Saçmalıyor muyum sizce?

Dün anneannem iki tane teyzem kuzenlerim bizdelerdi yemek yedik mutfağı topladim. Bugün de yine bizdeler alışveriş yapmaya diye markete girmişler oradan çıkışta bize uğradılar. Daha birkaç gün önce biz zaten onlara kahvaltıya gittik. Kaç gündür sürekli birlikteyiz bir insanla sürekli vakit geçirdiğinde söylemesi ayıp bku çıkıyor yani illaki bi tartışma çıkıyor. Niye sürekli bize gelmek zorundalar ki? Hem teyzem dün bizden çıkarken diyo ki yarın dip köşe temizlik yap. Geliyor ertesi gün temizlik yaptim mi yapmadım mi diye kontrol ediyor. Sanane bizim evin temizliğinden? Ben düzenli olarak evini supuruyon mu diye sana soruyo muyum? Bazen kendi geliyor kendi kafasına göre bizim evi temizliyor eşyaları abidik gubidik yerlere koyuyor eşyalar kaybolunca annem bana soruyo bunum nerede şunum nerde diye. Bir ara temizlik yapcam diye geldi annemin terliginin teki kayboldu temizlik yapıldığı gün. Hala bugün bile terligini sorar. Karışma bizim evin işine yani. Bunu desem kırılır üzülür sürekli bize geliyo niye her gün geliyor diyince annem sanane gelsin diyo. hayir yani bu kadar samimi icli dışlı olmaya ne gerek var? Sacmaliyo muyum sizce?
Saçmalıyor muyum sizce?