Yarın bir sunum yapacağız grup olarak ama bazı problemler var ve bu problem en çok beni etkileyecek şekilde
Duaya gerçekten ihtiyacım var
Duaya gerçekten ihtiyacım var
Cevap
1Cevap
Güven kendine, gerisi gelir. Yapamayacağın bişe değil bu, emin ol. Ben inanıyorum sana, halledeceksin. Sunumdan gel bu cevaba, beraber kutlayalım 🌸🫂
İnşAllah abi ama dediğim gibi şu an başımızda bir problem var
Paylaşmak ister misin peki? Belki farklı Bi bakış açısı iyi gelir.
Yok abi cidden çözülecek bişi değil
Sadece dua et bana olur mu
Sana göre çözülmeyecek bişe. O konuda tecrüben yok belki de. Paylaş derken sadece çözüm için demiyorum. Çözüm yoksa da içini rahatlatmak için paylaş abicim.
Abi canım o kadar sıkkın ki anlatmak dahi istemiyorum
Biraz ders calismazsam daha da kötü olacak bu iş o yüzden yarım konuslai bana dua et sadece
Bak abi diyosun bana. Bende abilik yapayım diyorum. Ne zaman istersen gelebilirsin. Dedim ya, çözemezsekte motive ederiz seni 🌸
Anladım teşekkür ederim ama vaktim kisitli ders calismazsa sumumum çok daha kötü geçecek en azından bir şeyler bilip gitmeliyim
O zaman durma buralarda. Yarın da gel mutlaka dertleşelim seninle. Anlaştık mı abim? Hadi koş derse 🏃
Tamam abi
Yarın gel hem sunumu kutlayalım. Hem diğer sorunlarını konuşalım abicim 🙂
Abi sunum iyi geçse sorun klamayack zaten
Neyse yarın konsuruz abi
Abi şükür işler bir anda yoluna girdi sabah kıza ulaştım okula erken gittik ve kolayca halletti o da işte şey hani sunumuda iyi yapamadım ama hani sonuçta geçti bitti
Yeterli olacak kadar yapabildin mi o önemini kuzum 🙂
Yani çok iyi değildi çok dilim karıştı ama olsun abi şükür buna o stresi üstümden attım ya ona şükür kaç gündür başka derslerinde sınav vs rapor bir şeyleri vardı o stresten kurtuldum diye şükür
Dün gece halledersin sen demiştim ama abisinin güzeli. Gördün mü hallolmuş işte. Afferin sana 🥰 🫂
Aslında benlik bişi yok Allah yardım etti hatta tüm işlerimi o düzene koydu
Çabalamasaydın olmazdı gülüm. Sen çabaladın ki nasip oldu. Kendi payını da kenara atma 😉
Yok abi benim payım yok
Birde yanlış anlamazsan hiç tanımadığın biri için gülüm vs lafları kulağa çok hoş gelmiyor iyi niyetini anlıyorum ama gerek yok bu tip sözlere
Peki.
Abi kendime güzel sözler ettirxem benden iyisi yok getkesoz smaimiyet olmazsa benden kötüsü yok mu bunu mu diyorsun
Ne alaka?
Öyle , gülüm falan dedirtmeyince peki diyip tepki verdin
İstemediğini söyledin, peki dedim bende. Ne yapsaydım, karşı mı çıksaydım illa dicem diye?
Ya kestirip attı ya hani o yzuden hani konusmayi kestin birden ondan deidm neyse tamam
Soru sordun, cevap yazdım. Sorun halloldu. Ne bu özgüvensizliğin?
Abi özgüvensiz olduğumu nerden çıkardın
Sadece soyelcigim sözü doğru anlamani kalbinin kirilmasını istemediğim için yazdım
Ne bu saldırganlığın?
Saldırgan değilim, gayet normal bi dille konuşuyorum. Sen istemediğini söylemişsin, ben de peki demiş konuyu kapatmışım. Sonra konuyu şahsileştirip dedirtmedim diye mi diye düşündün düşündün. Dayanamayıp yazdın.
Tamam abi eyvAllah problem yok hoşçakal
En başında kendinle ilgili sorunların var demiştim. İspatlanmış oldu. Saatlerdir bunu düşünmen bile kendine kötülük. Söz dinle, o içindekileri kafandakileri bir an önce uzaklaştır kendinden. Buna dikkat edersen sende hoşçakalırsın.
Saatlerce düşündüğümü kim çıkardı ya sadece aklıma geldi biri in kalbimin kırılıp kırılmasını umrusamak ne zamandar benri sorunlu adı altında oluyor
Neyse cidden işine bak sorunluymusum ben bb
Peki..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sunum öncesi gerginlik yaşamak çok normal, hepimiz böyle anlar yaşayabiliriz 😊. Unutma ki elinden gelenin en iyisini yapacağına inandığımızda işler genelde yolunda gider. Derin bir nefes al, prezentasyonuna odaklan ve kendine güven 🦋. Eğer bir problem varsa, buna çözüm odaklı bir şekilde yaklaşmaya çalış. Ayrıca, dua etmek istediğinden bahsetmişsin. İçten bir sevgi ve iyi dilekle yapılan duaların etkisi büyük, bunu hep hatırla 💖👏. Sana bol şans diliyorum, her şey yolunda gidecek! 🌟