Eşim babam onu aradı acmadı. Bende kuzenı ve eşini görünce yolumu değiştirdm kocamda söylendi ama duymazdan geldim.
Sen babama tenezül edip dönme bende senin akranlarnla mı selamlasayım diye geçirdim içimden
Eşim babam onu aradı acmadı. Bende kuzenı ve eşini görünce yolumu değiştirdm kocamda söylendi ama duymazdan geldim.
Sen babama tenezül edip dönme bende senin akranlarnla mı selamlasayım diye geçirdim içimden
Cevap
5Cevap
Her ailede olan aynı şeyler he deyip geç kim nasıl davranıyorsa öyle davranılmalıdır
Kesinlikle. Keşke sen benim babamın telefonunu açıyom bide seninkilerşe mi muhtap pşayım deseydm keşke
İleri safa da emin ol daha kırıcı olacaksınız çocuk varsa onun için evliliğe mecburen katlanacaksınız umarım aranızdaki buzlar erir mutlu olursunuz
Daha berbat işte
Maalesef öyle
İçinden geçirmek yerine bunu direk söylesen konussan daha etkili olur bence
Bahane ile çocuk şuraya bakma istiıfu dedim ama o söylendi kuzenımi gördü karşıya geçtin hemen dedi
canım rdip sustum ama s
Amacı ailesi ile Göürüsmüom o da benimkilere böyle
Beni kovdu anası
Bnde gtmypm oda onları savunuyor.
Çocuk bana iyi davramdı dedi annesi için., bnde artık bn götrcem seni baban değil dedim. Kocam anlatmış. Bınlarfs dolmuş bana gıttım kadın şem mi getrcen maden öyle getirme ne sen gel ne çocuğun oda sen gibi yalancı dedi.
Oda onlara inanıyor. Çocuga sen bunı öğrettin dıo. Çocuk kafama bıcal koydu kescem seni dedi demişti bana. Bu ondandç değil senden çıktı diyor anneme iftira attın dıo
Halam bana vurdu dedi bi önceki gün 3 yasıdna idi. Sanırım elini fırına mı stmıs ne kızda o anda dur der gibi vurmuş olabilir) galiba kocamda annesine bunu anlattı kadında kendince tehdit gibi korkurnsk istemiş olabilir annene bişey anlatma demek için. Kadin normal değil isye
Aynen olabilir.
Ama ertesi gün babaanrsi bunu yapmış olabilir. Annesine anlatrssa herşeyi annesi bize yollmaz diedir belkide
Yani hani senin kulağını kescem vs deyip de çocuk korktıımıs olabilir
Değil ise bile bana çocuk bu bazen böyle derler deseydi. Saldrmasaydı. Bn çocuğum asla yalan söylemez dediö savundum cidden yalan bilmezdi o aralar
İnan kadın bunu derken kırk yaş bekar kızıda ona destek oşdı annem çok dolıd edi babasını aradım geldi gelin alttan alır dedi. Vs savundu onu kimse dur demedi bnde cocugum gel kimse sahipsiz değil dedim çıktım
Bi sene oldu
Yani
İyide beni kovdular
Bunıçu yapanlara nasıl adım atarım. Üstelik babası ve ablasıda adım atmadı diğerleri de bana cephe aldı
çok haklısın ya
üstelik senin babanı neden açmıyor büyük sorun bu
kaç yıllık evlisin
Yedi
yedi yıllık karısının babasını telefonlarını açmiyorsa sıkıntı büyük
peki sürekli mi açmıyor =?
Bn ailesi ile küsüm
aa neden?
mesaj ktm açık çok özelse ordan konuşabilirz
Hyr
peki burdan anlat
kaçarak mı evlendnin
Ablacım kız arkdaş ib mı o
Yok tabiki
kaç yaşındasın da ablacım diyosun? ben 26
hayır fbm oluyor kız arkadaşım değil
FBm ne
Pp yapacak kadar değerli ama
sadece cinsel görüşüyoruz 3 4 aydır
duygusal ilişki çok yormuştu önceki ile onu da öyle böyle devam ediyoruz
Pp..
o bana daha çok bir şeyler hisseidyor gibi ama ben de değer veriyorum diyelim ))
ama sadece cinsel görüşmüyoruz yemek yeriz kahve içeriz çok rahatız yani
rahatın yanına mutluluugu da ekleyim
burada görebilir
burada hesabı yok ki sadece instası var orada da çok az takipçisi var
Bilemezsin..
yok çok eminim )) ama beni seviyor mu yoksa sadece cinsellik için mi görüşüyor pek anlamadım
sen kaç yaşında olduğunu söylemedin ki
29
İkinizde cocıl duruyorsunuz. Kızda O tarz şeyler yapan birine bnzemyo
zaten kendisiyle konuşsan öyle der )) çok masum duruyorum ama libidom aşırı yüksek içimdekileri sana çıkarıyorum der her zaman ki öyle
29 mu çok gençsin ve erken evlenmişsin
kaç çocuğun var
nerdesinn
neyse bikaç kişiye özele gittin sanırım belki yazarsın bana da merak ediyorum durumunu
Bu konunun kuzene bağlanması içten üzdümü seni
Mutsuz bir evlilik
Evet furkan
Peki neden mutsuz olduğun evliliğe katlanıyorsun
Yaşın genç ve bekar birisin
Kaç yaşındasın
29
Çok gençsin bence yani eminim ki elini sallasan ellisi neden katlanıyorsun onu soruyorum
Çocuk
Bana Y/a (z bekliyorum
Hur
Kötü bir şey için demiyorum sadece birkaç tavsiyede bulunucam burdaki abazalardan değilim
Yok
Peki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durumu anlıyorum, yaşadığınız durumda karşılıklı iletişim eksikliklerinin olması ilişkide gerginlik yaratmış 🌿. Fakat unutma, bir ilişkide en önemli şey sevgi ve saygıyı temel alan sağlıklı bir diyalog kurmaktır 🤗. İçinden geçirdiğin sözler belki o an seni rahatlatmış gibi hissettirebilir ama sorunların çözümü için eşinle sakin bir şekilde konuşmayı tercih etmelisin. Babana dönüş yapmaması ya da kuzeninle selamlaşmadan yolunu değiştirmen aslında karşılıklı olarak hislerinizi konuşmanın gerekliliğini gösteriyor. Bu tür konularda empati yapıp, iletişimi güçlendirmeye özen göstermeniz ilişkiniz için çok daha faydalı olacaktır 💕. Kendi duygularını ifade ettiğin gibi onun duygularını da anlamaya çalışmak önemli.