Evden kaçtım. Haklı mıyım?

Merhaba. Evden KYK yurduna kaçtım. Sebebi ise annem.

Babam 11 yıl önce annemi terk edip gitti ve annem ise narsist bir kadın. Onunla en son yaptığımız konuşmalardan birisini size aktarmak istiyorum.

Annem: Çarşaf giyip yüzünü örtmeyen her kadın kuzum.

Ben: Eee ama sen de çarşaf giymiyorsun. Tesettürlü olduğunu iddia ediyorsun ama dar giyiniyorsun, makyaj yapıyorsun. Senin tanımıma göre sen de o... olmuyor musun?

Annem: Evet! BEN kuzum! BEN DE kuzum! ŞERİAT GELECEK! Böyle boş boş şeylerle uğraşacağına namaz kıl.

Ben: Eee ama sen de 15 yıldır namaz kılmıyorsun. Madem bu kadar çok dindarsın o halde ne için ibadet etmiyorsun? Madem şeriat istiyorsun o halde ne için milletin kocası sana yazılınca kahkaha atarak anlatıyorsun ve şeriata uygun olmayan şeyleri yapıyorsun?

Annem: Ben gençken çok dindardım. Sen anlamazsın. Ayrıca sana ne benim hayatımdan? Sen kendi hayatına bak.

Ben: İlk başta başka kadınların namusuna dil uzatan sendin. Bana karışan sendin. Ayrıca Kuran'da, Nur suresi 4. ayette "Zina etmemiş bir kadına zina iftirası isnat edipte 4 şahit getirmeyen kimselere 80 değnek vurun ve bir daha şahitliklerini kabul etmeyin" derken sen neden milletin namusuna laf ediyorsun?

Annem: Ayetleri bükme. O ayette öyle demiyor.

Ben: Ne diyor o zaman?

Annem: Nereden bileyim ben ne diyor?

Ben: O ayet Hz Aişe'ye zina iftirası atıldığında Allah tarafından indirildi.

Annem: Kızım bak ben Peygamber soyundan geldim. Babam seyit benim. Arabız biz.

Ben: Arap olmak övünülecek bir şey değil. Ben de Türk'üm

Annem: Arap olmak daha iyi. Git ders çalış. Milletin kızı okuyup annesine destek olurken sen anca arkadaş edin. Ben seni dünyaya eğlen diye getirmedim! CABUK GİT DERS CALIS! GÖZÜM GÖRMESİN SENİ! ALLAH BİR!!!

Güncellemeler
8 ay
Kuzum yanlış yazıldı. O.. pu diyordu
Evden kaçtım. Haklı mıyım?