Laflarıyla çok ezmeye çalışıyor beni 😔?

Eşimle 10 günlük evliyiz kendisi aşırı zor bir karakter çok kıl huyları var ama her zaman idare etmeye yapıcı olmaya çalışıyorum her tartışmada her kavgada sürekli onu anlamadığımı söylüyor laflarıyla beni ezmeye aşağılamaya çalışıyor ama her kavgada.. ben bana karşı olan davranışlarından uzaklığından ilgisizliğinden yakınıyorum çünkü inanın ondan en ufak bi adım çaba göremiyorum neden böylesin bana karşı dediğimde anlaşılmadığımı görünce içimden bir şey yapmak gelmiyor filan diyor gün içinde asla aramıyor iş iş iş.. ben senin önceliğin arasında olmadım hiçbir zaman dedim varsa yoksa iş senin için dedim hayatında geçim derdine düştün mü sen hiç para hesabı kitabı yaptın mı dedi şunla şunu topla desem toplayamayacak insan gelmiş karşımda neler diyor bana dedi insanı hayatta en çok sevdikleri yaralarmış dedim ne diyim hayata hoş geldin mi diyim 30 yaşına kadar anca mı fark ettin bunu dedi bana 😔 benim içimdeki heyecanı hevesi mutluluğu alıp götürüyor cıvıl cıvıl pozitif olan ruh halimi mutsuz modu düşük biri haline getiriyor beni daha 10 günlük evliyiz ya 10 günlük işi yüzünden balayına gidemedik.. evlendik ertesi gün işe başladı evde tek başımayım bütün gün ağzımı açıp bir şeyden rahatsız olduğumu dile getirince benden kötüsü olmuyor 😢

Laflarıyla çok ezmeye çalışıyor beni 😔?