Merhabalar lütfen yargılamayın zaten kötü şeyler duymak istemiyorum artık?

Bunu neden yazıyorum bilmiyorum lütfen kötü yorumlarınızı kendinize saklayın. Ben zaten yeterince kötüyüm. Birinin iki gram sevgisi için yapmadığım şey kalmadı ailesiyle de kaldım hizmetlerini ettim, bana şiddet uyguladı kaçıp gitmedim, çalışmadı benim kredi kartlarımdan yedik. Bilmiyorum bana büyü mü yaptılar büyü de bilen insanlar yani. Nasıl böyle bir şeye göz yumdum bilmiyorum şu an işe girdim ama o 200 bin lira borcu tek başıma ödeyemiyorum yalvardım onların hepsine kalacak yerim yok para atın diye sadece eniştesi attı bir 9 bin. Şimdi daha çaresizim intihar etcem diyorum ben ölünce çok mu vicdanlı yazacaksınız diyorum anlamıyorlar. Babam yok zaten anneme diyorum abilerime diyorum biraz para atın diye var paraları ama atmiyolar. Borcum olduğunu söylesem yine atmazlar çünkü abiminde olmuştu borcu kendin öde deldiler. Zamanında yardim ettiğim arkadaşlarımdan şimdi ben yardım istedim biraz borç kimse etmedi. Neden bana gelince böyle oluyor. Neden benim kimsem yok artık yapamıyorum canımdan bezdim para da belki hallolur bı şekilde ama neden insanlar böyle en çok koyan bu. Ben herkesin iyi kötü yanına oldum elimde olmasa da verdim neden yani hiç mi iyi insan kalmadı dünyada. Ben mi yanlış insanım yoksa yalvarıyorum Allah'a ama yok değiştiremiyorum kendimi tek bir yolu mu var sadece
Merhabalar lütfen yargılamayın zaten kötü şeyler duymak istemiyorum artık?