Boşanmaktan korkmak? Lutfen sonuna kadar okuyun?

Merhaba ben 20 yaşındayım birde 25 yaşında ablam var onun adına sormak istiyorum biz köyde büyüme insanlarız son 5 6 yıldır falan şehirde küçük bir ılçede yaşıyoruz ablam ilk evliliğini 18 yaşında yaptı ve 5 6 sene falan evli kaldılar sonra boşandılar 2 sene önce de 2. Evliliğini yaptı babamız öleli 6 sene oluyor şu anki kocası iyi davranmiyor ispartanin bir köyünden bunlar ama ablamın eşi 30lu yaşlarında şehirde kalıyor eski karısından 5 yaşında çocuğu var ablama ne zaman gitsem hep bir tartışma bir laf sokmalar bir soğuk yapmalar beğenmiyorsan kapı orada demeler ablama. Ablam da ağlıyor surekli Şu an 3 4 aylik çocukları var bundan öncesinde ablama yatakta alt karnın çok fazla seninle olasım gelmiyo falan demiş eski eşine zamanında çiçek almalar gönül almalar gezmeler tozmalar yaparken ablama bir çiçek bile almadı almıyor ablam ne yapacağını şaşırdı geçen mesajalrini yakaladım ben surekli aralarını yapmaya çalışmama rağmen beni de çekiştirmiş ablama senin kardeşin şöyle böyle surekli alınıyor ya da çok kalıyor falan ben çocuğumu ona emanet etmem ya sen bak ya benim annem bakacak yoksa çık isten kendin bak demis ablama biz arkandayız boşanırsan buna katlanmak zorunda değilsin diyorum kendisi ış yerinde yediği için eve de dogru düzgün malzeme almıyor ama ablam belli etmiyor ne zaman onlara gitsem ben hep cebimden harcamak zorunda kalıyorum sizce yanlış mı yapıyorum boşanırsan arkandayiz diyerek cunku annesinin kardeslerinjn lafina bakıyor onlara kredi çekmekten evi gecinditemiyor eve 2 ekmek almaktan aciz ama ablam laf olmasin diye hep iyi gibi anlatıyor makyaj yapmasına izin vermiyor bizim taraftan herkesin bir şeyini bahane edip uzaklaştırmaya anlamı yalnızlaştırmaya çalışıyor ablamın da zoruna gidiyor babam olduğu için de hep içinde ukte kaldi ama kocası daha gönül almasını bilmiyor birak vakit geçirip hediye almayı az once de senden biktim ah esk kafam niye evlendim dedi ablama sanki bir lutufmus gibi bize 2 gunluk göndermesinin lafını yaptı kendi kardeşleri de ablama sütun yetmiyor mu bu çocuk niye böyle diye laf sokuyorlar o da hayir benim kardeşlerim laf etmiyor sen otxa boxka alınıyosun dedi ablama

Boşanmaktan korkmak? Lutfen sonuna kadar okuyun?