Aıle ıcı huzursuzluk?

Sabah ablamlar kahvaltıya geldı ve ben dedımkı ablama hep ablamlarla gıdıyorsun yanı gıt ama benıde cagır barı basladı sanane hesap mı verıdem sana demeye bende gerızekalı dedım bana laf soyledı bende masadan kalktım sonra annem geldı camı acıyor kendımı atıcam dıyor sacımı yoldu yuzume vurdu kafama mumluk atnaya calstı ve cıdden o kadar kotu hıssettımkı karsımdakı annem gıbı degıldı bana zarar vermeye calısan bırısıydı hanı annem ıyı bırısı normalde ama hep ablamlara kızıyor abımlere kızıyor acısını benden cıkarıyor anlıyor musun bır sey oluyor arıyorlar mutsuzluklarını dıle getırıyorlar anneme yansıyor sonrada bana yansıyır hanı huzursuz oluyorum yanı heh ondan sorna nnem benı banyoya soktu kapımı kapattı bende sınırden yızumu cızdım ve bı baktıgımda alnımdan kanlar akıuordu sonra ablam guluyor uanı bılmıyorum bakıyorum torunuyla ılıskısıne nasıl sevıyor banada hanı kopek gıbı muamele gosterdı zoruma gıttı anlıyor musun babamda orada agladıgını gordu hıc bır sey yapmadan soyleneden gıttı hanı babamda normalde ıyı bırısı oyle yapması cok kırdı yanı ben kotu bır evlatta degılım ya

ben bu yasımda calısıyorum bırde dıger yanı benım yasımdakılere bakıyorum gezıyorlar tozuyorlar ve baba parası ıle ama benım oyle bır ımkanım yok kopek gıbı calısmam gerekıyor

bugun dedımkı unıversıteye gıtme hayalım vardı gıdemıyorum hep maddı ınkanlar yuzunden ablam dıyor ne durumu olmayanlar ojuyor tamam ama benım sadece kendımı yetmem gerekmıyor aılemede bakmam gerekıuor anlıyor musun ve bılmıyorum yoruldum dıyorlı ablam kucuk emrahı oynuyorsun ruh hastalrı cıdden

Aıle ıcı huzursuzluk?