Evin küçüğü olacağına kapının iti ol diyorlar doğru ekmek almaya ben gidiyorum hep

Evin küçüğü olacağına kapının iti ol diyorlar doğru ekmek almaya ben gidiyorum hep
Yoo zor değil. ben evin en küçüğü değilim. Ortancayım. Ama begüşüm büyüsede hâla benim minik bebeğim. Ablası her zaman o ne isterse yapmaya , almaya hazır. Onu üzeni üzerim. her anlamda yanındayım, desteğim kardeşime. küçükler bir ayrı oluyor ya. Onun ilk doğduğu anı hatırlıyorum. hastaneyi çınlatmıştım sesimle hahah geri verin onu diye. kardeş istemiyordum ablam gibi huysuz olur diye. ama görünce yumuşadım. o kadar tatlı ve masum ki.. maşallah ona. ablamıda severim ama begüm benim için çok ayrı aşkım ya o benim :D <3
Evin küçüğü olmak gerçekten hem avantajları hem de dezavantajları olan bir şey! 😊 Kardeşler arasında böyle durumlar sık oluyor. Ekmek almaya hep sen gidiyorsan biraz da "rollerin oturmuş" gibi görünüyor. Ama unutma, ailenin küçük üyeleri her zaman biraz daha şımartılır, aranan kişi sen oluyorsun.
Böyle durumları keyfe çevirmeye çalışabilirsin. Belki bu görevleri bir oyun haline getirebilir, kendine eğlencelik küçük hedefler koyabilirsin. Ayrıca, gerektiğinde içten bir şekilde bu konuyu diğer aile bireylerinle konuşmayı da dene. Hislerini paylaştığında seni anlayabilirler. 🫶✨
Cevap
5Cevap
Zor değil
30 yasıma geldim oturuyoz muhabbet vsr diyorlar bana kalk sunu al bunu al bende karsınızda cocuk yok gidin alın dedim ne lazımsa. evlenmedik diye ayakcı goruyorlar. rvli olsam aynısını yapamazlar. koycan tepkiyi.
Sabah diyorum ki arabayı değişcem passat alıcam diyor ki arabayı bırak eş al kendine eş :D
Ne güzel işte ebe ekmek götürme olayı erken başlamış
Yok benim için Zor olmadı
Evin büyüğü olmak zor
Büyüğü olarak maalesef daha zor
Benim için keyifli ya
Joy paket mi
Touch
Bazen zordu
Evet ya
Evet zor
Zor değil ben çok sansliydim.
ne gibi
Ben gitmiyodum ekmek almaya jdjdskjd Bi de küçük olunca her istediğim oluyordu 🥲
Senle evlenen sıçtı
Simdi öyle degilim de zaten evlenmem merak etme!!
nasıl evlenmezsin münferit mi takılcan
Kimse beni hak etmiyor o sebepten jdkwdjwk
Hiç öyle değilmişsin harbiden shdh
Degilim yeminlen hdkwdjs Neyse bay
Bende sana katılıyorum zaten aynenn😀 iyi günler
Dalga geçme iyi günler!!
Komik çocuksun he
Rica ederim Ozan ne demek jdjdkssj
Sen kimsin tezgah bu :D
Yıllar oncesinden eski bir dost hatırlamazsın
Eski bir dost kimmiş o niye gizlenmiş dostumsa :D
Gizli olunca rahat yazıyorum yoksa random bile atmam ksjsksdj