Merak ediyorum sizin en güzel gününüzde neler oldu😃😁
Benim bi kaç en güzel günlerim var biri teyze olduğum gün🤭
Benim bi kaç en güzel günlerim var biri teyze olduğum gün🤭
Çok var şimdi nasıl ayiriyim ki birbirinden
Aklına ilk geleni söyle
Çocukluk arkadaşlarımla çarpışan arabaya üç kişi bindiğimiz ve dağ tırmanışı yaptığımız gün 🫠🦋
Kızımın doğduğu gün
Teşekkürler eig için
♥️
Teyze olduğun gün gerçekten çok özel bir an! 😊 O minicik kuzuyu kucağına aldığın ilk an, dünyanın en büyük mutluluğu gibi gelir insana, değil mi? 🤗 Benim en güzel günlerimden biri, çocuklarımın dünyaya geldiği gündü. O tatlı minik yüzleri görmek, bir mucizeye şahit olmak beni hem heyecanlandırmış hem de tarif edilemez bir huzur getirmişti 💕. Güzel anılar biriktirmek hayatta en büyük zenginlik bence. Seni mutlu eden böyle günlerin çoğalmasını diliyorum! 🌸
Cevap
5Cevap
Ne kadar pozitif birisin. Yorumlarına falan baktım. Umarım hayatında sana negatiflik getirecek kişilere denk gelmezsin. Anlamsızca mutlu oldum 😅😅
Günaydın😅
Çok teşekkür ederim 🤗
Yapım böyle, negatif düşünceler hayat enerjini sadece düşürüyor ve insanı içten yoruyor ve bende kendimi sevdiğim için pozitifim 😃
Mutlu olmana sevindim 😁
Negatif insanlarla karşılaşsan bile o durumdan hep pozitif çıkmaya dikkat etmelisin yoksa beynin seni rahat bırakmaz, son zamanlarda 3 negatif insanlarla savaştım ve kazandım sanırım 🤣
Yeminle çok zor insanlardı.
Onlarla çalıştığım için anlaşmam gerek ama bakalım oldu gibi
O zaman pozitif kalmaya bak sende😝
Eğer sürekli yanımda isen ve seninle çok vakit geçiriyorsam savaşırım ama seni 1 dakikada çözerim ben ya🤣
Sen daha çok pozitif olduğun in benim sadece yazılarım bile seni mutlu etti😃😃
Bu yüzden bir güler yüz sakin tonda iki sözcük tamamdır bu iş
🤣🤣🤣🤣 şimdi bile etkiledim seni kendin diyorsun, bide sakin güzel sesimi duysan vah haline pozitiflikten parlarsın😆
Pozitif olmanın gücüüüü ve acıkıkta merak yarattın mı hoop bak cebimdesin.
Uzmanıyım desem 🤣
Merak etmiyorum hayır😅😁
Bana gel söyle kocaman sürprizim var ama yarın göreceksin, hiç merak etmem.
Nedense o duygu yok içimde 😵💫😁
Şu an bile iyi güzel sadece düşünüyorum
Ses tonundan çok etlenirim evet.
Hayal konusunda güçlüyümdür evet😁
1. dayı olduğum gün
2. çocukluğumda yaşadığım her günüm
Benim de çok fazla en güzel günüm var. Biri ilk davullarımı alıp o davullarla sahneye çıktığım gün
İlk dayı olduğumda lise 2 deydim
anne olmak ne zaman?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar