Bana bir akıl verecek olan var mi?

4 senedir evliyim eşim sureklı problem çıkarıyor sonra benım üzerime atıyor problemı sen çıkardın diyor aılelerde işin ıcıne giriyor sonra eşim sen yaptın sen ettın diyor bende sureklı özür dıleyen taraf oluyorum ya en son bana bir bilezik aldı 10 gram benım bıseyım yok diye aldı düğüne gittik geldık istedi benden bileziği geri ver falan vermıyorum dedım ayrılmak ıstedı sonra gitti 1 hafta sonra annesıyle geldı babamın yanına babamın yanında annem bağırdı annesıne kızdı ( kaynanam ilk kez geldı ) oooo dedı 4 senedir ben uğraşıyorum bir annen varmış falan diye konuştu o sırada erkek kardesım Esıme bağırdı kızdı olaylar büyüdü kavga çıktı resmen erkek kardesım babam esım arasında esım annesını aldı gitti 2 haftadır konuşmuyoruz dün konuştuk Esıme davayı ne zaman açacaksın dedim bekleyeceksın keyfim kahyası ısteyınce dedi bende açmıyorum çünkü seviyorum diye sonra eşim aileme bilenmiş küfürler etti aileme ve dedi ki bana barışalım gelirim eve dönerim ( doğalgazı ıptal ettırmıstı uzerıme aldım kira kontratını da tekrar ev sahıbı Benım adıma yaptı eşim demişti adama ben yokum diye adam benim üzerime yaptı ) sımdı esım dönerim diyor bende aılemden özür dıle dedım dilemem diyor haklı mı sizce
Güncellemeler
8 ay
bugun esım ıle konustuk bana dedı kı annemden benden ozur dılersın kıranın yarısını faturaların yarısını verırsın bende donerım ha baktın yapmıyorsun dava ıcın keyfım ve kahyasını bekleyeceksın ne zaman acarsam o zaman acacagım dedı
Bana bir akıl verecek olan var mi?