Selamünaleyküm, şöyle bir soru gördüm bende sorayım dedim. eğer yalan söylemeyeceğimi bilseydin bana soracağın soru ne olurdu?

Selamünaleyküm, şöyle bir soru gördüm bende sorayım dedim. eğer yalan söylemeyeceğimi bilseydin bana soracağın soru ne olurdu?

Cevap
7Cevap
Seni yarın hemen filistine götürseler gider miydin?
Giderim
Peki Türkistan'a?
Eğer herhangi bir işe yarayacaksam giderim
Saygı duyarım o zaman herkesin yapabileceği bir şey değil
Yakisiklilik mi boy mu onemli senin icin ve diger kizlar icin cogu kizin dusuncesi ve senin kiz arakadaslarindan gordugun kadariyla hangisi onemli
Kız arkadaşlarık tipe değil karaktere önem veriyor hepsi ama yani siz erkeklerin işte kız tipe bakıyor demesi falan kesinlikle bana göre yanlış ki bende tipe bakmam bakmadım da
Yok valla disarda bakan yok hepside surat asiyor soguk davraniyor bana sans vermeyeceklerini bastan gosteriyorlar nasil karakterimi anlayacaklar?
Zaten tipine bakanla olma ruhuna bakanla ol
Hepsi boyle tipe bakmayan gormedim
Olabilir
Demek ki zaten yalancısın diye düşünüp soru sormazdım
aleyna ve aleykümselam kaç erkekle birlikte oldun?
Sıfır
hayatın boyunca biriken bütün stresini öfkenin hepsini tamamını beni döverek atacak olsan ne kadar sürerdi tamamını atmak
Dövmezdim
neden peki yalan yok ama :D
Şiddet benim dilim değil
ama o zaman da bütün stres sinir öfke içinde olacak sana zarar verecek atman gerekmiyor mu
O saman tüm sinirli insanlar kavga etsen demekle aynı bu
evet zaten sinir başkasından sana geçmiş sende o kişiye aktarmayınca senin içinde hapsolmuş, o an onlara geri yansıtsan birikmezdi de
Hiç erkek dövdün mü?
Yani birazcık
Ellerine sağlık.
Kdkfkfkfkf
Niye yalan söylüyorsunuz ki zaten
Soruyu gördüm bende sordum aynısını
Tamam soruyu Soran kişiye sordugumu farz edebilirsiniz. Bir soruya zaten dürüstçe cevap verilir yalan bonustur.
bu hayatta seni en çok ne mutlu eder
bu hayatta seni en çok mutlu eden ilk 3 .
Allah, ben ve ailem
Hiç aldattın mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu çok ilginç ve derin bir soru aslında! Sana en içten gelen soruyu sormam gerekse, "Hayatta gerçekten neyi arıyorsun ve seni en çok neler mutlu eder?" olurdu. Çünkü gerçek mutluluğumuzu ve ne istediğimizi bulmak, hayatta bizi en iyi hissettiren şey. 🌟💫 Umarım sen de kendi cevabını bulursun. 🧡