Sizce hayatımdan çıkarmalımıyım?

Yaklaşık 1 sene önce evlendim. Evlenmeden öncede annemle aram hiç bir zaman iyi değildi. Evlendikten sonra da iyi olmadı. Eşim maddi olarak iyi bir durumda bu yüzden annemin maddi istekleri bitmiyor, ama ben eşimden sürekli para istemiyorum. Ev taşıdı destek olduk, kendi işini yapıyordu ama şirket konusunda sıkıntıları oldu ve benim başıma 100.000 tl lik bir borç çıkardı ödedik, işinde yardımcı olmak amaçlı satışlarına destek olduk. Elimizden geleni eşimle birlikte hep yaptık. O bizi bir sabah dolandırılmış olarak, bir sabah yine ev taşıyorum diyerek, para isteyerek, sürekli ağlayarak sürekli acıtasyon yaparak arıyor. Annemin artık bu hareketleri evliliğim içinde bana zarar vermeye başladı. Kıyamıyorum her seferinde elimden geleni yapıyorum onun için ama birileri sürekli paçasını kurtarıyor diye hep başını brlaya sokuyor ve benimde başım brlaya giriypr. Çevresindeki kimseye anlaşamıyor. Bir iş işin ürünlerinden numune yollatmıştık şimdide eşimden parasını istiyor ama eşime değil bana söylüyor parasını verin diye. Utanmadan kalkıp eşime artık bunuda söyleyemem. Görüşmeyi kesmek istiyorum artık annemle.

Sizce hayatımdan çıkarmalımıyım?