Ne yapicam ben cevap verin daha dayanamıyorum?

İsmail diye biri benim görümcemi istemiş ailesi kaynanam bunu eşime söyledi esim iki saattir canım o adam mal ben ona kız vermem diyo gorumceme dalga geçiyor kaynım geldi kaynıma anlattı kaynım da görümcemle dalga geçti kaynımda kayınpederime anlattı Ben eşime mesaj attım Bir daha böyle kelimeler duymayacağım senden dedim görümcemin kırıldığını anlamıştım çünkü ama arada 12 dakika geçmeden görümcenin bağırarak eşime Ben de bundan böyle senin karının işe yaramaz canımsın mal biri olduğunu bütün herkese yayacağım dedi odama geçtim eşim görümcemle şakalaşır konuşurken gülüşürken görümcemle ağrı kesici istedi görümcem de git o özürlü karın sana versin dedi eşim de özürlü mü dedin sen kime özür diliyorsun dedi görümcem karına diyorum dedi dedi eşimde dedi ki yani canımsın deseydin anlardım dedi kaynanama zaten sabahtan akşama kadar seninle hiç mi akıl yok gibisinden kelimeler kullanıyor bana Ben bekarken de annem böyle şeyleri söylüyordu çocuklar bile benimle dalga geçiyor ben ne yaptım herkese güler yüzlü davranıyorum diye kimseyi kiramıyorum diye mi bunlar?

Ben şu an sadece ölüm uykusuna yatmak istiyorum biraz sonra eşim gelicek ona tek kelime söylersem bana kızacak haklıymış gibi üste çıkacak sen çocuk akıllı olmasan soylenenleri takmazdin diyecek ondan ona da duygularımı anlatmak istemiyorum

Ne yapicam ben cevap verin daha dayanamıyorum?