Kız evlat olduğum icin utanıyorum?

Geçmişte pek çok hata yaptım haliyle yaşımın kücük olmasına ve babasız bi ortamda büyümeme yoruyorum açık sacık kıyafetler saçma ortamlar gün sonunda evime geldiğimde hiç mutlu hissettirilmedim bu nedenle dışarıya daha çok sardım tabii bunun bedelini hep dayak yiyerek ödedim şimdilerde daha düzenli bi hayatım var ev işleri ve dışarıdan eğitim ile hayatıma devam ediyorum ama ne yaparsam yapayım aileme yaranamıyorum onlara layık olamamış hissediyorum yetersiz hissediyorum dediğim gibi babasız büyüdüm annem evin erkekliğini yaptı maddi olarak hiç akrabalarımıza dostlarımıza yetişemedik bu nedenle hep bize üstten baktılar işlemediğim günahların bedelini ödedim resmen o zaten başıboş yapar diyerek tonla iftiraya maruz kaldım ailem bi kısmına inandı bi kısmına inanmadı evde aşağılanmaktan yoruldum yaptığım yemek yaptığım temizlik her şey gözlerine battı para yoksa bu evde huzur bulamayacaksın muamelesi de gördüm simdilerde çalışmak istediğimde izin dahi vermiyorlar 24 yaşındayım hayatımda 2 defa konsere gittim onda da eve döndüğümde dayak yedim hiç cluba gitmedim yaşıtlarımın yaptığı hemen hemen hiç bişeyi yapamadım bunun için kendimi suçlu buluyorum çünkü 2 abim var ve olabildiğince yaşadılar bu hayatı ben hep seyrettim kız çocuğu olduğum için başkalarının bana attığı iftiralar yüzünden onur lekelemiş hissediyorum bu karmaşadan nasıl kurtulurum?
Kız evlat olduğum icin utanıyorum?