Ben memurum. Bundan 10 sene önce akrabama kaçarak evlendim düğün falan yapmadım. Şimdi o seneler geride kaldı. Yeniden evleniyorum başkasıyla. Eski evliliğim bitti. Dairede insanlar konuşur mu? Yeniden evlenmeme şaşırır mı insanlar?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 597 cevap paylaştı.
8 ayYa bu senin hayatın Kimin ne düşündüğü kimin ne söylediği çok da umurunda olmamalı bence seni seven insanlar kapı komşun alt komşun üst komşun mutlu olmaları gerekir çünkü sen Dünya evine giriyorsun mutlusun onların da seni sevdikler için mutlu olmaları gerekir yani yargılamaları veya kendi düşüncelerini kendine saklasınlar senin yanında olup düğününe gelip sizin mutluluğunuza ortak olmaları güzel yüz davranış olur
04 Yorumla
Soran8 ayEski evliliğimde çok konuştular dairede ilk evlendiğimde
Niye düğün yapmadı
Niye eşi hiç almaya gelmiyor
Niye gün içinde aramıyor falan diye- 8 ay
İşte bizim insanımızda o kültür var tabii oturduğum binanı bilmiyorum şimdi bina var bina var benim oturduğum İstanbul'da oturuyorum yani benim evime kim girmiş kim çıkmış kimseyi ilgilendirmiyor o yüzden dolayı sizi mina'da hala komşuluk var eşittir dedikodu yani bence sorun burada başlıyor
Soran8 ayKomşu değilim kimseyle
- 8 ay
O zaman niye takıyorsun ki insanları yani benim hakkımda ne konuştuklarını ne önemi var az olan konuşuyor beyin yok fikri var der geçerim yani
En İyi Cevaplar
Abla sen başkalarına göre yaşayacaksan kimseyi memnun edemezsin onu biliyor olman lazım sen kendine baksana abla o onu der bu bunu der çok mu önemli boş ver hayatına bak işine gücüne bak hayat senin hayatın disardan gelecek kelimelere kapalı ol duyma eğer duyduysan ve canını hadi ordan hakkını ver veremiyorsan aldırış etme ya susmasini bileceksin bu hayatta ya da en çok sesi sen çıkaracaksın arada kalan ezilir 👍
04 Yorumla
Soran8 ayİlk evlendiğimde dairede millet fısır fısır konuştu arkamdan ben geldiğimde herkes susuyordu
Ailemin onayı olmadığı içine düğün yapamadım
Gizlice evlendim ve herkese rezil oldum sanki
Şimdi yeniden evleneceğimi duyunca insanlar bir hatip karşılayacak kesin
Soran8 ayPeki geçmişte gizlice evlenmiş olmam
Bu yeterince ağır değil mi
- Aile & Toplum konusunda 762 cevap paylaştı.
8 ayKonuşsun ne değişecek? Herkesin ağzı torba değil büzesin. Herkes hata yapar yasa evlenir boşanır bunlar normal şeyler. Metres hayatı yaşamadığın sürece isteyen istediğini desin çok kulak asma derim. Hayırlı olsun mutluluklar şimdiden 💕
03 Yorumla
Soran8 ayİlk evlendiğimde dairede millet fısır fısır konuştu arkamdan ben geldiğimde herkes susuyordu
Şimdi yeniden evleneceğimi duyunca insanlar bir hatip karşılayacak kesin- 8 ay
Karşılasınlar, kimse senin yürüdüğün yoldan yürümedi, çektiğin acıları stresi üzüntüyü yaşamadı o yüzden herkes konuşur. Allah herkesi iyilerle karşılaştırsın. İniAllah mutlu olursun bu kez. Elalem ne der siye düşünürsen ömrün biter herkesi memnun etmek için. Memnun edeceğin tek kişi Allah. Doğru yoldaysan devam et
Soran8 ayPeki geçmişte gizlice evlenmem bu çok ağır değil mi herkese karşı
Dairede konuşurlar hemde çok konuşurlar. Sen kulaklarını kapat. Zaten yüzüne karşı bişey diyemezler. Anca arkaddan konuşurlar. Mutluluğuna odaklan. 8 sene önce bende kaçarak evlendim. Mutsuz bir evlilik devam ediyor. Bakalım nolucak.
13 Yorumla
Soran8 ayÇocuk var mı?
Mutlu değilsen devam ettirme bence
Aslında biliyor musun
Evliliğe o kadar anlam yüklememek lazım
Mutsuz olduğun yerde durmayacaksın
Hayat kısa
Soran8 ayKötü olmuş
Rabbim yardımcın olsun
Yapay Zeka Cevapladı
Yeni bir evlilik kararı almak cesaret ister ve bu, senin mutluluğun için önemli bir adım. 💖 İnsanların ne düşündüğü bazen bizi etkileyebilir, ama unutma ki bu senin hayatın, onların değil. 🕊 Herkesin geçmişinde farklı hikayeler, seçimler var ve bu seni yargılayacakları anlamına gelmez. Ofiste belki birkaç kişi gündem yapabilir, ama zamanla alışırlar ve unutulur.
Sen kendinle barışık olursan çevrendekiler de alışacaktır. Mutlu bir yuva kurmayı hak ediyorsun. 🌟 Bu yeni ilişki sana huzur getirsin, geçmişi ardında bırakıp geleceğe umutla bakabilirsin. Daire için değil, kendin için yeniden başlıyorsun; bu senin hayat yolculuğun. ❤️14 Yorumla
Soran8 ayEvet ama heyecanlıyım sanki ilk kez evleniyorum
Soran8 ayTeşekkür ederim
- 8 ay
Kime ne bundan kardeşim, mutluuklar dilerim
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
73
Cevap
143Cevap
8 ayİnsanoğlu göttür hatta topraktan yaratıldığı için nemlenince çamurlaşır. Evlenmezsen bu kadın erkeksiz ne yapıyor diye konuşurlar evlensen duramadı erkeksiz diye konuşurlar. Konuşurlar ama kime ne? Sanane konuştuklarımdan? Onların sorunu. Onşar konuşurşar her türlü. Bırak kadını erkek hakkında bile konuşuuorlar. Yanlız yaşayan adam. Eve erkek dayısının oğlu geliyor ayrı konuşutorşar topalak mı diye, kadın gelmeiyor diye ayrı dertleniyorlar, kadın gelince aboooo bu yoldan çıktı aile apartmanı burası diye gerçi aile apartmanı diyenfuhuş baskınında yakalandı, topalak öı diyen kadına da ver bakalım seni zikerse değildir deyince hadi ordan gitti apartmandan ama adam hakkında bile konuşuyor bu toplum. İlkel ve her ziki kendi popon sokmaya çalışıyor. Salla gitsin. Hazır cevap ol.
43 Yorumla
Çok utanç verici idi benim açımdan- 8 ay
İnsanlara değer vermemeyi öğren. Ve eksiklerini gerektiğinde yüzlerine vurabileceğin her şeyi biriktir. Gerekitse uyarı işareti ver anlayıp çekilirler
Soran8 ayBir defa evlendim ve olaylı şekilde evlendim
Herkes beni konuştu
Şimdi bu yeni evlilikte de konuşurlar mı
Geçmişimden utanıyorum
Çok yargılandım
Gizli Üye(30-35)8 ayYetişkin özgür bir kadınsın. Üstelik ekonomik özgürlüğün de var; kimseye bağlı değilsin ve hesap verme mecburiyetin yok. Hayat senin ve asla unutma, sen en mükemmel tek bir evlilik yapmış olsan bile, bu sefer de insanlar ne der, biliyor musun? Aynı adamla kaç yıldır evli, bıkmıyor derler. Bir gün arkadaş ortamında otururken, bir arkadaşım var, 29 yaşında ve 10 yıldır evli. Onunla aynı yaşta bir arkadaş da çıktı ve dedi ki: 'Ya sen de aynı adamla evlisin, yıllardır bıkmıyor musun?' Arkadaşım da dedi ki: 'Sen bıkınca değiştirirsin, arkadaşım; sonra TV haberlerinde aldatma hikayelerini izleriz, okuruz' diye çok güzel bir cevap verdi. Patavatsız insanlar da, boşboğaz insanlar da hayatının her yerinde olacak. Duymamak, görmezden gelmek en güzel çözüm. Herkese tek tek açıklama yapmaya kalksan, sonu gelmez. Kırmaktan çekinmiyorsan da, tek bir sağlam cümleyle ver cevaplarını, geç gitsin.
35 Yorumla
Cevap sahibi8 ayİnsanların zihinlerine maalesef hükmedemiyoruz. Seni anlıyorum birileri sana boş ver takma dese bile insanoğlu takıyor illaki. Başlarda takarsın belki ama eşinle mutlu oldukça kulağın kendiliğinden duymayacak bile denilenleri🙂
Soran8 ayBir de diyorlar ki çok acele etti
Evlenmesem kiz kurusu diyorlar
Sevgilim olsa bu sefer gizli kapaklı yaşıyordur diyorlar
Millet her şeyi konuşmaya çok meraklı
Cevap sahibi8 ayÖyle tabii. O konuşmaların sonu gelmez.
Soran8 ayaynen
Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ya Allah'ım sen aklıma mukayyet ol 🤦♀️🤦♀️. Kız millete ne. Sen adamın koynuna gireceksin. Sen peygamber bile olsan millet konuşur. Herkese de her şeyi demek zorunda da değilsin hani "birinci eşim, ikinci eşim" diye. Gidip müdür vs bilen kişi de millete dıyecek kadar yaw he da değildir bence. Salll gitsin. Hayat sana ikinci nasibi vermiş. Millet ne der dersen, yaşayamazsın zaten. Hayat zira çok sıkıcı ve zor. Takılmaaaa.
33 Yorumla
Soran8 ayEvet mesela hiç duymamak gerekiyor belki de değil mi
Ama ben yapamıyorum işte
İster istemez kulağıma geliyor denenler
8 ayDairedeki insanlar belki konuşur, belki şaşırır, sonuçta herkesin bir yorumu olur. Ama ben artık geçmişe takılmıyorum. Herkesin hayatında dönüm noktaları olur; benimki de bu. Kendi mutluluğumu kurmaya, huzurlu bir hayat yaşamaya bakıyorum. İnsanların ne dediğini değil, bu kez gerçekten mutlu olup olmayacağımı önemsiyorum. Diyeceksin
25 Yorumla
Niye düğün yapmadı
boş ver sen milleti
- 8 ay
Ağzı olan konuşuyor işte siz elaleme göre yaşamayın derim. Kendi mutluluğunuza odaklanın bence. Mutluluklar diliyorum.
Soran8 ay@Sunaysonya teşekkür ederim
- 8 ay
Rica ederim.
8 ayHelalinden ve meşru bir şey yapıyorsan ayıplayan yâda başka bir şekilde konuşulması çokta önemli değil. Toplum maalesef helal ya da harama bakmadan çevrem ne der diye düşünür. Bu yanlış bir yaklaşım. Sen hiç takılma böyle şeylere. İşin başlangıcında Allah’ın emri peygamberin kabulu ile sözü varsa gerisi teferruattır. Allah şimdiden mesut etsin. Hak yolda daim kılsın.
11 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 668 cevap paylaştı.
8 ayHiç bir sorun olmaz , ne resmiyette ne özelinde kimseye bu konuda söz hakkı düşecek bir durum yok.
Normal muhabbette evlimisin bekar misin geçerse evliyim dersin geçersin o kadar.
Tutupta ikinci evlilihim, ilkinden ayrıldım kacmiatim evlenmistim bunları hiç kimseye demene sormalarina gerek bişey yok.
Zaten güvenip kimseye demede. Yayılır.
Ha bilende varsa sen ayrı defilmiydin derlerse tekrar devam ediyoruz der gecersin03 Yorumla
Herkes beni konuştu
Geçmişimden utanıyorum
Çok yargılandım- 8 ay
Bende evlenip ayrıldım , bekarlık kaderimiz olacak değil ya. Uygun birini bulsam evlenecem. Onunla bununla insanın adı cikacağina evlensin daha iyi
Soran8 aybence de evlılık ımanın yarısı
Bir sefer evlenirsen ozaman bile insanlar konuşuyor hele ikiniz yakışmayın insanların azında dedikodu dan geçemezsiniz. Sanki Türk milletini tanımıyorsun, Türk milletinin ağızı okadar gevşek ki yani ben kendimden konuşmuyorum, konu komşudan konuşuyorum. ;-) Yane birbirinizi sevıyormusunuz? Buraya paylaştıysan seviyorsunuz birbirinizi, önemlisi o zaten dedikoduya kulak asmayınız.
010 Yorumla
Herkes beni konuştu
Geçmişimden utanıyorum
Çok yargılandım
Soran8 aykonuşmam
Soran8 ayPeki geçmişte gizli nikah yapmam yeterince ağır değil mi
Soran8 ayEdiyorum hep
8 aykim ne der, kim ne düsünür diye yasamayi birakin bence. hayat aslinda o kadar kisa ki, her anin tadini cikarin. sen mutlu olduktan sonra arkandan söylenenlerin ne önemi varki. evine gidip kapini kapattiginda hepsi disarda kaliyor. önemli olan senin huzurun, mutlulugun gerisini bosvermelisin.
01 Yorumla
8 ayEvet, şaşırırlar. Çok da umursama. Seni ALLAH'a kulluk yolunda, cennet yolunda destek olacak donanıma sahipse, çocuklarına hayırlı baba olacak biriyse, seni nadide bir çiçek bilip bir ömür sana şiirler yazıp üzerine titreyecek de boş ver kimseyi umursama. Zira günümüz insanlarının görüşleri ALLAHın emirleri ile şekillenmediği için önemsiz ve de gereksiz.
013 Yorumla
Niye düğün yapmadı
Bu konuşulanlar ve bunu konuşanlar ALLAH'ın sevdiği kullar mı ve konuştukları şeyler ALLAH'ın önemsediği şeyler mi bunu düşün, ona göre o kişileri ve görüşlerini ya kafaya tak önemse ya da bir saniye bile üzerinde durma. Tek kıstas bu
Soran8 ayBilmiyprum Allah’ın sevdiği kullar mı
- 8 ay
Dedi kodu, yani gıybet yapanlar, insanların arkasından ya da yanında kaş göz işareti ile onu çekiştirenler, yalan söyleyenler ALLAH'ın sevdiği kullar değildir. Kur'an-ı Kerim'de ve Resulullah'ın hadislerinde gerçek Müslümanlar ve ALLAH'ın sevdiği kulların özellikleri açıkça söylemekten
Herkes beni konuştu
Geçmişimden utanıyorum
Çok yargılandım- 8 ay
Evlenmişsin, zina yapmamışsın, kocanı aldatmamışsın. Utanılacak bir şey yok.
Soran8 aygecmıste ama su an yenıden evlenıyorum
- 8 ay
Boş ver. Geçmişi kedi köpekler kurcalar sadece
Soran8 ayoyle ama soruyorlr falan ıste
- 8 ay
Demek ki onlar kedi köpek... Sen de kedi köpekleri kafaya takmaman gerektiğini bilen biri olmalısın
- 8 ay
Nikah yapmışsın normal bir şey
Soran8 ayıste utanuyorum
8 ayYa yeniden evlenmene şaşırsalar ne olacak bütün derdin bu mu gerçekten:) birinin yeniden evlenmesine insanlar şaşırabilir bundan doğal bir şey yok ki. Niye bunu bu kadar dert ettiniz.) önünüze Bakın, sevdiğinize bakın mutlu olun :)
15 Yorumla
Herkes beni konuştu
Geçmişimden utanıyorum
Çok yargılandım- 8 ay
Geçmiş geçmişte kalmış yeniden evlenmişsin.. insanlar hala senin geçmişini mi konuşacak. Şaşırırlar mı diye sormuşsun Niye bunları kafana takıyorsun dert ediyorsun şaşırsınlar ne olacak 3 gün konuşurlar susarlar olacak sana. Sen Hayatına bak yaşamana bak. Öyle bir şey duyarsan görürsen de insanları sustur.)
Soran8 ayPeki geçmişte gizli nikah yapmam beni kötü biri yapar mı
- 8 ay
Gizli nikah yaptıysan bunun mutlaka bir sebebi vardır. Sırf bu yüzden kimse kötü ilan edilemez. keyfine bak, kimseyi takma :)
Soran8 ayGeçmişte yaptım su an evli değilim
Gizli Üye(45 üstü)8 ayAyni durumu yasiyorjm suanda. Ben de bir kurj. da calisiyorum ve kurumda amjrim yasilan biriyle 2. Evliligimi yapmak uzereyim ben de aynen boyle soyluyorum, evlenecegjm kisi de it urur kervwn yurur diyor
421 Yorumla
Soran8 ayDaha önceli evliliğinden çocuğun falan var mı
Cevap sahibi8 ayVar ama buyutrum ben 18 yas uzeri cocugum
Cevap sahibi8 ayBuyutene kadar evlenmedim
Cevap sahibi8 ayBilmiyorum bence hakettim
Cevap sahibi8 ayEvlenecegim kisi hic evlebmemis biri ama benden uasca 12 yas buyuk..
Soran8 aySen kaç yaşındasın
Sorun olmasın ileride
Çocuğun büyükse takma
Cevap sahibi8 ayBen 39 um. Cocugum buyuk cok sukur o devreleri atlattim ama sjmdi de cocuga nasil soyleyecegim onu dusunuyorum
Cevap sahibi8 aySanirin 1 ay sonra nikah olacak bizim, ama az konusulur sonra unutulur dige dusunuyorum
Soran8 aySen 39 o 52 mi
Niye o yaşa kadar evlenmemiş
Çocuğun senle mi yaşıyor
Bence söyle
Zaten 18 i geçmiş
Takılmaz artık çok
Cevap sahibi8 ayEvet yaslarimiz boyle. Yillardir tanidigim biri. Cocugum ben ve annem yasiyorduk, annem genc daha 65 yasinda. Annem ve cocugum yasayabilir diye dusundum. Zaten bu beyefendinin evi bize 5 dk mesafede ben de onun evine tasinirim ve surekli ayni mahallede oturacagim icin gidip gelecegimki bunu konustuk bu beyefendiyle, sadece uyumaya bile yanima gelebilirsin bazi gunlerndedi, cocugun oncelik diyor.
Soran8 ayDoğru demiş
Ama sadece uyumaya gitmen sorun olabilir
Çocuk kız mı erkek mi
Cevap sahibi8 ayYok o kadar yapmam, dengeyi kurarim. Arada 5 dk mesafe var sadece. Erkek
Soran8 ayErkekse sorun olmaz
Cevap sahibi8 ayKiz olsa ne gibi sorun olurdu?
Cevap sahibi8 ayErkekte kiz da ayni bu devirde valla.. yani sapiklik yaoacak erkege de yapiyor kiza da.
Soran8 ayKız daha tehlikeli boş ver
- 8 ay
Peki beyefendi çocuk sahibi olmak isterse?
Cevap sahibi8 ay@SinatraFrank istiyormus.. bende tamam dedim
- 8 ay
Hayırlısı olsun
8 ayKimsenin evlendi diye adı çıkmadı. 😄🙈Ama bak 2. kez boşanırsa işte o zaman çok konuşurlar. O sebeple eminsin yeterince iyi tanıdın dimi bu doğru kişi🙃?
21 Yorumla
Başkalarının ne dediğini bu kadar önemseme bence doğru yaparsın yanlış derler yanlış yaparsın doğru derler insanoğlu sonuç itibariyle
14 Yorumla
Niye düğün yapmadı
Niye gün içinde aramıyor falan diye
Soran8 ayTaşınma şansım yok işyeri
8 ayHa ha ha Super. Gulumsettin beni 😂. Komacan bir ". Takma. Kafana. Ne. Konusurlarsa konussunlar arkandan. konustugunu hissettigin memura hic Gulme sert bakislarla bak. girl mirr yap konusma. olur mu?🤔
01 Yorumla
Herkes beni konuştu
Geçmişimden utanıyorum
Çok yargılandım
Aile & Toplum konusunda 486 cevap paylaştı. Kimseye bir açıklama yapmak zorunda değilsin ki. İsteyen konuşsun senin hayatın senin kararın. Her evlilik ölene kadar devam edecek diye bir şart yok ki anlaşamadın ayrıldın bitti değil mi. Hayat devam ediyor
03 Yorumla
Herkes beni konuştu
Geçmişimden utanıyorum
Çok yargılandım
Soran8 ayçok şükür mutluyum
ama ınsanların yaftalaması ve konusması benı uzuyor
8 ayDaha öncesinden de sormuştun bu soruyu arkadaşım bak elalem ne der ya da şunu bunu der diyecek diye takılırsan ömrün boyunca mutlu olamazsın evlilik imanın yarısını tamamlamaktır Allah’ın rızasını kazanmaktır boş ver elalemi
07 Yorumla
Herkes beni konuştu
Geçmişimden utanıyorum
Çok yargılandım- 8 ay
Her insan hata yapar onlar kendi hayatındaki hatalarına baksınlar kimse 4+4 lük kusursuz değil sen utanılacak bir şey yapmamışsın herkes gibi sevgilinle gezmemişsin sana helal olanla evlenip yuva kurmaya çalışmışsın olmamış devam ettirememiş sin boşanmak ta dinen helal dir ilk boşananda sen değilsin son boşanan da sen olmayacaksın konuşsalar bile bir iki gün sonra her şey unutulur önemli olan senin ne istediğin
Soran8 ayşu anda kı hayatımda mutluyum
ve gecmıs geleceğimi golgelesın ıstemıyorum- 8 ay
Senin hayatın senin kararların
Soran8 ayacı da olsa
- 8 ay
Neden bu kadar elalemi düşünüyorsun bilmiyorum kendi hayatından daha önemli olacak kadar ne yaşattılar hiçbir fikrim yok ama tayin isteyebilirsin bulunduğun yerden uzaklaşabilirsin evini adresini değiştirebilirsin ne bileyim senide tanımıyorum ki konuşacak olan elaleme höst diyeyim
8 ayKonuşanlara dedi kodu edenlere aldırış etmeyin bu hayat sizin hayatınız başkaları için değil kendiniz için yaşayın başkaları konuşavak diye kendi isteklerinizden hedeflerinizden sevdiklerinizden zevklerinizden vazgeçmeyin
022 Yorumla
Herkes beni konuştu
Geçmişimden utanıyorum
Çok yargılandım- 8 ay
Geçmişte ne yaşadığınız ve şu an ne yaşadığınız kimseyi ilgilendirmez yargılamaya hiç kimsenin hakkı yok. Yaşadıklarınız ve yaşayacaksınız sadece sizi ilgilendirir. Kimse karışamaz. Başkasına bu konuda dil uzatmasına izin vermeyin. Konuşurlarmı diyerek alacağınız kararları atacağınız adımları geri çekmeyin vazgeçmeyin. İnandığınız yolda ilerleyin, sizi eleştiren sizi yargılayan insanlara karşı kulaklarınızı tıklayın. Geçmişinizden ve yaptıklarınızdan hiç bir zaman utanmayın. Yaşadınız bitti iyi ya da kötü o senin anıların ve yaşanmışlıkların. Biz insanız hata yapabiliriz
Hata yapmak insana mahsus. Önemli olan ders alabilmek.
Soran8 ayşu anda yasadığım hayatta mutluyum
geçmiş geleceğimi golgelesın ıstemıyorum- 8 ay
Evet geçmişimiz geleceğimizi gölgelemeye hakkı yok bu konuda sonuna kadar haklısınız.
- 8 ay
Önemli olan mutlu olmanız. Gerisi teferruattır. Gerisine pek takılmayın. 👍
- 8 ay
Evli iken mi gizli nikah yaptınız. Pekde gizli kalmamış sanırım görünüşe bakılırsa. 😂 Neden böyle bir şey yapma sebebinizi öğrenmeden ön yargıyla yaklaşmam ben. Çünkü dünyanın türlü hali var. İnsanlar çok kötü baskı ve zorbalıklara maruz kalabiliyor. Biz olduğumuz yerde bunları görmeden bilmeden yargılarsak haksızlık etmiş oluruz. Neden yaptığınızı merak ediyorum. Neydi sizi buna yönelten sebep.
Soran8 ayevlıyken değil tabı kı de
bekarken gızlıce nıkah kıydım evlendım
sebep neydı orası karısık- 8 ay
Bekarken yaptıysanız ve 18 yaşından büyükken yaptıysanız gizli diye bir şey olamaz sizin seçiminizdir kimse yargılayamaz. Özgür bir bireysiniz 18 yaşından sonra. Evlenebilirsiniz nikah kıyabilirsiniz. İstediğiniz kişiyle evlenebilirsiniz. Sebep aranmaz sevmiş olmanız yeterli. Bir baskı altında veya silah zoruyla yapılmadıysa eğer.
Soran8 aySevdim gittim ama sonrası yıkım oldu
- 8 ay
Olabilir bu bir hayat tecrübesi. Evlenmeden sonunun yıkım olabileceğini hiç kimse bilemezdi. Kaderinizde bunu yaşamak varmış yaşadınız geçti bitti. Önemli olan ders çıkarmak. Sizi üzecek tercihler yapmamak. Sevmek dünyadaki en güzel duygu. Sevmekten hiç vazgeçmeyin. Kalbinize küsmeyin.
Soran8 ayVazgeçmedim
Yeniden seviyorum o yüzden- 8 ay
Evet harikasınız sevmek insanı yaşadığını hissettirir hayata bağlar yaşama sevinci verir. Hayata farklı bakış açısı ile bakmayı sağlar. Sevmek dünyadaki en güzel duygudur. Sevin ki sevilesiniz
Soran8 ayGeçmişi çoktan unuttum
- 8 ay
En güzelini yapıyorsun. Geçmişte takılıp kalan insanlar bu günü hiç bir zaman yaşayamazlar. 😊
Soran8 ayHatırlamak bile istemiyorum
- 8 ay
Anılarımızdan kurtulmak zor ama imkansız değil. İnsan beyni çok güçlüdür unutmak istediği şeyi kolay kolay hatırlamaz. Ancak hatırlatıcı şeyler gördüğünde veya anımsadığında hatırlar. Onun haricinde hatırlamaz bile. Bu yaratılışımızdan beri gelen bir özelliğimiz. Allah biz insan oğluna unutma yeteneği vermiş değilse sevdiklerimizi kaybettiğimizde bizlerde yaşayamazdık. Zamanla unutuyoruz acımız azalıyor ki yaşayabiliyoruz değilmi
Soran8 ayEvet ben de o yüzden geçmişi unuttum
Artık her şeyi geride bıraktım
- 8 ay
En güzelini yapıyorsunuz. Bu günü ve yarını yaşamak gerek. Geçmişte takılı kalmanın hiç kimseye faydası olmaz.
Soran8 ayKesinlikle öyle
- 8 ay
👍 Şuanki zamanda ve gelecekte güzel duygular ve hisler yaşayıp güzel anılar biriktirmebiz dileğimle mutlu kalın yüzünüz hep gülsün inşallah
Soran8 ayTeşekkür ederim
Aile & Toplum konusunda 9,4b cevap paylaştı. Mevcut halinle boşanmış bir kızsın kendine yeni bir hayat arkadaşı bulmuşsun artık evlenmeyen karar vermişsiniz üçüncü kişiler sana mutluluk dilemekten başka tapacak bir şeyleri olmaz ikigun olumlu olumsuz konuşur sonra sana ve eşine alisirlar
01 Yorumla
Niye düğün yapmadı
Kime ne? Hadi diyelim konuştular. Ee yani? Mühim olan onların senin suratına konuşabilme cesaretini kes yani bişe derlerse had bildir yeterli. İstersen 5 kişi ile evlenirsin. Elalem ne der diyerek yaşanmaz. Hayırlı olsun🌸
05 Yorumla
Niye düğün yapmadı
Soran8 ayHaklısın peki instada paylaşım falan yapayım mı
Soran8 ayTeşekkür ederim
8 ayİnsanlar iyi şeyleri de kötü şeyleri de yorumlar. Herkesin her zaman bir fikri olur, o yüzden bize en ufak bir katkısı olmayan insanlara kulaklarımızı tıkamak.
11 Yorumla
Aynı durumu yaşadım ancak eşim vefat etmişti. Tabiki absürt söylemler çıkıyor ancak sen sadece gül ve geç.. hayat sizin hayatınız ve kimsenin bilmesine, yadırgamasına veya herhangi bir fikir beyan etmesi sizi etkilemesin. Sonuçta akşam herkes evinde kapısını kapatıp oturuyor. Hayat sizin hayatınız, şimdiden mutluluklar ve afiyet dilerim 🥰🤗
12 Yorumla
Soran8 ayBaşınız sağ olsun
Çocuğunuz falan var mıyfı
8 ayKimsenin ne dediğini sakın umursama herkes her şeyi konuşup duruyor, sen bu hayatı kendin için yaşıyorsun önemli olan senin ne düşündüğün ve hissettiğin.
010 Yorumla
Olsun onlara ne susuyorlar sonra nasılsa
- 8 ay
Neden çeneleri yüzünden kendi mutluluğundan vazgeçesin ki
Soran8 ayGeçmişimden utanıyorum
İnsanlar beni utandırdı
Çok yargılandım
- 8 ay
Ama şimdi mutlu olma şansın var
Soran8 ayPeki geçmişte gizli nikah yapmam beni kötü biri yapar mı
- 8 ay
Hayır bu senin hayatın
Soran8 ayutanıyorum
- 8 ay
Biz faniyiz zamanını utanarak geçirmene değmez, her şey güzel olacak
Soran8 ayİnşallah
Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ne sorunu olaccak ki, konuşsalar da boş konuşurlar. 1-2 hafta sonra da çenelerini kapatırlar. Siz mutluğunuza bakın, elalemin ne dediğine bakmayın. Mutluluklar dilerim :))
01 Yorumla
8 ayşaşırmazlar neden şaşırsınlar, evlilik normal bişey insan bekar kalmaz zaten , bence takma kafana , ayrıca konuşsalar ne olacak insanoğlu 10 günde alışır herşeye , bence mutlu olmana bak sen
015 Yorumla
Soran8 ay60 yasında bekar kalan da var
- 8 ay
sen bekar kalmayacaksın nasılsa , o bekarları boş ver , onlar gerekli deneyimleri yaşıyorlsardır
Herkes beni konuştu
Geçmişimden utanıyorum
Çok yargılandım- 8 ay
enteresan , geçmişi den neden utanıyorsunki? nasıl oldu olaylar
Soran8 aybırını sevdım
benı alemden ıstedı
vermedıler
ben de onlara demeden gızlıce evlendım
kurumda memur ıdım
herkes çok şok oldu evlnememe- 8 ay
bunda bişey yokki , evlenenlerin çeyreği bu şekilde evlenmişti zaten , bence kafana takma sen , herkes unutur geçer , keyfine bak, önemli olan yeni evlendiğin kişi sna göremi?
- 8 ay
bence keyfine bak , hatta tayin iste başka şehirde keyif yap , kaç yaşındasın bu arada
30 yaşındayım- 8 ay
gizli nikah yapman neden ağır olsun , sevmişsin evlenmişsin, bence kafana çok takıyorsun
Soran8 ayinsanlar ve toplum yargılıyor ya ondan
- 8 ay
yani insanlar yargılar evet ama , iyi yndede kötü yöndede bi şekilde konuşacaklar, insanların ne düşğndüğü değil senin ne kadar mutlu olduğun daha değerli bence, insanlar her şeye konuşur yargılar çünkü her insanın doğruları kendi için
Soran8 ayGeçmişte birini sevmiştim sadece
- 8 ay
sevmenin sayısı yok , mutlu olmana bak
Soran8 ayTeşekkür ederim
- 8 ay
rica ederim, yine sorun olursa elimden geleni yaparım
- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
8 ayherkesin hayatı lendini ilgilendirir, kime ne? hayat sizin hayatınız aman ne gam bakın keyfinize fazla takmayın dedikoduları, yapanlar büyük azplar çekecekler
03 Yorumla
Çokta umurunda senin
Bu hayat sana ati kimseyi ilgilendirmez dedikodu yapan hesabını verir hesap sahibine boş ver
Herkes beni konuştu
Geçmişimden utanıyorum
Çok yargılandım
2 ci kez evlenmen gayet doğal ki, senin hakkında konuşmaları için bi kusurun olmasına gerek yok. Konuşmak isteyen mutlaka bi tarafından biseyler uydurur.
01 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kim ne derse desin boş ver yoluna bak. Mutluluğun daim olsun inşallah..🌸🌸🌸
Dedikodudan başka işleri yok öyle yerlerde kim kimin dostudur zaten?
01 Yorumla
O ne der , bu ne der diye hayatına engeller koyma. Mutlu olacaksan evlen , gerçekten seviyorsan ve seviyorsa evlen. Senin bunu düşünmen gerek. Çünkü hayat senin hayatın. Hayatın sana 2. Bir şans vermiş gibi düşün ve iyi değerlendir. Ve umarım çok mutlu olursunuz.
01 Yorumla
Soran8 aySeviyorum ama umarım mutlu oluruz bilmiyorum
İlk zmanlar belki laf söz dedikodu olabilir zamanla her şey rutine. Girer tabi ordaki ortam ve çevreye bagli
115 Yorumla
Herkes beni konuştu
Geçmişimden utanıyorum
Çok yargılandım
Soran8 ay10 sene once gızlı nıkah yaptım ve kımse unutmadı
Soran8 ayBirini sevdim ailem vermedi kaçarak evlendim düğün falan yapmadım
Ailemin haberi olunca beni evlatlıktan reddetti
Soran8 ayÇok ağır olaylar yaşadım
Soran8 ayAnlatırım
Soran8 ayTamam
Aile & Toplum konusunda 449 cevap paylaştı. Onların konuşması neyi değiştirir bunun memurlukla çalışma hayatınla ne ilgisi var özel hayatınla iş hayatını karıştırma
15 Yorumla
Niye düğün yapmadı
Soran8 ayKimseye diyemiyorsun
Herkes beni konuştu
Geçmişimden utanıyorum
Çok yargılandım
Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bundan kimene sonuçta ayrılmış ve Yeni evleniyorsun normal bir durum
25 Yorumla
Soran8 ayAma eskiden çok konuştular
Düğün yapmadın niye yapmadın diye
Kaçma oldu benimki
Ailemi rezil ettim
Geçmişi silmem mümkün mü
Soran8 ayİş iş sen değil
Soran8 ayFısır fısır konuşuyorlar
- Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
8 aysanmam yani konuşulacak, dedikodusu yapılacak bir durum değil ki
25 Yorumla
Soran8 ayYapar herkes
Geçmişte kaçarak evlendim
Düğün falan yapılmadı hiç- 8 ay
yapsın. bu durum onların sorunu. değiştiremezsin.
Soran8 ayDefalarca kez sordular
Niye düğün yapmadın dşye
Soran8 ay@Hadiiyani yeni durum da beni heyecanlandırıyor
Alışacak mıyım sevecek miyim falan diye
8 ayBen olsam şok olurdum. Hele bir de uzun süre tanıyorsam, yeniden evlenmen. sorun değil de konuşulur yani. İnsanların ağzına sakız olursun.
01 Yorumla
Herkes beni konuştu
Geçmişimden utanıyorum
Çok yargılandım
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
8 ayNeden şaşırsın ki bu hayat senin hayatın dilediğin gibi yala hayatını bir daha gelmeyeceksin bu hayata özgürce yaşa
07 Yorumla
Herkes beni konuştu
Geçmişimden utanıyorum
Çok yargılandım- 8 ay
Bence çok yanlış düşünüyorsun ve kendine haksızlık ediyorsun
Soran8 ayneden
- 8 ay
Hayat senin hayatın başkalarına göre değil sen kendi isteğine göre yaşamalısın da ondan
- 8 ay
Zorla yapmadığın sürece bir sorun yok bence kaldı ki geçmiş geçmişte kalmıştır sen önüne geleceğine bakmalısın
Soran8 aykendım ıstedım ama aılemın falan haberı olmadı
Neden sorun olsun saçma bir soru sormuşsun ya bu kadar özgüvensiz olma senin hayatın , senin kararın
01 Yorumla
Herkes beni konuştu
Geçmişimden utanıyorum
Çok yargılandım
- Aile & Toplum konusunda 742 cevap paylaştı.
8 ayilk defa 2. evliliğini yapan sen değilsin. aldığın kararın arkasında dur. kimin ne dediğine çok takılma.
05 Yorumla
dediğim gibi, insanlar konuşur en çok da olumsuz konuşmaya bayılırlar. sen iyi düşün karar ver. kimsenin ağzına bakma...
Herkes beni konuştu
Geçmişimden utanıyorum
Çok yargılandım- 8 ay
insanları kafaya takarsan ilerleyemezsin
Soran8 ayHaklısın
8 ayBunu buraya yazıp sormakla üçüncü kez evlenmek mi istiyorsun?)) ne alaka kim ne yapacak ikinci kez evlendin diye
03 Yorumla
İnsanlar ben markete gittiğimde bile konuşur😂 Siz kendinize göre bir şey yapıyorsunuz, ya da birilerine kötü bir şey yapmadığınız sürece bunları boş verin. Dünyanın düzenini bozmadınız
Soran8 ayEvet mesela hiç duymamak gerekiyor belki de değil mi
Ama ben yapamıyorum işte
İster istemez kulağıma geliyor denenler
Aile & Toplum konusunda 490 cevap paylaştı. Yaaaa boş ver ağzı olan konuşuyor. Kim ne oluyorsa Allah mübarek etsin. Sen evlen yoluna bak. Ayşeye Fatma ya bakma
01 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 443 cevap paylaştı.
8 ayHayır ne alaka istersen 30 kere evlen kime ne? Böyle şeyleri kafaya takarsanız işiniz zor sizin.
03 Yorumla
Düşünme bunları insanlar her halta konuşuyor özellikle kamu kurumlarında yanlış bir şey yapmıyorsun!
Önce bunu idrak et gerekirse de herkesin ağzının payını vereceksin pasif olmayın şu konularda
Herkes beni konuştu
Geçmişimden utanıyorum
Çok yargılandım
Aile & Toplum konusunda 6,8b cevap paylaştı. Kime ne evliliginizden? Hayat sizin , yaşam secimi sizin kimsenin üzerine vazife degil. Mutluluklar dilerim.
012 Yorumla
Herkes beni konuştu
Geçmişimden utanıyorum
Çok yargılandım
Soran8 aykendı ıcımde gecmısın muhasebesını yapmaya calıstım
Soran8 ayutanıyorum gecmısten
8 ayElelam her zaman eleştirecek birsey bulur ve elalem ne diyecek diye düşünerek hareket edenler başkalarının mutluluğunu izlemekle yetinir
015 Yorumla
Herkes beni konuştu
Geçmişimden utanıyorum
Çok yargılandım- 8 ay
Herkes yargıladigini yaşar buna şüphen olmasın
Bırak konuşsunlar. Siz mutlu ve huzurlu olun
Herkesin kendi defteri kendi kalemi var istediğini yazar, sen kendi kalemi al hayatını yaz
Başkasının yazdığı hikayede figüran mi olacaksın yoksa kendi hikayeni yazıp başrol mu olacaksın buna karar ver
Soran8 ayben çok mutluyum ve huzurlu bır yasantım var
- 8 ay
O zaman bırak kim ne derse desin.
Onlar hep diyecek bisey bulacak
Soran8 ayınsallah huzurlu bı hayat yasarım
- 8 ay
Bu tamamen senin elinde. Sen ne diyecekler diye düşünerek hareket edersen huzurun kaçar. Hayatına bak arkadasim
- 8 ay
Hayır bundan kime ne. Bu senin hayatın. Şu an hayatında olan kişi bunlari biliyor mh
Soran8 ayBiliyor
- 8 ay
Ee tamam o zaman mutlusunuz, huzurlisunuz,, sanane elalemin konuşmasından
Soran8 ayne bıleyım takıyorum ınsanları
- 8 ay
O zaman hiçbir zaman huzurlu ve mutlu olamazsın
Soran8 ayinsanları ıstemeden takıuoryım
- 8 ay
O zaman yine huzursuz olur yine bozulur düzenin
Soran8 ayGaliba
8 ayNeden sorun olsun ki özel hayatınla iş hayatın farklıdır bunu hiç kimsenin sorgulama hakkıda yoktur işin hakkını verdikçe tabiki
01 Yorumla
Herkes beni konuştu
Geçmişimden utanıyorum
Çok yargılandım
N3den şaşırsınlar yanlız ölmek mi zorundasın gayet doğal evlilik olmadan yaşamak daha kötü söylediklerinde
09 Yorumla
Niye düğün yapmadı
Ergence gösteriş kafasıyla , kimse zorunde degil düğün vs düğün parasını yatırım yaptım, kendisi çalışıyor her dk zırt pırt alamak zorunda veya alma ihtimali yok. Senin haytın mutlu isen hayatında onalrın söylediklerini veya onların davranışlarını yok sayman lazım. İgneyi kendilerine batırsınlar hayat başkalarının acıklarını arayarak olmaz
Soran8 ayBin defa sordular
Niye düğün yapmadın
Düğünün ne zaman falan diye
Herkes beni konuştu
Geçmişimden utanıyorum
Çok yargılandım- 8 ay
Olaylı oldugunda illaki konuşurlar ama onları susturmak her zaman senin elinde hayat benim sizi ilgilendirmiyor gayri meşru bir şey yaşamak yerine evleniyorum diyerek konuyu kapatır ve görmezden gel ne kadar da ols adedikoducuyuz ay neden boşandı neden bunu buldu daha iyisi ni bulabilirdi mutsuz görünüyor hayat iyimi kötümü soruları yargıları hep karşılaşıcagız cevren ile özel hayatına mesafa bırak benim hayatım sizinle ben istediğim kadar özel hatım hakkında konusurum veya konuşa bilirsiniz sizi ilgilendirmez ve konuşmayın sizlerin kalbini kırarım de biraz başlarda sogukluk olur çevren ile ama zamanla düzelir her şey
Soran8 aybenım yuzume demıyorlar zaten arkamdan konusktukarlını duyuyorum
Soran8 ayTamam
8 ayHayat senin hayatın bu insanlar iki gün konuşup her şeyi unutan varlıklar ayrıca ayıp bir şey değil kimseyi ilgilendirmez ki evlen kime ne
010 Yorumla
Kaçma oldu benimki
Ailemi rezil ettim
Geçmişi silmem mümkün mü- 8 ay
Dediğim gibi insanlar konuşur bak önceden de konuşmuşlar kendini üzmüşsün şimdi de mutlu olmam gerekirken üzüyorsun. Yapma kendine bunu
Soran8 ayHiç susmuyorlar çok acayip bir şey
- 8 ay
Susmazlar ki bunu düşünürsen hasts olursun valla
Soran8 ayİlk evlendiğim dönem dairede tek beni konuştular aylarca
- 8 ay
Milletin işi yokmuş demek
Soran8 ayYok tabi
- 8 ay
O zaman sen de düşünme boş ver bu saatten sonra hayatını yaşa
Soran8 ayBu yaştan sonra mı
- 8 ay
Evet
Kim ne dediğine hiç takılma ama doğru yaptığından emin olmak zorundasın kendin için bir daha bu durumu yaşamaman için kimin ne dediği hiç önemi yok
028 Yorumla
Soran8 ayDoğru yapıyorum bence
Kaçma oldu benimki
Ailemi rezil ettim
Geçmişi silmem mümkün mü
Soran8 ayBilmiyorum ki ne olur
Soran8 ayHayır iş değişikliği şansım yok
Soran8 ayYer sorun değil
Soran8 ayİş yeri
Soran8 ayÇevrem önemli değil
Soran8 ayOnar başka şehirde
Soran8 ayHayır
Herkes beni konuştu
Geçmişimden utanıyorum
Çok yargılandım
Soran8 aybırını sevdım aılemden ıstedi ailem vermedi
ben de gıttım bır gun habersizce evlendım
somra syerınde duyulunca çok şaşırdı ınsanlar evlnemmee bırden bıre evlenmeme ve de çok kkonustular
Soran8 ayOn sene oldu
Soran8 ayyaza
Soran8 ayİnşallah
8 ayDevlet dairesinde her haltı konuşurlar 😁👍
13 Yorumla
Herkes beni konuştu
Geçmişimden utanıyorum
Çok yargılandım- 8 ay
Konuşurlar evlendim de geç yine konusulursun annem memur babamda ordsn biliyorum
Soran8 ayoyle kım bılır neler dıyecekler daırede falan
Kendini hazır hissediyorsan neden olmasın içine siniyorsa evleneceğin kişi kimseyi takma kafana
15 Yorumla
İnsanlar beni utandırdı
Çok yargılandım
Soran8 ayTeşekkür ederim
- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
8 ayBoşanmış bekar bir kadınsın tekrar evlenmeni kimse bir şey demez diyemez
11 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 915 cevap paylaştı.
8 ayBaşkasını boş ver mutlu olacağını düşünürsen evlen derim
15 Yorumla
İki ağız bir olunca üçüncü ağız popo olurmuş. Kimseye o onu demiş bu bunu demiş aldırış etme. Doğru ve inandığın yoldan yürümeye devam et.
- 8 ay
Bu hayat senin ve bir sefer sana bu hayatı yaşaman için şans verilmiş ve hayatının kendi istediğin gibi yaşa başkaları için değil.
Herkes beni konuştu
Geçmişimden utanıyorum
Çok yargılandım- 8 ay
Takma kimseyi evlen bence. Özelden yazarmısın
- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
8 ayOnları ilgilendiren bir durum değil. Millet ne der diye yaşarsak yaşamanın bir anlamı olmaz.
11 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 386 cevap paylaştı.
8 ayKonuşulur ama ilk kez gördüm evlenmiş olsan da konuşacaklardır. O nedenle sorun etme
16 Yorumla- 8 ay
Gördüm fazla olmuş pardon
İnsan konuşur boş ver
Soran8 ayBir de diyorlar ki çok acele etti
Evlenmesem kiz kurusu diyorlar
Sevgilim olsa bu sefer gizli kapaklı yaşıyordur diyorlar
Millet her şeyi konuşmaya çok meraklı- 8 ay
Kesinlikle O yüzden boş ver onları
Soran8 ayteşekkürler
8 ayKime ne ya benim anneannem üç kere evlenmiş
14 Yorumla
Soran8 ayHepsinden boşanmış mı
Ölmüş mü adamlar- 8 ay
Anneannem çocuk yaşta evlendirilmiş 15 falanmış işte belki daha küçük ilk eşiyle tartışmada eşi boşamış ikincisini bilmiyorum üçüncü de dedem işte annem ve kardeşleri yani bütün çocukları dedemden dedem de vefat ettikten sonra bi daha evlenmedi 12 sene falan oluyo vefatı
Soran8 ayAllah rahmet eylesin
- 8 ay
Amin sağ ol
8 ayHerkesin hayatı kendine bence kimse kimsenin hayatıyla ilgilenmemeli
11 Yorumla
Herkes beni konuştu
Geçmişimden utanıyorum
Çok yargılandım
- Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
8 ayKonuşmaz ya hayat senin hayat kimse bişe demesine gerek yok
014 Yorumla
Herkes beni konuştu
Geçmişimden utanıyorum
Çok yargılandım- 8 ay
Azı olan konusur sen önüne bak kim ne dedi ona bakma
Soran8 aypekı
- 8 ay
Mutlumusun peki
Soran8 ayevet
- 8 ay
Ozaman evlen
- 8 ay
Ama nikah yapmışsın kötü bişe yapmadınki neden gizli yaptın ailen vermedimi
Soran8 ayevet aılem vermedı dıye
- 8 ay
Annen demek haklı çıktı sende 2 ci hatayı yapmak istemiyon denek
Soran8 ayEvet ama kısmen haklı çıktı
- 8 ay
Ama bir erkek konuşmadan duruşundan kimliğini belli ettirir
Soran8 ayBelli ediyor
- 8 ay
Ozaman senre o na göre hareket et
- Aile & Toplum konusunda 647 cevap paylaştı.
8 ayKonuşurlar da akşam eve gittiğinde kimsesiz hâldeyken kimsenin umrunda olmazsın. Bırak konuşsunlar.
03 Yorumla
Herkes beni konuştu
Geçmişimden utanıyorum
Çok yargılandım- 8 ay
Konuşabilirler ama umursamaman gerekiyor. Hayat senin.
Soran8 ayhaklısın
- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
8 ayHatun çeneni sıkı tutar kimseye bahsetmezsen sorun olmaz
022 Yorumla
Herkes beni konuştu
Geçmişimden utanıyorum
Çok yargılandım- 8 ay
Anlatmak ister misin peki
Neydi
Nasıl oldu
Neden ayrıldın
Soran8 aySeverek evlendim
Ailem vermedi
Ben de kaçtım
Gizlice nikah yaptım
Düğün dernek yapmadım
Herkes şok oldu ve şaşırıp
Tüm millet beni konuştu
- 8 ay
Ne kadar evli kaldın
Neden ayrıldın
Soran8 ay5-6 sene
bana uygun olmadığını anladım- 8 ay
Ah bu zil zurna aşık olup
Sonra da çuvallayanlar...
Ailenin gördüğü
Ama senin yakalayamadigin...
Ne vardı kim bilir...
Ne desem bilemedim
Soran8 ayGeçti ama
- 8 ay
Deşip de geçmiş
Soran8 ayEvet
- 8 ay
Hayat hepimizi çarpıyor
Soran8 ayAnormal şeyler mi yeniden sevmek
- 8 ay
Gönül bu
Söz mü dinliyor hatun?
Soran8 ayHayır asla
- 8 ay
O zaman dert etme
Hepimizin hayatı farklı akıyor
Hepimizin hikayesi başka.
Ailen ile iletişimin nasıl şimdi peki senin
Soran8 ayAilemle görüşmüyorum konuşmuyorum
Onlar benle konuşmuyor daha doğrusu- 8 ay
Bu meseleden dolayı mı
Soran7 ayEvet bunlardan dolayı
- 7 ay
Hım anladım
Kimsin merak ettim
Konuşmak
Anlatmak ister miydin içeriden
Soran7 ayİsterdim
- 7 ay
O zaman bana ulaşmak ister misin peki?
Soran7 ayOlur
- 7 ay
Buradayım
Yazabilirsin istersen
8 ayKonuşsalar da takma kafana hayat senin hayatın.
01 Yorumla
Herkes beni konuştu
Geçmişimden utanıyorum
Çok yargılandım
8 ayKonuşurlarsa konuşsunlar milletin ağzı torba değil ki sen keyfine bak mutlu ol
01 Yorumla
Herkes beni konuştu
Geçmişimden utanıyorum
Çok yargılandım
- Aile & Toplum konusunda 854 cevap paylaştı.
8 ayKime ne be gayet doğal bir şey bu zeka ile nasıl memur oldun senı
02 Yorumla
Soran8 ayKıskanma
- 8 ay
Kıskanmak?🤣🤣🤣🤣
- Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
8 ayTekrardan evlenen çok insan var bunda şaşıracak bir şey yok
05 Yorumla
Rezillik bir durum yok aslında. Hiç kimseye özelinizi anlatmamalısınız. Kendileri ile ilgisi olmayan konular hakkında insanlara tuhaf bakan ya da yargılayan insanlar sadece cahildir. Bu tipler her zaman konuşacak dedikodu yapacak bir şey zaten bulur. O yüzden siz de daha önemli şeylere odaklanın bence.
İnsanlar beni utandırdı
Çok yargılandım- 8 ay
Kendisiyle alakası olmayan insanlarla ve geçmişleriyle uğraşan kişiler daha utanılası
Soran8 aydoğru
- Devamını Gör (156)
Devamını Gör(201)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Memurum ikinci kez evleniyorum. Çalıştığım kurumda sorun olur mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler