Aile & Toplum Kapı zilini iptal edersem bozarsam ev sahibi bir şey ister mi? Cooldusunce Takip Et Master Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Evden çıkınca tasininca Güncellemeler8 ay Güncel Güncellemeler8 ay Yeniden güncel Kapı zilini iptal edersem bozarsam ev sahibi bir şey ister mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
deryakurdu Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% 8 ay Eski haline getirmeni ister çıkarken haklı olarak ya da depozitodan keser 0 8 Yorumla Cooldusunce 8 ay Diyelim kendi kendine çamaşır makinası kombi bozuldu benimmi yapmam lazım onun mu Yorumla Cooldusunce 8 ay Bide diyelim ki buzdolabında bozuldu TV de Yorumla deryakurdu 8 ay Kombiyi onun yapması gerekir ama çamaşır makinesini sanmıyorum. Zaten evi eşyalı tutmadıysan ç makinesi sen alıyorsun ev sahibini ilgilendirmez Yorumla Cooldusunce 8 ay Ok teşekkür ederim Yorumla deryakurdu 8 ay ya birader silkecem kapını da zilini de şimdi sgit daha güncelleme avınoğlu Yorumla Cooldusunce 8 ay Düzgün konuş edepsiz engel Yorumla deryakurdu 8 ay engellemezsen ananı silkeleyeyim Yorumla Cooldusunce 8 ay Beyinsiz pis Yorumla
Korayby3434 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% 8 ay Aile & Toplum konusunda 967 cevap paylaştı. Bişey olmaz sadece sökmeden iptal et telini filan çıkar zilin. 0 0 Yorumla
Amarrêzza Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 8 ay Senden sonra kiracılar gelecek 0 1 Yorumla Cooldusunce 8 ay Kiracı değilde akrabasına vercekmis Yorumla
u sinem23__ Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 8 ay Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yeniden yaptır der. 0 1 Yorumla Cooldusunce 8 ay Birisine bir şey sordum baksana cvp da sende ne dusunuyon cvplar misin Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 8 ay Aile & Toplum konusunda 7,7b cevap paylaştı. İster 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Eski haline getirmeni ister çıkarken haklı olarak ya da depozitodan keser
Diyelim kendi kendine çamaşır makinası kombi bozuldu benimmi yapmam lazım onun mu
Bide diyelim ki buzdolabında bozuldu TV de
Kombiyi onun yapması gerekir ama çamaşır makinesini sanmıyorum. Zaten evi eşyalı tutmadıysan ç makinesi sen alıyorsun ev sahibini ilgilendirmez
Ok teşekkür ederim
ya birader silkecem kapını da zilini de şimdi sgit daha güncelleme avınoğlu
Düzgün konuş edepsiz engel
engellemezsen ananı silkeleyeyim
Beyinsiz pis
Bişey olmaz sadece sökmeden iptal et telini filan çıkar zilin.
Senden sonra kiracılar gelecek
Kiracı değilde akrabasına vercekmis
Yeniden yaptır der.
Birisine bir şey sordum baksana cvp da sende ne dusunuyon cvplar misin
İster
İster tabii