Eşin 1 sene işsiz kaldı ve cidden çok zor dönemler, maddi zorluklar çektiniz. Ve sende bu süreçte çalışamıyorsun. Buna rağmen onu bırakır mıydın ya da yanında mı kalırdın? 🙁🙄

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Çalışır destek olurdum neden terk edeyim ki evlilik sürekli güllük gülistanlık olacak diye bir şey yok. Benim sevgim pazara kadar değil mezara kadar olur 😒
Bu tür zorluklar her ilişkiyi sınar ve güçlü bir bağ varsa bunlar birlikte aşılabilir. İnsanlar her zaman en iyi dönemlerinden geçmez; eşlik, iyi günde kötü günde yanında olmaktır. Evet, maddi zorluklar bunaltıcı olabilir ama birbirinize destek olursanız bu süreç hem daha kolay atlatılır hem de ilişkiniz güçlenir. O güvenin ve dayanışmanın olduğu yerde en zor dönemler bile aşılır. Birlikte hareket etmeye devam edin, bu fırtına da geçer. 🌈🤝✨
Cevap
23Cevap
Zor günlerde kaçan bence kaybeder. Yanında kalır, ama sınırını bilirsin, herkesin sabrı bir yerden sonra taşar. Gitsin iş bulsun. 😏
eşimin her zaman yanında olurum tabi ki de
Her türlü boşanma bunun sonu. Masallarda yaşamıyorsunuz
Böyle bir durumda mısın
Hayır
her zaman yanımda olması beni motife eder ve hayata dört elle sarılmaya gayret ve çaba gösteririm..
Cabalayan erkek her zaman bir adim onde olur. Calisma arzuzu cabasi varsa elbetteki yaninda kalirdim. Ve bende calisir destek olmaya calisirdim.
Asla bırakmam ben onun parası için onunla evlenmedim ki ve zaten iyi günde kötü günde ona evet demişim ne bırakması
Evlenirken iyi günde kötü günde diye söz vermiyor muyuz? Tabi ki eşimin yanında kalıp ona destek olurum.
O zaman nikah masasındaki ''iyi gün, kötü gün'' kavramına ne oldu? Boşa mı söylendi? Onu demişsem zaten her koşulda yanında dururum.
Hastalıkta , sağlıkta ve kötü günde demişim tabi yanında dururum
Eğer iş arıyorsa yanında kalırdım ama iş bulma çabası yoksa uğraşmazdım sanırım
İnsanlar söz veriyor evlenirken iyi günde kötü günde diyerek. Bırakmazdım
1 çözüm yolu bulmaya çalışırdım parasız olmaz belki ama çok çabuk da pes etmezdim
benim eşim yok ama olsa öyle şey olmazdı durumum gayet iyi
Evli ve dediğin durumda olsam, yanında kalırdım.
İnsanın kendine verdiği sözden ziyade başkasına verdiği sözü tutamaması onun insan olamadığının tek göstergesidir.
Bırakılmaması gerekiyor da seni bekar biliyordum ben 😂
İşsizlik geçici bir süreç. Kumar oynamadığı sürece bırakmam
Bosanmaksa para yoksa devlet seni bosamiyorda😅
Bırakmam diyenlerin %50 isi bırakır
kadınların çoğu paranın kulu olduğundan zor yani
Yanında kalırım canım eşim benim..
Bırakmazdım sevgi her şeyden daha değerli
Hiçbir kadın o kadar süre kalmaz
Asla öyle şey olmaz.
Yanında kalırım. İyi günde, kötü günde demedik mi?
Asla bırakmazdım daha sıkı sarılırdım ona
Bırakmam ben para için kimseyi bırakmam...
İyi günde ve kötü günde diye imza atılmıyor mu?
Bırakmazdım
Eş bırakılmaz
Evlimisin ki
birakmam
Niye bırakıyım..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?