Bakın bu vereceğim mucizeyi hiç biriniz çürütemezsiniz lütfen aklınızda kurduğunuz inançsızlık paramigdasından çıkın geri dine girdiğiniz zaman kimse sizle dalga geçmeyecek şu direnişi bırakın artık ben islam’ın hak din olduğuna inanmıyorum hak din olduğunu biliyorum bizde o yollardan geçtik ama sonra araştırınca islamın hak olduğuna inandık inanmaktan öte artık biliyorum
kıyame suresi 3﴿İnsan, kemiklerini toplayıp birleştiremeyeceğimizi mi sanıyor?
﴾4﴿ Evet, Biz onu, parmak uçlarına varıncaya kadar bütün incelikleriyle yeniden yapmaya kadiriz.
kıyame 4 suresinde kıyamet gününden bahseder parmak uçlarına atıf yapar zaten her insanın parmak izi farklı bu bilinen şey ikincisi bu ayet Kuran’ın 5555 ayetidir ve bu ayette parmak ucuna vurgu yapan tek ayettir insanın 5 sol el parmağı 5 sağ el parmağı 5 sol ayak 5 sağ ayak parmağı vardır 5555 ayettir ben kendi menfaatimi düşünsem zaten kendim inanmışım ama burada herkese anlatmaya çalışıyorum elimden geldiği kadar insanı kurtarmaya çalışıcam herkes hak dini görsün öyle Yakup deniz diamond tema gibilerin dediği gibi yok kuran değişmiş peygamber öldükten 200 sene sonra yazılmış bu matematiksel sistem bile tüm ateist iddialarını çöpe atıyor ama anlayana
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer