Terk edilmiş olma?

Sevgilimle kültür ırk siyasi görüş her türlü birbirimizden farklı ailele sahiptik 1.5 senedir uzak mesafe ilişkisi yaşıyorduk daha önce ciddi problemleri de aştık ama son 1-2 ayda erkek arkadaşım yalnız kalmak istiyorum deyip duruyordu ona alanda vermiştim bazen insan bunalır tek kalmak ister gerçekten diye ve 1.5 sene içerisinde gerçekten ciddi nedenlerden dolayı bulusamadik elimize fırsatın ilk geçtiği vakit bu dönemdi onada da ayrıldık ona yanıma gelmesini kaç senenin olduğunu söyledim ama o gelmedi gerek annesinin sorun çıkaracağından gerekse de kendi gelmek istemediğini için gelmedi annesi bizi onaylamadigini daha önce söylemişti ama ona rağmen birlikteydik gelme fırsatı varken gelmemiş olması çok dokundu bana ayrılırken benim geleceğim belli değilken sana haksızlık olur devam etmek seni gerçekten seviyorum gibi şeyler söylemişti ama kabul etmedim bunu çünkü daha öncede fırsat varken saçma bir nedenden dolayı gelmemisti simdi yine aynı durum olunca ya gelirsin ya biter konuşması oldu ve ayrıldık 10 gün kadar süredir konuşmuyoruz igden de takiplesiyoruz hala ama bi sonuç yok canımı yakmak için de konuşuyordu bu son dönemlerimizde ben ayrılmak istiyordum sen ısrar ediyorsun ben bizden bi gelecek görmüyorum gibisine konuştu daha önce ama son konuşmada seni gerçekten seviyorum ama üzerime çok geldin bizi sen bitirdin de dedi hem seviyorum diyor hem gelecek görmüyorum diyor hemde yanıma gelip gelecek inşaa edecek bir şey yapmıyor ne yapmam lazım unutmaya içim el vermiyor ama onun bu şekilde davranmasınada tahammül edemiyorum kırılıyorum bu arada yaşlar 23
Terk edilmiş olma?