yıllarca çalışmışlar iki ev iki araba almışlar ev ile arabadan birini satalım sana eczane açalım diyorlar ikna etmeye çalışıyorlar onaylarsam bencil mi olurum onların emekleri ne de olsa
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
anne ve baba her zaman çocuğunun en iyisine kavuşmasını ister. kaç yaşında olursak olalım onların gözünde hep küçük savunmasızız. annen ve babana ne kadar teşekkür etsen azdır ki eminim sende onları mutlu etmek için hep uğraşıyorsun. vala nasıl karar verirsiniz veya verirsin bilemiyorum ama sanırım ben böyle bir şeyi kabul edemezdim. belki aynı örnek olmayabilir tabii ama mesela annem benim bedelli askerlik yapmamı istemiştim. ee malum rakamlar çok yüksek. çok uğraştı ama kabul etmedim. sonuçta annem zor şartlarda çalışıp kendince o rakamları biriktirdi. gittim askere ve 1 gün bile izin kullanmadım 15 ay yerine 14 ay yaparak terhis olmuştum. senin içinde hayırlısı ne ise o olsun.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 852 cevap paylaştı. Daha önce eczanede çalışıp bu işin nasıl işlediğini ticarette nelerle karsılasıcagını biliyosan sorun yok koş kariyerinin peşinden evide arabayıda yeniden kazanırsın üstelik kısa sürede ama hayır ben okuldan mezun oldum eczane bilgim okul eğitimimden baska yok dersen o zaman aklın varsa sakın ticarete atılma ticaret asla bir yerde çalışmaya benzemez batarsan 3-5 senen çöp olur önce çalış işin işleyişini tam öğren öyle o işin ticaretine gir dediğim gibi bu işi yaptıysan korkma yapmadıysan adım atma önce çalış
00 Yorumla
Sen çalışıp yeni bir ev alamayabilirsin. Geçmiş yıllardaki koşullar şu an çok farklı. Eczane açmak yerine başka bir iş dene ya da birilerinin yanında işe gir. Gerçekten ben yapabilirim kâr edebilirim diyorsan iş yeri aç. Yoksa zaten kazanılmış bir hak olan bir ev boşa gidecek.
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum oldukça hassas ve düşünceli bir konu. Öncelikle, ailenin senin geleceğin için böyle bir şey istemesi çok değerli ama senin içinde rahat etmiyorsa bu konuda dürüst olmalısın 💬. Onlara minnettarlığını dile getir ve kendi ayakların üzerinde durmak istediğini nazikçe söyle. Ayrıca eczane işletmek bilgi, çaba ve işletme becerisi gerektirir. Gerçekten bu sektöre ilgilin var mı? Kendine bu soruyu da sormalısın. 😊 Eğer bu fikri benimsemekte tereddütlerin varsa, gönülsüz bir işe girip karşılıklı pişmanlık yaşamaktansa kararını bir kez daha düşünmek daha sağlıklı olur. Unutma, sevgiyle yapılan her konuşmanın çözümü vardır. 💛
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
43
Cevap
47Cevap
Tek çocuksanız tabii ki kabul edin. Batırsanız da sorun olmaz, zaten onlar teklif etmiş. Fakat kardeş ya da kardeşleriniz varsa uzak durun derim. Çünkü başarısız olursanız ileride sizden bunun acısını çıkarabilirler, yok eğer çok iyi kazanırsanız da kardeş eşleri ve yeğenleriniz bile boyuna hak iddia eder her kuruşunuza ortak olurlar. Öyle umulmadık öyle akla gelmez şeyler başa geliyor ki bu miras işlerinde insan dünyaya geldiğine lânet ediyor. Her şeyden feragat etseniz dahi yakanızı kurtaramayacağınız bir durum. Tek kıstas ve kriter kardeş bu konuda.
00 Yorumlaailen mantıklı düşünüyor
sermayesiz bir iş bu devirde olmuyor
kendi dükkanını açıp kazancınla borcunu yerine koyabilirsin
birde her ihtimali düşün eğer eczane tutmazsa başka bir yere taşına bilmeyide hesapla
04 Yorumla
Soran9 ayaynen çünkü benim ailem eczane tutmazsa ve ben onlara borçlu kalırsam beni zor duruma sokacak insanlar ne boş konuştun sen ya
Soran9 ayzaten eczane açabilmek için 1 yıl boyunca teknısyen olarak çalışılması gerekiyor ben onu yaptım o yüzden Şu an bu ikilemdeyim
Bak sen ne yaparsan yap onlar için çok değerlisin ve sana kalacak zaten derler. Ayrıca başka kardeşin var ise, zaman içerisinde sende azar azar destek olursun ona da faydan olur. Öyle düşünme yani. Aileler elinden geleni yapmak ister :)
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı. Anne ve babanın en büyük isteği çocuklarına güzel bir gelecek hazırlamaktir. Yoksa satar satar yerlerdi. Eczane her zaman iyi kazanç getirir, belki 3-5 sene sonra onlara yeni ev ve araba alıp jest bile yapabilirsin.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kız geçen bunu konuştum hatta arkadaşlarla. Müthiş fikir. O sana ileride on çarpı şekilde dönüyor zaten. Bence kabul et, bencillik de değil asla. İşlek bir yerde olursa da mük olur.
04 Yorumla
Soran9 ayçok ikna olmak üzereyim bende ya galiba açiçam
Soran9 ay🤍🙏
9 ayHayır olmazsın onayla ve bunu onlara borç bilerek onların payını her zaman ayır.
Çünkü anan baban bile yarım bir gün "Biz sana eczane açmadık mı" der06 Yorumla
Soran9 ayöyle yapacaklar zaten her insanda kendi çocuğu bile olsa bencillik çikicak içinden ama ya hem eczane acilip hem de tutmazsa batarsa
- 9 ay
O zaman dükkanı devredersiniz
Soran9 ayalıcak insanda bulmasi çok zor mesela
- 9 ay
Yok her malın bir alıcısı çıkar
- 9 ay
Ticarette böyle şeyler olur
- 9 ay
Devlet genç girişimcilere bazı destekler sağlıyor siz de bundan faydalanabilirsiniz böylece batma ihtimalinize karşın garanti gibi görürsünüz, baktınız işler tıkırında aldığınız desteği daha ihtiyacı olan girişimciler kullansın diye geri verirsiniz.
Ayrıca eczane sektörü mutlaka işler, zarar etme ihtimaliniz çok az
Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Öyle düşünmemelisin onların fazladan evi arabası var onlardan birini satmak istemişler ki eczacılıkta iyi para var kısa sürede onların verdikleri parayı yerine koyarsın ve güzel bir işin olur..
02 Yorumla
Soran9 aygaliba mantıklı olan onaylamak ya
Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Aile ne için var?
Sende iyi bir planlama ve çalışma yaparsın yüzlerini kara çıkartmazsın kazanırsın gerekirse geri ödersin. Kardeşinde yoktur senin şimdi02 Yorumla
Soran9 ayabim var birtane de o kurdu kendi işini falan
- Aile & Toplum konusunda 445 cevap paylaştı.
9 ayÇok güzel bir bölümden mezun ol. Üssün yapacağın en iyi yatırımda eczane açman olacaktır bir ev sadece seni 20 bin kiradan kurtarır ama bir eczane sana bir çok ev aldırabilir ailen çok hakli
00 Yorumla
9 ayVerimli bir yerde tek başına olduğu için ortak arayan bir eczaneye en az 5 yıl sürecek bir ortaklık yapmalı biraz çilesini çekmeli sonra karar vermelisin. Hakkında hayırlısı olsun.
00 Yorumla
9 ayHayir degil. baska yerlerde surunecegine mobbing ve kiskanclik gorecegine kendi eczanende calis hem sen onlarin bir omurluk parasini daha kisa surede kazanip alirsin onlara ev. Ailen icin onceliksin demek ki. Ayrica ticari olarak da cok akillica
00 YorumlaAyle eczanesi olur ama tabi onların emeklerini boşa çıkarmadan bencillik olmaz onlar bir ev satmışsa senin için sen onlara üç ev alırsan hayırlı bir evlat olduğunu belirlersen güzel bir şey olur ha eczaneyi açar açmaz evlenip ilgini kesersen bencilik. Olur
00 Yorumla
9 ayIzın ver onlara evlatlarına bu dünyada ıylık yapmak ıstıyorlar gelecegını senı dusunuyorlar çok güzel bır aılen var kendınden emınsen gır bu yola çalıştıkça yerıne koyarsın herkesın bu dünyada sorumlulukları var evladında aılenınde konuma dıkkat et bak nerde yok orada aç güzel bır yer olsun yolunuz açık olsun sen güzel bır evlatsın böyle ol hep🌸
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 872 cevap paylaştı. Mezara mı götürecekler 2 şer tane varmış zaten iş evden arabadan daha önemli
13 Yorumla
Soran9 ayveriyorlar zaten benden birsey sakındıkları yok ama onlarda yıllarca fabrikalarda çalışıp almış insanlar içim kötü oluyor birazcik
Soran9 ay🌸🙏
9 ayGüzel hastane yakını veya merkezi bi yerde eczane iyi işler. Hemen olmaz ama satılan ev ve arabayı yeniden alırsın
00 Yorumla
9 ayAma sonuçta emek ama genede evlat içinde yapılıyor bazı şeyler hem iş yeri gelir getirecek öyle dusun
00 Yorumla
9 ayBilemedim ben şahsen istemezdim. Başarısız olma ihtimalin de var. Onca emek çöp olucak. Sonra mahçup olucaksın falan.
02 Yorumla- 9 ay
Ne bu kadar olumsuz sunuz belkide hersey güzel olacak soruyu soran arkadaşım ve siz lütfen biraz olumlu düşünün belkide hersey güzel olacak
- 9 ay
@Elaizmireela pekiiii. Öyleyse olmasını umuyorum inşAllah olur. Olumsuz değilim empati yaptım öyle bir yük istemezdim. Kendisi bilir tabi
Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Onayla hemen,
Yatırım gibi düşün olanlara hiçbir şey olmaz
Ama, senin işin ticaretinle ne kadar ev, araba alınır biliyor musun?
00 Yorumla
9 ayİlaçları kimse kullanmak istemiyor herkes bıkmış daha güzel bir yer aç işlevli olsun geliri de sağlam olsun
00 Yorumla
9 ayÇok adice onaylama böyle bir şey kabul edilemez
03 Yorumla
Soran9 aykendi başına bir gencın maaşla eczane açması imkansiz bir durum ama
- 9 ay
Kendi maaşınla açamıyorsan açma , ayıp bir şey başkasından degerli hediyeler almak ya da böyle büyük birşeyler istemek ayıp
Soran9 ayailem kanka kocam sevgilim olsa meyse
Aile & Toplum konusunda 534 cevap paylaştı. Bencilce değil tabi kendi emekleriniz ile eczane açmayı deneseniz daha iyi olabilir gibi.
06 Yorumla
Soran9 ayne yazıkkı suanda gençlerin kendi emeğiyle eczane açmasi gibi bi durum söz konusu bile değil imkansiza yakın sadece çok parasi olanın okuması gereken bi bölüm olduğunu düşünüyorum baya pişman oldum yani
Soran9 aydeğil milletin işyerinde yıllarca okul okuyup sürünmeyi göze alıcak bir kişi degilim
Soran9 aybenim okunduğum 5 yıl peki o ne olucak elin işinde kıytırık bir maaş için miydi ev almalarının sebebi de bendim zaten benim için aldilar o evi aynı şekilde abim içinde almıştılar Şu an bana seçenek sunuyorlar sadece ister sat ister yaşa olarak
Soran9 aygidecek ev boşa gitmiyor yaptığın yorum şu an çok yanlış şekilde önce ev güzelce yetiştirip okuttukları benim için iş kurmak için gidiyor
- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
u 9 ayEczane her türlü kazanır, okusaydım ben de açardım fırsatı geri tepme bence
03 Yorumla
Soran9 ayher türlü mü dersin bende hiç batanı görmedim ama kimle bu muhabbete girsem batmayacaksan yap diyor anlayamadım
- 9 ay
Hiç düşünme, ben bile eczacılık okumadığım halde eczane işletmeyi düşündüm bi ara
Soran9 ayhmm
Bence onaylama ya kendi başına da bir kariyer inşa edebilirsin
04 Yorumla
Soran9 ayimkansiz kendi başıma maaşla çalışıp bir eczane açmam imkansiz çok yüksek tutarlar gerekiyor
Soran9 ayaslında bir eczanenin tek nöbet gecesinde 370k kar yaptığını düşününce elbet değecek bir durum ve yıllarca bunu okuduktan sonra başka iş fırsatları bana pek iyi gelmez
Gizli Üye(30-35)9 ayKendin yapabiliyorsan yap öyle yapamıyorsanda aileden destek alma bugün verirler yarın kafana kakarlar o da belli olmaz biz olmasak ne olacaksın falan der bir tanesi ezilirsin hiç gerek yok ne yapıyorsan kendi imkanlarınla yap
02 Yorumla
Soran9 ay25 yaşındayım okulum stajım falan tamamen yeni bitti benim gibi olanlarin yüzde sekseni falan kendi başına eczane açabilecek duruma sahip değil çok yüksek tutarlar gerekiyor tek çarem onlar ama alıp da geri ödeyemezsem batarsam diye korkuyorum
Cevap sahibi9 ayİşte o zaman kafana kakarlar işte işler iyiyken de biz yaptıkta oldu derler ha herkes aynı değildir belki demezler ama bilemeyiz ne olacağını
- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
9 ayTamam işte sende para kazanıp daha iyisini onlara alırsın
016 Yorumla
Soran9 ayya kazanamazsam
- 9 ay
Belliki kendine güvenmiyorsun. Şöyle çevrendeki eczacı hanımlara bir bal neler kazanmışlar
Soran9 ayoo onlara sormaya bile gerek uok 50 yaşına gelmişler her yaz yeni villa yaptırıyorlar başka tatillik biryere de benim onlar kadar ticari zekam olduğunu düşünmüyorum
- 9 ay
O zaman evde otur kısmetini bekle. Evde çocuk bak
Soran9 ayof o hiç benlik değil diğeri bile daha iyi bi secenek
- 9 ay
Sen ruhsatı al dükkanı bana devret😀
- 9 ay
@cglakinin orası küçük yerdir
Soran9 aykendi mahallesinin kenarında ufak biryer bulmuş heryeri aynı saniyor işte salk
- 9 ay
Takılma
- 9 ay
@cglakinin o tercihtir bizim doktorlar da kirada çünkü lux yasam
- 9 ay
@Elaizmireela eğer cidden eczanelerde şu para dönüyorsa denetim lazım bana hiç normal gelmedi, eczane çalışanı bile en az 150k almak isterim diyor bizim ülkedeki mesleklerin kaçı bu parayı alıyor, en fazla kendi mesleğini kurman lazım, başkasının altında çalışıp hiçbir ortaklığın yokken neyin 150k lirası.
- 9 ay
@cglakinin ben bilmiyorum ne kadsr kazanıyorlar demek istedgim doktorlar da o kadar maaş alıyor ama kirada. Çünkü lüks yaşam seviyor bazısı ev almaktansa en lüks yerde kira verip hayatlarını surduyor
- 9 ay
Güzel yorumladın
Soran9 ay@cglakinin eczacilara zaten durmadan denatım oluyor her ay müfettişler geliyor kazandıkları para bu kabullenmeniz lazım kendileri ilaç yapıp satıyor birkere özel kremler falan onların ücreti bile çok yüksek
- 9 ay
Hadi inşallah sen şu ruhsatı alırısın
- Aile & Toplum konusunda 8,8b cevap paylaştı.
9 ayÇok değil iki yılda ev alacak parayı kazanırsın iyi bir yerde eczane açarsan
06 Yorumla
Soran9 ayiyi yer olarak söylenilen heryer çok dolu Şu an nüfusu 70k olan ufak bi ilçede bile 17 eczane var o iyi yeri ayarlamak falan da çok sıkıntı emin olamiyorum
- 9 ay
Biraz da senin ilaç almaya gelen hastalarla nasıl bir iletişim kurduğunla ilgili
- 9 ay
Yeğenim eczacı biz de ona İzmir'de bir yer arıyoruz
Soran9 ayİzmir antalya falan çok mantıklı aslında her türlü iş yapılabilicek iller gibi birde söyle az cadde üzerinde olursa bitti zaten hayırlısı olur umarım
- 9 ay
Teşekkür ederim bana kalırsa hiç eczane olmayan bir ilçede açar ama karar onun hayat onun
- 9 ay
Umarım istediğin gibi bir yerde açarsın eczaneyi
Eczanede kota sorunu var sıran geldi izin çıktıysa bırak açsınlar kardeş varda sorun ederse az uz ödersin geri.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 573 cevap paylaştı. Vay bee keşke benim ailemdede bunun çeyrek düşüncesi olsaydı 🥲
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
5 ayBunda bencillik yok güzel kazanır isen fazlasıyla geri ödersin emin ol
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
9 ayKendi emeğim olmayan hicbirseyi kabul etmem
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 426 cevap paylaştı. Onayla bence eczane çok kazançlı bir yatırım
00 Yorumlaİki ev iki araba bişey kaybettirmez sonuçta barınacak evleri hâlâ var binecek arabalarıda
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 382 cevap paylaştı.
9 ayBu büyük bir yük bence. Ben olsam istemezdim.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
9 ayİş yeri daha önemli hiç olmasa kendi işin kimsenin azının kokusunu çekmen güzel meslek
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hayır zaten onu bile anne Baba sizler için çalışıp alıyor
00 Yorumla
9 ayBende evsiz kalıyorsunuz sandım ya zaten ordan kâr ile daha fazlasını alırsınız
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
9 ayEzanı açmanın maliyeti birkaç milyon lira mı hatun önce bunu sorayım
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 979 cevap paylaştı.
9 ayTicari olarak düşün Bu işten para kazanabilir miyim diye. Veya batırırmiyim diye O açıdan bak
00 Yorumla
9 ayEğer kendileri seni desteklemek istiyorlarsa ve bunun için yapıyorlarsa değil bence.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 806 cevap paylaştı. iyi yerde açarsanız zaten o parayı kazanırsınız
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
9 ayeczane iki tane ev alır ailene ve sana bence onay vermelisin ticari bakış açım bu
00 Yorumla Ev para getirmez ama iş kurmak ev araba ekmek getirir sonuç olarak okumuşsunuz emeğinizin karsilıginı almıs aileniz sizi okutmus son bir gorevleri kalmiş onuda kabul edin isinize kariyerinize sıkıca tutunun ailenizi mahcup etmeyin.
06 Yorumla
Soran9 ayelbette öyle ama onlar vermek istese bile içimde bi tuhaf his oluyor ne de olsa yıllarca ağır işlerde çalışıp aldılar o evleri falan
Soran9 ayhmm
Soran9 ayailenin evi alırkenki emeği ve ev boşa gidicek tarzında yorumlar yapıyorlar çok aklım karışıyor lütfen mantıklı birsey söyle bana ya en düzgün yorum yapan sensin yine
- 9 ay
Simdi siz okudunuz meslek ediniz okurkende dukkan acmak için para lazim olacak her iste öyle is fikri olup hic tecrubesi olmayanlar para bağliyor batiyor ya cikıyor en azindan denemis oluyorlar sizin tecrübeniz var meslek edindiniz bu işte mesleginiz olmasa yorum yapamazdim hastane ya da aile hekim cevrelerinde ya da mahallenizde eczane ihtiyacı varsa yoksa bile acmaniz lazim yoksa niye okudunuz bu bölümü acacaksıniz en azindan denemis olacaksiniz ailenizin evi olmasa yine para laizm krediye gireceksiniz bor birikecek stres yapacaksınz siz acin islek bir yerde İsinize odaklanin sadece nasil gelistirebilirim diye Allah'a güvenin Allah'tan rızik isteyin Bu arada kaç bin tl lazim toplamda
Gizli Üye(30-35)9 ayEczane her türlü işler bir de doktorlarla anlaşla yapanlar var. Bence harika fikir keşke benim ailem de beni bu kadar düşünseydi
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayne kadar şanslısınız. ne destekçi aileleriniz var.
12 Yorumla
Soran9 aybir seviyeden sonra insan kendisini ailesine yükmüş gibi hissediyor ama onun dışında evet çok güzel
- 9 ay
Sen aç dükkanı Allah buyuktur
Sen onlara sonra gene alirisn bunu unutma yeter
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 ayBizimkilerde milyoner ama ben sokakta ac yattim. Hemde 4 4 luk denilecek biriyken. Onlarin demwsine gore.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ay"HAYIR" derim ben...
Babam riske atacaksan kendi paranı at derdi bana...
03 Yorumla
Soran9 ayama burada parasını vermek isteyen babam
Cevap sahibi9 ayHaklısın, ama Ticaret çok riskli Türkiye de...
Hem eczane açmak için eczacı olman gerekiyor diye biliyorum eczacı mısınız?
Soran9 ayevet
Gizli Üye(25-29)9 ayOnayla çünkü yine bir daire ve araba kalıcak iki daireden birini satsinlar
03 Yorumla
Soran9 aybir daire 4.5 milyona denk geliyor yine yetmiyor ne yazıkkı arabayı falanda satalım diyorlar da hiçbir yorum bile yapamıyorum
Cevap sahibi9 ayHm o zaman olmaz ya kardeşim felanda varsa hakka girersin ilerde rıza si var mı bilmem ne diyor nasıl geçiyor aranızda ya da ilerde odemen gerekebilir
Soran9 aygeri istemiyoruz senden birsey sadece kendini kurtar rahat yaşa olarak konuştular benimle kardeşim var bi abim var ama o kendi işini kurdu artık o tarz bi problemi yok ki o da eczane açma taraftari
Gizli Üye(25-29)9 ayBen yerinde olsam kabul ederim kazancımın bir kısmını da onlara aylık verirdim
03 Yorumla
Soran9 ayya kazanamazsam mesele orada
Cevap sahibi9 ayNiye kazanamayasın memlekette hasta bitmiyorki
Soran9 ayo da doğru
Gizli Üye(45 üstü)9 ayEczacisin anladigim kadariyla. Eczane acmak o kadar masrafli mi?
02 Yorumla
Soran9 aydegişiyor konumuna büyüklüğüne bağlı olarak ama ortalama 7 8 milyonu biliyor herseyiule ilaç firmalarıyla anlaşma dahil
Cevap sahibi9 ayOff off. ama kazanirsin sir sure sonra odersin onlara. Ama zaten mecbur3n acacaksin bu senin meslegin
9 ayMeslektaşım ben de açacağım inşallah ama bekliyorum su an. İyi bi yerde açarsanız ev araba alırsınız
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayAileye bak be biz de kendimiz nasıl yaparız derdindeyiz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 ayAkademisyen ol yüksek lisans doktora yap aileni zora sokma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayTek çocuksan sorun yok. Ama kardeşin varsa haksızlık olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayKeşke benim ailem de böyle bir teklifte bulunsaydı şu an bambaşka bir yerde olabilirdim.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayBencilce nerden baksan en dandik ev bile 2 trilyon yazık günah satmasınlar
00 Yorumla
9 aySen ne kadar düşünceli birisin Allah gönlünce versin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayBenim yaşadığım yerde bir tane eczane iflas etti oda başka mevzudan , karamsar olmayın eczacılar iyi kazanıyor. Altlarında son model araba , cocuklarını bile eczacı yapanlar var
00 YorumlaEğer ilerde işlerini yerine oturutuktan sonra sende onlara güzellik yapacaksan onayla
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 aySeni en iyi ben anlarım ailem aynı şekilde bana açmak istiyorlar ama tüm parayı benim eczaneye koyacaklar ya utandırırsam ya kazanamazsam diye korkuyorum
00 Yorumla- Devamını Gör (30)
Devamını Gör(75)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Ailem bana eczane açmak istiyor ama yıllarca kendi çalışıp aldıkları evi satmayı düşünüyorlar. Onaylamak bencilce mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler