Aile & Toplum Yarın işe gideceği halde uyumayan o kişi misiniz? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 Yapay Zekaya Sor biz de isterdik bütün gün yatan hamilelerden olmayı ama yarına hazırlık yapıyoruz. 🙈🫠 Güncellemeler8 ay Bunun çocukla alakası ne acaba 🤔 Yarın işe gideceği halde uyumayan o kişi misiniz? Cevapla Hamilelik Soruları İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 8 ay Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. işsizim 0 0 Yorumla
GrushenkaRises Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 8 ay İş değil de dersim var sabahtan akşama kadar çoook pişman olacağım yarın çook ajsjs neyse yüklü miktarda kafeinle hallederiz zombigillerden selamlar 0 5 Yorumla Soran 8 ay Ablam ben kahve de içemiyorum 🫠 Yorumla GrushenkaRises 8 ay 6:30 da kalkicük uyuyalım uyuyalımmm Yorumla Soran 8 ay Yazıcı bekliyorum 🫠Yoksa ben de 6da kalkacağım Yorumla GrushenkaRises 8 ay Kolay gelsin ablam 🥲 Yorumla Soran 8 ay Hiç kolay yerden gelmiyor şu ara hayat 🙈 Yorumla
mustafaram Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% 8 ay Çocukla iş zor olur ys kaç aylık 0 5 Yorumla Soran 8 ay 14 haftalık Yorumla mustafaram 8 ay Bayada olmuş göbüş büyüdü nasılsın Yorumla Soran 8 ay Valla göbüş hala gayet saklanabilir halde Yorumla mustafaram 8 ay Niye kız boyun kilon kaçki Yorumla Soran 8 ay Sanane ablacım sanane boyumdan kilomdan Yorumla
1başak1 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 8 ay Evet inatla uyumuyorum 0 1 Yorumla Soran 8 ay Uyuyun guzum uyuyun Yorumla
Mr_yalnız34 Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% 8 ay Hiç istemiyorum gitmeyi 0 14 Yorumla Mr_yalnız34 8 ay Senin ki daha zor bide hamilesin.. kaç aylık? Yorumla Soran 8 ay 14 hafta Yorumla Mr_yalnız34 8 ay Ee sen neden uyumadın peki Yorumla Soran 8 ay Çocuklara etkinlik hazırlıyorum Yazıcıyı bekliyorum 🤷🏼♀️ Yorumla Mr_yalnız34 8 ay Hımmm kolay gelsin.. kaç yaşındasın ilk bebek mi Yorumla Soran 8 ay Teşekkür ederim37İlk bebek Yorumla Mr_yalnız34 8 ay Geç olmuş ama güç olmasın sağlıklı olsun.. Yorumla Soran 8 ay Umarım Yorumla Mr_yalnız34 8 ay Eşim hamileyken mide bulantısı çoktu.. Yorumla Soran 8 ay O galiba kişiden kişiye değişiyor. Yorumla Mr_yalnız34 8 ay Evettt olabilir.. sende olmuyor demek ki Yorumla Soran 8 ay Oluyor ilaç kullanmama rağmen oluyor ama çoğu insan da rahat atlatabiliyor Yorumla Mr_yalnız34 8 ay Anladım.. tkp ettim sakıncası yoksa iyi geceler belki başka soruda karşılaşırız yine Yorumla Soran 8 ay Estağfirullah Yorumla
benfero35 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 100% 8 ay Aile & Toplum konusunda 356 cevap paylaştı. Merhaba ben nöbetten geliyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 8 ay Öğretmen misiniz 0 6 Yorumla Cevap sahibi 8 ay 🤔 Yorumla Soran 8 ay Pardon görmedim, evet anaokulu öğretmeniyim gerçi artık müdürüm 😂 Yorumla Cevap sahibi 8 ay T. akiipp __atar mısın lütfenŞimdiden tşkler 😊 Yorumla Soran 8 ay Atmam sen de çekip çekip atma lütfen Yorumla Cevap sahibi 8 ay Tabi rica etsem 🙏 Yorumla Cevap sahibi 8 ay Pekala 😎👍Verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim.. Yorumla
Kr_al Takip Et Xper 6 Yaş: 36 8 ay Hamile halinle çalisiyormusun daha ,🙂 0 17 Yorumla Soran 8 ay Valla öyle Yorumla Kr_al 8 ay Ne iş yapiyosun kac aylik hamilesin Yorumla Soran 8 ay Anaokulu öğretmeniyim14 haftalık Yorumla Kr_al 8 ay Aa super iyi bari hafif iş enazinda 🙂 Yorumla Kr_al 8 ay Allh bagişlasin 💐 Yorumla Soran 8 ay Hiç değilBütün gün eğil kalk 🤷🏼♀️ Yorumla Kr_al 8 ay Yani okadarini bilmemde çok büyüdümü karnın Yorumla Soran 8 ay Teşekkür ederim 🙏🏻 Yorumla Soran 8 ay Büyümesi değil de biraz riskli o yüzden normalde eğilmek ağır taşımak vs. olmamalı Yorumla Kr_al 8 ay Evet oyke bide bulanti olur dimi şimdilerde eşimden çok çekmiştim gunluk hastanedeydik 🙂 Yorumla Soran 8 ay Evet ilaç kullanıyorum ona rağmen koku hassasiyeti bulantı var Yorumla Kr_al 8 ay İlk çocukmu yaşiniz kaç Yorumla Soran 8 ay Evet, 37 Yorumla Kr_al 8 ay Hm birazda geç kalmişsiniz sanki Yorumla Soran 8 ay Doğru zaman buymuş herhalde Yorumla Kr_al 8 ay Galiba 🙂kac yillik evlisiniz Yorumla Soran 8 ay 8 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 8 ay Aile & Toplum konusunda 5,7b cevap paylaştı. Evet ya :) 0 12 Yorumla Soran 8 ay Hadi ben çocuklara etkinlik hazırlıyorum. Sizin derdiniz ne acaba onca kişi? 🫠 Yorumla TipSizAdam06 8 ay Uyuyasim var ama uyuyamiyorum bazen yorgunluktan uyuyamazssin oyle bisey :) Yorumla Soran 8 ay Şu an anlayabilmem mümkün değil 🙈 Yorumla TipSizAdam06 8 ay Shjsjdd dogru Yorumla Soran 8 ay Her yerde uyuyabilirim 🫠 Yorumla TipSizAdam06 8 ay Bended evar o özellikte yorgun olunca zor oluyor Yorumla Soran 8 ay Valla hafta içi çok yorulduğum için bütün haftasonu uyudum neredeyse 🫠 Yorumla TipSizAdam06 8 ay Ohhh biz calistik gittik geldik yollarda beee Yorumla Soran 8 ay İçimde minik biri var ama benim 😅 Yorumla TipSizAdam06 8 ay :)))) iyi buyut iste guzel guzel :) Yorumla Soran 8 ay 🙏🏻🙏🏻 Yorumla TipSizAdam06 8 ay :) Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% 8 ay Aile & Toplum konusunda 11,8b cevap paylaştı. Hepimiz 0 4 Yorumla Soran 8 ay Hadi ben çocuklara etkinlik hazırlıyorum. Sizin derdiniz ne acaba onca kişi? 🫠 Yorumla ahhbukizlar 8 ay Sitedeki Çocuklara abilik yapıyoruz biz de Yorumla Soran 8 ay Helal be koca yürekli 😅 Yorumla ahhbukizlar 8 ay De get yoo taştaş geçiyor bide Yorumla
Alevikızııı Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 8 ay Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yakkk 🚬🚬🚬 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 8 ay Aile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı. Benn 0 2 Yorumla Soran 8 ay Hadi ben çocuklara etkinlik hazırlıyorum. Sizin derdiniz ne acaba onca kişi? 🫠 Yorumla Aserehehadejetejebe 8 ay Gelmiyorr Yorumla
Gizli Üye (18-24) 8 ay kaç aylık bebiş 😄 0 21 Yorumla Soran 8 ay 14 haftalık Yorumla Cevap sahibi 8 ay Allah bağışlasın ilk çocuğun mj Yorumla Soran 8 ay Evet Yorumla Cevap sahibi 8 ay cinsiyeti belli değil dimi hala ama kız gibi hissetim Yorumla Soran 8 ay Belli, genetik test yaptırdık çıktı sonucunda ama biz doğuma kadar öğrenmek istemiyoruz Yorumla Cevap sahibi 8 ay inşallah sağlıklı doğar bebek yaşınız kaç bu arada Yorumla Soran 8 ay İnşallah 36 ay 11 aylığım 😂 Yorumla Cevap sahibi 8 ay 😂😂 sende baya Koca bebeksin ha bende 20ayligim Yorumla Soran 8 ay Ay 36 ay değil 36 yıl 11 ay Yorumla Cevap sahibi 8 ay anladım canım boş ver 😂😂 Yorumla Cevap sahibi 8 ay bir şey daha sormak istiyorum olur mu Yorumla Soran 8 ay Dinliyorum Yorumla Cevap sahibi 8 ay burada uygun olur mu bilmiyorum ama KS uyarır gibime geliyor Yorumla Cevap sahibi 8 ay çok fesat bir şey değil ama KS uyarıyor Yorumla Soran 8 ay Uygun hale getir o zaman Yorumla Cevap sahibi 8 ay çok denediniz kocanla çocuk için zormu oldu hamile kalmak Yorumla Soran 8 ay Bir operasyon geçirmem gerekti takviye vitamin iğne vs kullanmam gerekti sağlık meselesi biraz Yorumla Cevap sahibi 8 ay burada yazı kısıtlı uyarı vericek bana geri gt yapsana birşeyler sorucsm Yorumla Soran 8 ay Sorma ablam ya 20 yaşında ne yapacaksın hamilelik konusunu sen Yorumla Cevap sahibi 8 ay birşeyler merak ediyorum sadece Yorumla Cevap sahibi 8 ay rahatsız etmicem güven bana Yorumla
Gizli Üye (25-29) 8 ay Evlen o zaman ya da çocuk yap ahaha 0 1 Yorumla Soran 8 ay Evliyim. Bebek bekliyorum ama hala öğretmenim 🙈 Yorumla
KadınBilimci Takip Et Xper 4 Yaş: 28 8 ay Aynen öyle 0 10 Yorumla Soran 8 ay Hadi ben çocuklara etkinlik hazırlıyorum. Sizin derdiniz ne acaba onca kişi? 🫠 Yorumla KadınBilimci 8 ay Kreşte misin Yorumla Soran 8 ay Anaokulu Yorumla KadınBilimci 8 ay Ne güzel kolay gelsin de niye bu saate kaldı Yorumla Soran 8 ay Bu saati geçtim bütün haftasonu yapamadım Yorumla KadınBilimci 8 ay Gezdin o zama Yorumla Soran 8 ay Yok ya Yorumla KadınBilimci 8 ay Naptın? Yorumla Soran 8 ay Uyudum Yorumla KadınBilimci 8 ay 😂😂 olmadı işte Yorumla
BabaYaga12 Takip Et Guru Yaş: 31 8 ay Aile & Toplum konusunda 321 cevap paylaştı. Erken daha 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 8 ay Meslek nedir acaba 0 7 Yorumla Soran 8 ay Anaokulu öğretmeniyim Yorumla Cevap sahibi 8 ay Neden uyumuyorsun bence direk yat uyu çocukla uğraşmak zor olur Yorumla Soran 8 ay Etkinlik hazırlıyorum Yorumla Cevap sahibi 8 ay Neden bu saate kaldı üşendin mi Yorumla Soran 8 ay Yoruluyorum hafta içiSonra bütün hafta sonu uyuyorum Yorumla Cevap sahibi 8 ay Bu çok dengesiz olmamış mı ama 😂 Yorumla Cevap sahibi 8 ay Bu arada çocuğa nasıl genler geçecek merak ettim genleriniz güzel mi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
işsizim
İş değil de dersim var sabahtan akşama kadar çoook pişman olacağım yarın çook ajsjs neyse yüklü miktarda kafeinle hallederiz zombigillerden selamlar
Ablam ben kahve de içemiyorum 🫠
6:30 da kalkicük uyuyalım uyuyalımmm
Yazıcı bekliyorum 🫠
Yoksa ben de 6da kalkacağım
Kolay gelsin ablam 🥲
Hiç kolay yerden gelmiyor şu ara hayat 🙈
Çocukla iş zor olur ys kaç aylık
14 haftalık
Bayada olmuş göbüş büyüdü nasılsın
Valla göbüş hala gayet saklanabilir halde
Niye kız boyun kilon kaçki
Sanane ablacım sanane boyumdan kilomdan
Evet inatla uyumuyorum
Uyuyun guzum uyuyun
Hiç istemiyorum gitmeyi
Senin ki daha zor bide hamilesin.. kaç aylık?
14 hafta
Ee sen neden uyumadın peki
Çocuklara etkinlik hazırlıyorum
Yazıcıyı bekliyorum 🤷🏼♀️
Hımmm kolay gelsin.. kaç yaşındasın ilk bebek mi
Teşekkür ederim
37
İlk bebek
Geç olmuş ama güç olmasın sağlıklı olsun..
Umarım
Eşim hamileyken mide bulantısı çoktu..
O galiba kişiden kişiye değişiyor.
Evettt olabilir.. sende olmuyor demek ki
Oluyor ilaç kullanmama rağmen oluyor ama çoğu insan da rahat atlatabiliyor
Anladım.. tkp ettim sakıncası yoksa iyi geceler belki başka soruda karşılaşırız yine
Estağfirullah
Merhaba ben nöbetten geliyorum
Öğretmen misiniz
🤔
Pardon görmedim, evet anaokulu öğretmeniyim gerçi artık müdürüm 😂
T. akiipp __atar mısın lütfen
Şimdiden tşkler 😊
Atmam sen de çekip çekip atma lütfen
Tabi rica etsem 🙏
Pekala 😎👍
Verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim..
Sizi takip ettim ama dönmedinizzzz üzüldüm 😂
Hamile halinle çalisiyormusun daha ,🙂
Valla öyle
Ne iş yapiyosun kac aylik hamilesin
Anaokulu öğretmeniyim
14 haftalık
Aa super iyi bari hafif iş enazinda 🙂
Allh bagişlasin 💐
Hiç değil
Bütün gün eğil kalk 🤷🏼♀️
Yani okadarini bilmemde çok büyüdümü karnın
Teşekkür ederim 🙏🏻
Büyümesi değil de biraz riskli o yüzden normalde eğilmek ağır taşımak vs. olmamalı
Evet oyke bide bulanti olur dimi şimdilerde eşimden çok çekmiştim gunluk hastanedeydik 🙂
Evet ilaç kullanıyorum ona rağmen koku hassasiyeti bulantı var
İlk çocukmu yaşiniz kaç
Evet, 37
Hm birazda geç kalmişsiniz sanki
Doğru zaman buymuş herhalde
Galiba 🙂kac yillik evlisiniz
8
Evet ya :)
Hadi ben çocuklara etkinlik hazırlıyorum. Sizin derdiniz ne acaba onca kişi? 🫠
Uyuyasim var ama uyuyamiyorum bazen yorgunluktan uyuyamazssin oyle bisey :)
Şu an anlayabilmem mümkün değil 🙈
Shjsjdd dogru
Her yerde uyuyabilirim 🫠
Bended evar o özellikte yorgun olunca zor oluyor
Valla hafta içi çok yorulduğum için bütün haftasonu uyudum neredeyse 🫠
Ohhh biz calistik gittik geldik yollarda beee
İçimde minik biri var ama benim 😅
:)))) iyi buyut iste guzel guzel :)
🙏🏻🙏🏻
:)
Hepimiz
Sitedeki Çocuklara abilik yapıyoruz biz de
Helal be koca yürekli 😅
De get yoo taştaş geçiyor bide
Ben hep uyanığı m
Evet kuyumcuyum uyku tutmuyor maalesefki
Sabah 05.45 de uçağım var bide
Yakkk 🚬🚬🚬
Evet
Benn
Gelmiyorr
kaç aylık bebiş 😄
14 haftalık
Allah bağışlasın ilk çocuğun mj
Evet
cinsiyeti belli değil dimi hala ama kız gibi hissetim
Belli, genetik test yaptırdık çıktı sonucunda ama biz doğuma kadar öğrenmek istemiyoruz
inşallah sağlıklı doğar bebek yaşınız kaç bu arada
İnşallah 36 ay 11 aylığım 😂
😂😂 sende baya Koca bebeksin ha bende 20ayligim
Ay 36 ay değil 36 yıl 11 ay
anladım canım boş ver 😂😂
bir şey daha sormak istiyorum olur mu
Dinliyorum
burada uygun olur mu bilmiyorum ama KS uyarır gibime geliyor
çok fesat bir şey değil ama KS uyarıyor
Uygun hale getir o zaman
çok denediniz kocanla çocuk için zormu oldu hamile kalmak
Bir operasyon geçirmem gerekti takviye vitamin iğne vs kullanmam gerekti sağlık meselesi biraz
burada yazı kısıtlı uyarı vericek bana geri gt yapsana birşeyler sorucsm
Sorma ablam ya 20 yaşında ne yapacaksın hamilelik konusunu sen
birşeyler merak ediyorum sadece
rahatsız etmicem güven bana
Evlen o zaman ya da çocuk yap ahaha
Evliyim. Bebek bekliyorum ama hala öğretmenim 🙈
Uyanık misin
Aynen öyle
Kreşte misin
Anaokulu
Ne güzel kolay gelsin de niye bu saate kaldı