Bu dünyanın iğrenç adaletsiz ve mazlumun güçsüzün ezilip durduğu düzeni varken şükredip memnun olanlar bencil vicdanszlar değilmi?

ben şahsen memnun olup şükredemiyorum bu dünyada. adalet yok zerre kadar mazlum fakir güçsüz sürekli ezilip itilip kakılıyor zulüm görüyor bu dünyada mazlumların kanının akmadığı tek an bile yok. ben sağlıklıyken bacağı kolu olmayan felç yatalak insanlar var ben bu durumda nasıl şükredeceiim bu düzene ve allaha? yapamam yapanada insan gözüyle bakmıyorum bu dünyada hassas vicdanlı aklı başında empati yapabilen gerçek insanlar asla memnuniyet duyup pozitif olamazlar.. zalimin sürekli yüzünün güldüğü her işinin güzellikle ilerlediği şu cehennemde dürüst düzgün insanlar hor görülüyor iğreniyorum tüm bu düzenden..
Bu dünyanın iğrenç adaletsiz ve mazlumun güçsüzün ezilip durduğu düzeni varken şükredip memnun olanlar bencil vicdanszlar değilmi?
Güncellemeler
8 ay
şeutan kendini ifade edemedi diyorken bile allahın acizliği bive bencilliği ortaya çıkıyor hami allah karanlık gecede karınca ayak sesini duyardı şeytanı kendisi anlayamadı mı? bence anlamak istemedi şeytan ieytan ilan edilmeden önce itaatkar bir melekti yer yüzünde secde etmediği nokta olmayan hemde ama ne oldu allahın ihanetine uğradı.