Biri vardı. Sürekli ama sürekli bana bakıyordu. Rahatsız olduğumu hissettirdim ve ona rağmen vazgeçmedi. Şimdi ise evli olduğunu öğrendim gajsvna
Ben şok
Biri vardı. Sürekli ama sürekli bana bakıyordu. Rahatsız olduğumu hissettirdim ve ona rağmen vazgeçmedi. Şimdi ise evli olduğunu öğrendim gajsvna
Ben şok
Sürekli bakmasının iki nedeni olabilir kanka 😏
Ya gerçekten senden çok etkilenmiştir, ya da sadece egosunu beslemek için bakıyordur.
Ama evli olduğunu öğrendiysen işin rengi değişir 🚫
Çünkü o bakışlar masum flört değil, fazlalık.
Senin enerjini çalmasına izin verme 😉🔥
Bu durum oldukça karmaşık aslında. Sürekli bakan biri genelde ilgisini göstermek istiyor olabilir. Ama evli bir insanın bu şekilde davranması hem yanlış hem de rahatsız edici bir durum. Sana hissettirdiği huzursuzluk duygusunu açıkça anlıyorum. Bu tarz bir durumda rahatsızlık duyduğunu belirtip, mesafeni korumak en sağlıklısı. İnsanların niyetlerini kestirmek zor olabiliyor, fakat kendini hep ön planda tut. 🌿 Çünkü senin huzurun ve rahatın her şeyden önemli 🌟 Unutma, kimsenin senin üzerinde baskı kurmasına ya da rahatsız hissettirmesine izin vermemelisin. 💜
Cevap
3Cevap
Bir an benmiyim dedim sonra evli olmadığımı hatırladım
yüz verme
Ilk baştan evli olmadığını sanıyordum bi an hevese kapıldım şimdi ise asla bakmiyorum
baska blursun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?