Siz siz olun bu durumda napardinız?

1 evlilik yaptim yasadiklarim bu oldu ilk eşim kürt diyarbakirlı oldugu icin

- Ailem tarafından şiddet gördüm duymadığım küfür kalmadı sürekli dışlandım devlet koruma altına almak zorunda kaldı Babam namusumu kirletti eski kayın babayı aradi düğüne gerek yok dedi çünkü kızım başka erkeklerle yatiyor dedi sırf bozmak için annemden bayağı bir dayak yedim Evlendik ve evliligimiz 6 ay sürdü sadece sorunlardan dolayi eski esim beni terk etmeyi seçti Aradan tabi 6 yil geciyor faturaları kirayı herseyi yalnız ödüyorum ailemden tek kuruş destek yok nede manevi olarak denize düşen yılana sarılır derler ve bazı insanlarla tanıştım ve maalesef yılana sarıldım biri vardi çok sevdim delicesine aşık oldum o kisiye ve o kadar sozler verdi ki bana inandım bu kocam olucak dedim içimden ailesi boşanmış dul olduğum icin redt ettiler beni benimle 3 gün geçiren adam anlımdan öpen adam 3 gün sonra başka bir kız istemeye gittiler ailesine boyun eğmek zorundaydı çünkü ailesi doğulu igdirli bir aileydi ve şu an 5 yil geçmiş aradan kendisi evli bir çocuklu mutsuz cunku o kadını asla sevmedi istemedi bunu hala dile getiriyor içine o kadar atmis ki kilo kayıp etti kurudu adam sanki ve bunun üstüne kansere yakalandı 😞 bense sürekli sevgiye şefkate ac bir kiz cocugu olarak büyüdüm ve ailemden zerre sevgi saygı göremediğim icin hep kötü yollara düştüm şu an imam nikahında bir cezayirli ile evliyim ve benim de bir çocuğum var abir gun trafik kazası yaptim annemin dediği tek sey neden ölmedin dedi yüzüme ve 5 yıl sonrasında igdirli defalarca kapıma kadar gelip gizlice izlemiş beni karsina çıkmak istemedim degil cesaret edemedim cunku seni çok üzdüm ve bunun vicdanen acısını çekiyorum seni çok ozledim çok seviyorum keşke ilk başlarda seni hamile bıraksaydım dedi bana is isten geçti artik dedim sustum ağladım. O kadar mutsuz ki tıpkı benim gibi ikimiz de istemediğimiz bir hayatın içindeyiz şu an arada bir konuşuyor biliyorum diyeceksiniz ki aldatiyorsunuz falan eşlerinizi çocuklar var diyeceksiniz muhtemelen ama bizim konuşma böyle aldatma falan degil en çok acı konuşması canım o kadar yanıyor ki eşini asla üzme dedim oda aynı şekil bana niyetimiz kötü degil kimseyi kırmak da degil ama bizi ikimizi yaşarken diri diri gömdün sen dedim 😞😔

Siz siz olun bu durumda napardinız?