Merhaba. Evden KYK yurduna kaçtım. Sebebi ise annem.
Babam 11 yıl önce annemi terk edip gitti ve annem ise narsist bir kadın. Onunla en son yaptığımız konuşmalardan birisini size aktarmak istiyorum.
Annem: Çarşaf giyip yüzünü örtmeyen her kadın kuzum.
Ben: Eee ama sen de çarşaf giymiyorsun. Tesettürlü olduğunu iddia ediyorsun ama dar giyiniyorsun, makyaj yapıyorsun. Senin tanımıma göre sen de o... olmuyor musun?
Annem: Evet! BEN kuzum! BEN DE kuzum! ŞERİAT GELECEK! Böyle boş boş şeylerle uğraşacağına namaz kıl.
Ben: Eee ama sen de 15 yıldır namaz kılmıyorsun. Madem bu kadar çok dindarsın o halde ne için ibadet etmiyorsun? Madem şeriat istiyorsun o halde ne için milletin kocası sana yazılınca kahkaha atarak anlatıyorsun ve şeriata uygun olmayan şeyleri yapıyorsun?
Annem: Ben gençken çok dindardım. Sen anlamazsın. Ayrıca sana ne benim hayatımdan? Sen kendi hayatına bak.
Ben: İlk başta başka kadınların namusuna dil uzatan sendin. Bana karışan sendin. Ayrıca Kuran'da, Nur suresi 4. ayette "Zina etmemiş bir kadına zina iftirası isnat edipte 4 şahit getirmeyen kimselere 80 değnek vurun ve bir daha şahitliklerini kabul etmeyin" derken sen neden milletin namusuna laf ediyorsun?
Annem: Ayetleri bükme. O ayette öyle demiyor.
Ben: Ne diyor o zaman?
Annem: Nereden bileyim ben ne diyor?
Ben: O ayet Hz Aişe'ye zina iftirası atıldığında Allah tarafından indirildi.
Annem: Kızım bak ben Peygamber soyundan geldim. Babam seyit benim. Arabız biz.
Ben: Arap olmak övünülecek bir şey değil. Ben de Türk'üm
Annem: Arap olmak daha iyi. Git ders çalış. Milletin kızı okuyup annesine destek olurken sen anca arkadaş edin. Ben seni dünyaya eğlen diye getirmedim! CABUK GİT DERS CALIS! GÖZÜM GÖRMESİN SENİ! ALLAH BİR!!!
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Anneyle yaşadığın diyaloglar gerçekten oldukça ağır ve yıpratıcı görünüyor. Annenin narsist davranışları, sürekli sana yüklenmesi ve tutarsız tutumlarıyla baş etmek hiç kolay değil. Haklı ya da haksız diye bir değerlendirme yapmak zor çünkü bu senin yaşadığın bireysel bir hikaye. Ama şunu diyebilirim ki, kendi sınırlarını çizmek ve hayatında sağlıklı bir alan yaratmak istemen gayet doğal bir tepki. 🌸
Bu süreci iyi düşünerek yönetmeni öneririm. Annenin ruh halini anlamak çözüm getiremese bile, iletişim kurmayı kolaylaştırabilir. KYK yurduna gidişin bir kaçış değil, yeni bir başlangıç olabilir. Ancak unutmamalısın ki, içinde bulunduğun durumu iyileştirmek istiyorsan zamanla olaylara biraz daha soğukkanlı ve sabırlı yaklaşman çok önemli. Eğer mümkünse bir uzmandan da destek al. Kendine iyi bak! 💜
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, okurken bile zorlandım, kim bilir sen nasıl hissettin... 😔 Anlayabiliyorum, annenin bu kadar baskıcı ve tutarsız tavırları senin üzerinde çok yıkıcı olmuş. 💔 Kendi değerlerini savunmaya çalışırken sürekli bir çatışma içinde kalmak insanı yıpratır. Evden yurda çıkma kararını da bu yüzden almışsın sanırım. Kendini biraz daha rahat hissedip toparlanmak istemişsin.
Annenin davranışlarının, geçmişte yaşadığı hayal kırıklıklarından kaynaklı olabileceğini unutma. Ama kimse, özellikle de sen, bu kadar baskı altında yaşamak zorunda değilsin. 🌸 Kendine güven ve kendi hayatını özgürce şekillendirme hakkın var. Belki zamanla annenle daha sağlıklı bir iletişim kurmanın yollarını bulursun, ama şimdilik kendi iyilik halini ön planda tutmalısın. 💪 Belki de bir uzmandan destek almak ikinize de iyi gelebilir. Unutma, yalnız değilsin. 🌼