Israr eden erkek iyi midir?

9 ay önce birinden ayrıldım. Çocuk her gün 2 3 kez arayan sürekli mesaj atan ilgili biriydi. Evlilik niyetiyle görüşmeye başlamıştık. Ama hesabı bölüşmek istiyordu, geçmişte gece kluplerinde falan takılmış 32 yaşında çocuk dediğimde ben de 30 yaşındayım. Arabada vakit geçirmek istiyordu hep ben istemiyordum. 4 5 ay konuştuk. Arada 2 3 defa ayrıldığımız oluyordu ama 3 5 gün geçmeden eve çiçek falan gönderiyordu. Son ayrıldığımızda ben barışmamayı kafaya koymuştum. Çünkü benim çalışmamı istiyor ve benimle her konuda inatlaşıyor. 50 60bin geliri var ama doğrudüzgün bir hediye almışlığı yok. Ailesi bize geldi bu arada bu da sürekli evlenelim istiyordu ben erteliyordum. Ayrıldık 2 3 hafta sonra mesaj attı bu sefer tekrar barışmak için iş çıkışlarına falan geldi 9 ay oldu hala 2 haftada bir yazıyor barışalım diye. Sizce bu takıntı mı oldu onla. Ben evlilikten biraz korkan bir insanım bu kişi benim için doğru mu yanlış mı. Israr etmesi iyi bir şey mi. Hiçbir şey bilmiyorum. Kafam çok karışık :( halbuki görüşürken o kadar dedim biraz da farklı aktiviteler yapalım diye. Önceki kızlar hep parasını yemiş. Bide bana diyorki sen ne güzel benim hiç paramı yemedin :/ bundan koca olur mu arkadaşlar. İlk kez böyle biriyle tanıştım anlayamıyorum hareketlerini. Ya da ben mi bu çocuğun dilini anlayamadım.

Israr eden erkek iyi midir?