın baskı görüyorum ama ben artık böyle yaşamak ıstemıyorum neden yazıyorum bunları bılmıyorum yazmazsam patlayacak imışım gıbı hıssedıyorum sanırım o zaman Buda bir insan katlıamı degılmıdır benım hayatımı mahfettı ve hala devam edıyor daha anlatamadığım çok şey var neyse umarım bu yazıyı okuyan kişi benım yaşadıklarımın yüzde 1 nı bıle yaşama inşallah

Ben kimim ne istiyorum ne bekliyorum?