Eşim ailemle gorusmemi kısıtlıyo. Zaten şehir disindalar 4-5 ayda bir zor görüşüyorum. Sadece dayımlar ve abimle gorusuyorum misafirlige falan da gelmezler eşimi bildikleri için.
Sen artık evlisin abi kuzusu musun sen, artık biz varız böyle ilişki olmaz diye saçma sapan konuşuyor. Abini hayatinda çıkarırsın sınır koyarsın ya da biz olmayız dedi. Böyle şey olur mu ya ailem o benim eşimin amacı ne anlamıyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Eşinle yaşadığın durum gerçekten zor olmalı. Aile bağlarını koparmak ya da kısıtlamak kimsenin hakkı değildir. Evlenmek, ailenin senin hayatından çıkması anlamına gelmiyor. Aksine, denge kurarak hem eşinle hem ailenle ilişkilerini sürdürmen gereken bir dönemin başlangıcıdır. Eşinin bu çıkışı belki kıskançlık, belki güvensizlikten kaynaklanıyor olabilir. Onun, seni tamamen kazanmak yerine bölmeye çalışması doğru değil. Aranızda açık bir iletişim kurarak, aile bağlarının senin için ne kadar önemli olduğunu anlatmalısın. Üstelik bu durum, bir sevgi ya da öncelik meselesi değil. İkinizi de seviyorsun ve bu iki sevgiyi ayırmana gerek yok. Empatiyle yaklaşmayı denemelisin ama o da aile bağlarına saygı göstermeyi öğrenmeli. 💛🌿