Annem haksızlık yapıp kırdığında hiç vicdan yapıp adım atmıyor, burnundan kıl aldırmıyor ne yapmalıyım?

Annem ve babam oldum olası soğuk ve sert insanlardı. Annem babama göre daha yumuşak. Annemin hakkını yiyemem asla yeme içme konusunda beni eksik bırakmadı. Tek yaşamama rağmen kışlıklarımı yaptı hep sağolsun. Ama bazı şeyler vardır ki sapı ile göz çıkarmak derler ya hani o cins. Annem i günde 3 kez ararım, kırmamak için elimden geleni yaparım, doğum günlerini unutmam. Napıyorsun dediğinde yoruldum çok bugün dinleniyrum anne dediğimde ne iş yaptın ammannn hep yorgunsun bir günde dinlendiğini görmedim diyerek kırıcı konuşuyor hep. 2 gün önce aradım, karanlıkta uzanıyorum dinleniyorum dedim, aynı halanlara çekmişsin dedi bende küs olduğumuz gelinine de daha önce söylemişsin bu kelimeyi halalarına çekmiş diye, kullanma şu kelimeyi artık ben kimseye çekmedim dedim onlar ile beni nasıl kıyaslarsın dedim diye ammann siz çok fenasınız dedi bana ve küs olduğu gelinine. Senin gelinine sen söylemişsin ben niye fena oluyorum arkamdan söyleyen sensin dedim ben bir şey yapmışım gibi ne tavır alıyorsun dedim. Uğraşamam seninle dedi çat telefonu suratıma kapattı. Artık gerçekten yoruldum. Evleneceğim diye kışlık yaptı tamam, teyzemlerden derneğin yaptığı yardımı bana ulaştırdı sağolsun bir şey demiyrum ama sapı ile sürekli gözümü çıkarıyor. Dün akşam yine ben adım attım aradım telefnu meşgule aldı suratıma kapattı açmadı. Kin güdüp tavır alıyor. Ben napıcam bilmiyorum artık ne yapmalıyım.

Annem haksızlık yapıp kırdığında hiç vicdan yapıp adım atmıyor, burnundan kıl aldırmıyor ne yapmalıyım?