Annemi birkaç günlüğüne yanıma almak istiyorum?

Şimdi saçma sapan vicdan yoksunu insanlar yorum yapmasın mümkünse … aranızdaki bazı anlamız için uzun yazicam. ben gec evlendim bu yaşıma kadar annemle yaşadım. Acisiyla tatlısıyla … yarım saat var aramizda haftada bir kere iki saatliğine gidiyoruz ama aklım hep ondan şimdi orada yalnız kaldı babamizi yeni kaybettik :(( hep yanlız gezdiren düşünen yok eden yok. Bir doktor bir alışverişe götürülüyorlar ayda bir defa okadar. Gezmeye kimse götürmüyor.. erkekkardesim tam bir kilibik oldu zaten eşi ne derse onu yapıyor veya yapamıyor 😒 neyse annemi biraz yanıma alayım diyorum ama eşim biraz bencil insan. Kendi ailesiyle yaşadım ben ilk aylarımızda ses etmedim saygıda kusur etmedim ama o hoşuna gitmediği bisey olunca laf söylüyor önlerinden arkalarından. Bende buna sinir oluyorum ama bir yandan da annem o benim benim evime gelemicekmi? Annelerine gittiğimizde 10 gün kaldık ve birlikte gezdik ozaman iyidi şimdi ben söylemeye çekiniyorum 🫤 beni bu hale getiriyor.. benide anlasın istiyorum. Bir annem kaldı 🥺 oda yarın birgün olmicak …

Güncellemeler
8 ay
Kalbi merhameti olmayan insanlar yazmasın !! Begenmediyseniz cevap vermeyin !!
Annemi birkaç günlüğüne yanıma almak istiyorum?