Şu Evler oldum olası çok güzel geliyor bana.. Üniv yıllarında 11 odalisonda oturmuştuk 8 kişi.. Harika zamanlardi:)

Şu Evler oldum olası çok güzel geliyor bana.. Üniv yıllarında 11 odalisonda oturmuştuk 8 kişi.. Harika zamanlardi:)
Hem ahşap hemde müstakil evler daha güzel geliyor bana, beton yığınlarından kat mı kat daha güzeller. Galiba Odunpazarı taraflarında daha çok oluyor bu evlerden
Evet Odunpazarı evlerinde çok var şu anda.. Kiraliklarda var.. Bir ara düşündüm ben ama çok büyük ne yapıcam dedim... Bende çok beğeniyorum bu tarz evleri kendi ruhları var :))
1 insan 1 yen'i ergen (işkence)... 1 papağan :))
Böyle evleri görünce aklıma hep bir zamanlar konak sahiplerinin hatıraları gelir. Kim bilir kimlerin ne hayatları oldu. Keşke bizi binalara hapsetmeselerdi de, böyle güzel cumbalı evlerde yaşam sürseydik.
Bir yönetmen arkadaşımın projesiydi bu.. Eski evlerin izini sürmek kimler yaşamış. Neler olmuş vs belgesel planı vadi ama kabul görmedi.. Netfixe dizi çekti oda :))
Hangi dizi :))
Söylemem ünlü arkadaşlarımı paylaşmıyorum :))
Vayy arkadaş pekii:))
Himm burada odunpazindaki evlere benziyor güzelmiş gerçekten
Tek o kalmış sanırım yanındaki evler farkli
Cumbalu evler tercihim dönemi yansıttığını düşünüyorum
Evet burada dq çok var sivrihisarda ama bu tek kalmış bir coğrafyada o yüzden çektim.. Ev ben burdayım diye bağırıyor resmen :))
Şahsına münhasır bir ev:))
Vayyy tam cinlerin perilerin basacağı tarzda sajkfbasnkj
🤣😅👻👻👻
E. i. c icin tesekkur ederimm
Rica ederim :))
Cevap
7Cevap
Harbiden de çok iyi ya.
Bu arada salt görünüyor olabilir ama köylerdeki en lüks ve zenginlerin yaptırdığı evlerdir genelde.
Evet doğru.. Aslında ilerde kocaman Konak vardı.. Ama bunu çekesim geldi.. Soyadıyla anılan konakları Sevimli bulmuyorum :))
Böyle evleri görünce aklıma kanal 7 köylü filmleri geliyo
Kanal 7 izlemek büyük cesaret :))
Niye güzeldi
Yorum yapamam çünkü hiç izlemedim.. Ama bir sqnns verecek cesaretim de olmadı :))
Hayır mesude aklıma geldi istemezdim böyle evde yaşamak 😂
Mesude kıim:)
Kırgın çiçekler dizisindeki mesude 😂
O bilgi bende yok maalesef.. Bendeki Çiçekler hayatla barışık :))
🤣🤣🤣dizi var dizi
Benzemiyormus ya 😂
Ben bir kız arkadaşım yüzünden yaprak dökümü diye birsey izledim.. Bana ömrüm boyu yeter :)))
Oda güzel 😃
Evet cok cici ☺️
Ortaklasa guclerimizi birlestirip alalim bi tane 😅🤣
Evet bende çok severim keşke böyle evlerin olduğu sokaklarda yaşasak
Ben yaşıyorum Odunpazarı evleri bqnq çok yakın.. Hatta evdzfisrirken kiralık vardı gidip gezdim de ama çok büyük.. Kalabalık bir aile olmak lazım :))
Evet bayılanavak yer bende sevdiğimden geldim yerleştim bir süre için :))
Bence taşın küçük şehirden geliyorsan herşeyin bulunduğu büyük şehir gibi gelecek ''
Büyük şehirden geliyorsan herzeyi kompakt olarak bulunduğu mini büyük şehir gelecek... Her türlü yasası kolay keyifli ve eğlenceli :))
Değirmen Sokagin başında güzel bir helvacı var hep sıra vardır gelince ordqn al her daim taze.. Tavsiye edeyim.. Ilzrde de bozaci yanında turşu u var.. Mide fesatı yanindq hediye o sokaktan ci'inca :)))
Olabilir oo biliyorsunuz.. Baya gelip gittiniz mi
Fiyatı ne kadar acaba bunların 😂😂😂
Ciddi alıcıyan ayarlarız birşeyler :))
Şu evler ahşap olduğundan mütevellit mi acaba. 😇
Evin ruhu ve tarzı yok mu :))
Var işte mimarisi ona göre oluşturulmuş 😀 ahşap dekorasyon muhteşem.
Çok güzel de büyük işte ahh yoksa çok cezbediyor beni :))
Evet gercekten de çok guzelmiş
Mus takil ev olduğun sürece çok güzel evet
Kesinlikle çok güzel
Şöyle bir evim olsa huzur içinde yaşardım
Köylük yerleri sevmem
Evet güzel seviyorum bende
Evet farklı havası var
Çok güzel evet
Çok güzel. Kalmak istediğim evlerden biri
Evet güzel amerikan tarzı evlerde güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?