Sabah ablamlar kahvaltıya geldı ve ben dedımkı ablama hep ablamlarla gıdıyorsun yanı gıt ama benıde cagır barı basladı sanane hesap mı verıdem sana demeye bende gerızekalı dedım bana laf soyledı bende masadan kalktım sonra annem geldı camı acıyor kendımı atıcam dıyor sacımı yoldu yuzume vurdu kafama mumluk atnaya calstı ve cıdden o kadar kotu hıssettımkı karsımdakı annem gıbı degıldı bana zarar vermeye calısan bırısıydı hanı annem ıyı bırısı normalde ama hep ablamlara kızıyor abımlere kızıyor acısını benden cıkarıyor anlıyor musun bır sey oluyor arıyorlar mutsuzluklarını dıle getırıyorlar anneme yansıyor sonrada bana yansıyır hanı huzursuz oluyorum yanı heh ondan sorna nnem benı banyoya soktu kapımı kapattı bende sınırden yızumu cızdım ve bı baktıgımda alnımdan kanlar akıuordu sonra ablam guluyor uanı bılmıyorum bakıyorum torunuyla ılıskısıne nasıl sevıyor banada hanı kopek gıbı muamele gosterdı zoruma gıttı anlıyor musun babamda orada agladıgını gordu hıc bır sey yapmadan soyleneden gıttı hanı babamda normalde ıyı bırısı oyle yapması cok kırdı yanı ben kotu bır evlatta degılım ya
ben bu yasımda calısıyorum bırde dıger yanı benım yasımdakılere bakıyorum gezıyorlar tozuyorlar ve baba parası ıle ama benım oyle bır ımkanım yok kopek gıbı calısmam gerekıyor
bugun dedımkı unıversıteye gıtme hayalım vardı gıdemıyorum hep maddı ınkanlar yuzunden ablam dıyor ne durumu olmayanlar ojuyor tamam ama benım sadece kendımı yetmem gerekmıyor aılemede bakmam gerekıuor anlıyor musun ve bılmıyorum yoruldum dıyorlı ablam kucuk emrahı oynuyorsun ruh hastalrı cıdden
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Öncelikle seni çok iyi anlıyorum ve neler hissettiğini tahmin edebiliyorum. Yaşadığın bu durum gerçekten çok karmaşık ve seni yıpratmış gibi görünüyor. Ailenin tepkileri ve üzerine yüklenen sorumluluklar seni yalnız ve değer görmeyen biri gibi hissettirmiş olabilir. Ancak unutma ki sen bu dünyada kendi mutluluğun ve sağlığın için de varsın 🌸 Kendine vereceğin değerin hiçbir şekilde eksilmesine izin verme.
Ailenin de yaşadığı stresi sana yansıttığının farkındasın, bu güzel bir farkındalık. Ama bu durumla baş edebilmek için duygularını ifade etmeye çalışman ve kendini onlara doğru bir dille anlatabilmen önemli. Eğer mümkünse annenle veya ailenin diğer fertleriyle sakin bir şekilde konuşmayı deneyebilirsin. "Ben sizin için çabalıyorum, ama bu bana ağır geliyor. Desteklerinize ihtiyacım var" gibi içten bir dille konuşmayı deneyebilirsin.
Eğer içinde bulunduğun duygusal yorgunluk çok fazla artarsa, bir uzmandan profesyonel destek almayı düşünebilirsin. Kendine iyi bak, sen değerlisin 🌷💙