Akıla ihtiyacım var. Şöyle görmüş geçirmiş aklı selim kimseler sorumu cevaplayabilir mi?

Gerçekten gidecek kimsem yok o yüzden buraya yazıyorum. Yani bana dogru şekilde ne yapmam gerektiğini söyleyebilecek kimse yok çevremde. 26 yaşımdayım bir bebeğim var ve hamileyim. Eşimle severek evlendik. Kör oldu gözüm nişanlılık döneminde Allah çok kez önüme koydu ailesinin yapısını ama diyorum ya küçüktüm sustum bişey olmaz dedim. O bir şeyler birikti birikti.
geçen yine bir komşuları misafirliğe geldi. (Aile binasında oturuyoruz) indim yanlarına kadın bana dönüp demeisnmi eşine aileisni kötüleme vs vs.( yani bunu konuşmuşlar) eşimde ailesiyle problemler yaşıyor çogu sorun benimle ilgili (sevmiyorlar beni). Her yerde ama herkesle aynı şeyi konuluyorlar bizim gelin bununyaptı oglanı bize düşman etti eşim yeğeniyle küs mesela gelin yaptı oluyor. Eşim annesiyle kavga ediyor herkes bana küsüyor benim yaptırdığımı söylüyor.
Normalde bu durumu umursamıyordum. Ama bu artık dışarıd abeni hiç tanımayan ya da annemi babamı tanıyan insanlara kadar gidip beni böyle anlattıklarını görünceye kadardı. Herkes her yerde beni konuşuyor ben ailemin başını yere eğecek hiç bir şey yapmadım. Bir mevlüt oluyor gidiyoruz kadınlar bir garip davranıyor bana.
yapayalnız kaldım burada eşimle aramız çok kötü artık onu sevmediğimi fark ettim. İki tane çocukla ne yapıcam. Bir mesleğim var aslında ama çok küçükler. Aileme gitsem babam bana kızar. döverd eküfürde ederler gelinsin der. annem zaten beni savunamayack bir yapıda. O yüzden bu kadar cesaret alıyor ve üstüme gelebiliyolar.
Evimden büyüye benzer bişey çıktı. Bunların getiridği bi yataktan. Gitmişle rmillete benim eşime büyü yaptığımı anlatmışlar aklım almıyor ya. Sabahtan akşama kadar falcılarla takılıyorlar çocuklar agızlarındna kaçırdı kaç kere bizi göstermişler fotograflarımızı felan 🙁 soldurdular beni burada. Böyle şeyler duymuş görüp geçirmişliği olan illaki. Ben artık sağlıklı Düşünemiyorum.

Akıla ihtiyacım var. Şöyle görmüş geçirmiş aklı selim kimseler sorumu cevaplayabilir mi?