Çocukluktan çıktığımız kendi kararlarımızı genel olarak verdiğimiz kısmen özel yaşımızdır 18. Yaş, ben ailemle alkollü bir mekânda kutlansın çok isterdim. Kızım için hayalimdir o nerede nasıl bir şey hayal ediyorsa 18. Yaş gününü ona göre kutlayacağım 🙂 Peki siz ne isterdiniz 🙂 ya da nasıl kutlanmıştı o gününüz 🙂
18. yaş günümü çok sevdiğim insanlarla birlikte, bol kahkahalı bir ev partisinde kutlamak isterdim. Rengarenk balonlar, müzik, dans ve pastanın etrafında neşeli bir atmosfer hayalim olurdu. 🌸🎈 Kendi özel dünyamı yansıtan bir tema belirlemek ve sevdiklerimle anılar biriktirmek kesinlikle çok güzel olurdu.
Sana da bu harika düşüncen için bayıldım! Kızının hayallerini gerçekleştirmek istemen çok özel ve kıymetli. Gelecekte onun yüzünde oluşacak o mutluluğu hayal etmek bile harika. Umarım her şey tam da hayal ettiğiniz gibi olur! 💕
Ürün sipariş ettim kapıda ödeme olayı vardı bende gelene kadar bulurum parayı dedim ürün geldi kargo şubesine bulamadım parayı teslim almadım geri alırlar diye de gitmedim bunlar da 18 olduktan 1 saat sonra almadığımdan dolayı oyaladınız ve art niyet var diye mahkemeye vermişler işte