1 hafta oldu evleneli içimde nedenini bilmediğim bı şüphe huzursuzluk var yanımda yanyana gezerken sürekli kadınlara kızlara öküz gibi bakıyo ama öyle böyle değil uyarmıştm yine yapıyo.. Çok erken daha pişman oldum evlendigme aileme ayrılalımda diyemiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
9 ayBen anlamıyorum evlenmeden önce göz perdeleriniz mi kapanıyor görmüyor musunuz ya da düzelir diye evleniyor musunuz gerçekten kırmak istemem ama sadece merak ediyorum. Bu kişi ile evlenince mi yürüyüşe çıktın ya da zaman geçirdin, hiç gözlemlemedin mi, sosyal medyasına, konuşmasına, yürürken incelemek analiz etmek bunlar çok önemli. Uyardığın halde bunu yapıyorsa bu adam seni aldatıyordur ya da aldatmaya meyillidir de. Karşına al ve bu saygısızlığı kabul edemeyeceğini bunun açıklaması ya da bir izahı olmaz ise böyle devam edemeyeceğini söyle. Yarın öbür gün çocuk olur çocuğa yazık yani.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)9 aySizin için kötü olmuş.. Huzursuz olmakta haklısınız.. Uyarmışsınız anlamamış belli ki yola getirilmesi zor biri. O yüzden biraz sabredin daha çok yeni evlisiniz ve boşanmak kolay olmayacaktır.. Başta aileniz olmak üzere herkesin tepkisini çekersiniz.. Siz yine de uyarın yapmaya devam ederse, hissettiklerinizi söyleyin, devam edemeyeceğinizi de söyleyin ve asla korkularınızı, çekincelerinizi ona anlatmayın.. Hani yeri geldiğinde resti çekebileceğinizi anlasın
10 Yorumla
9 ayKarşına al düzgünce konuş sonra da bekle ve izle onu aynı şeylere devam ederde boşanmayı düşün şimdi söylemesi kolay tabiki yapması zor ama inan öyle tam olarak güvenmedigin birinin yanında yıllarını heba etmek daha da zor o yüzden hiçbir şey için geç degil sen daha önemlisin mutlulugun daha önemli maddi gücün de varsa hiç düşünme harekete geç
00 Yorumla
Daha yeni evlisin 1 haftalık sorunda boşanmayı kafana koyarsan yürümez o evlilik. Evlilikte her ne olursa olsun önce konuşup karar almanız lazım. Konuşmaya çalıştıkça aynı devam ediyorsa o zaman blöf yapabilirsin ama hemen ipleri koparmak olmaz. Daha neler neler göreceksiniz.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
9 ay
Of ya, bu kadar erken böyle hissetmen çok zorlayıcı olmuş gerçekten. O şüphe ve huzursuzluk seni yiyip bitirmeden bir şeyler yapman lazım. Öncelikle, hislerini görmezden gelme. Bu durum seni rahatsız ediyorsa, bu önemlidir. Kendinle barışık hissetmen ve rahat olman çok önemli.
Eşinle oturup gerçekten açık bir şekilde konuşmayı denedin mi? Hani ciddi ciddi, “Bu davranışların beni rahatsız ediyor” diye duygularını anlatmayı? Çünkü ortada çözülebilecek bir iletişimsizlik varsa, belki bu bir başlangıç olabilir. Ama eğer hala aynı şeyleri yaparsa ve değişiklik göremezsen, o zaman kendini daha fazla yormamalısın.
Ailen ne der, insanlar ne düşünür diye düşünmeden önce, senin hayatına ve huzuruna odaklan. Onlar seni seven insanlar; derdinle ilgilenirler, yanında olurlar. Ve unutma, kimse mutsuz bir ilişkiyi sürdürmek zorunda değil. Lütfen önce kendini önceliğe koy ve gerekirse profesyonel bir destek almayı düşün. Senin değerini bilmeyen birine katlanmak zorunda değilsin! 💜00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
94
Cevap
106Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u 9 ayboşanabilirsiniz
10 Yorumla evliliğin temeli saygı ve bağlılıktır. bence kendisi ile açıkça oturup konuş. seninle evleneli çok kısa bir zaman oldu ama içimde bir huzursuzluk var. bunu seninle paylaşmak istiyorum çünkü bu ilişki benim için çok değerli. aynımdayken başka kadınlara dikkatlice baktığını fark ediyorum. belki farkında bile değilsin ama bu beni çok rahatsız ediyor. bu davranış beni değersiz hissettiriyor. sanki senin için özel değilmişim gibi geliyor. Bu da güvenimi sarsıyor. ben bu evlilikte karşılıklı saygı ve bağlılık istiyorum. birbirimize odaklanmamız gerektiğini düşünüyorum. bunları konuştuktan sonra onun tepkisini dikkatle gözlemle. savunmaya mı geçiyor, yoksa seni anlamaya mı çalışıyor mesela? eğer seni küçümsüyor, geçiştiriyor ya da bu davranışı normalleştiriyorsa, bu senin için bir kırmızı bayrak olabilir işte.
20 Yorumla
9 ayGeçmiş olsun karşınıza alıp ciddi şekilde konuşun. bu davranışlarına devam ederse bu işin sonunun kötü biteceği söylenebilir. Yani onu ciddi şekilde uyarmak zorundasınız. Gerekirse empati yapın aynı şeyi ben yapsam senin hoşuna gider mi diyeyim aklını Sen kadınsın Sen zaten bakamazsın Ben erkeğim derse, bana göre geçmiş olsun zaten. Evlenmiş birinin etrafa yanındakini rahatsız edecek şekilde bakması gerçekten büyük saygısızlık. Hazır çocuk yokken Kararınızı verin. Sonuçta aileniz size böyle bir durumda mutlaka destek verir. Korkmayın. ailenizi yanınıza alın. Ama Önce karşımıza alın ciddi şekilde bir konuşun derim
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 ayBekara boşa demek kolay. Ben bekarım boşan derim, yani bir insan ne ise odur daha cicim aylarında bu davranışları sergileyen sizin başınıza çok dert olur, uyarın ciddi bir şekilde ve devam etmesi halinde boşanmaya kadar ileri gideceğinizi söyleyin. Ayrıca mümkünse en az 3 sene çocuk yapmayın. Çocuklu bir şekilde boşanırsanz hayatınıza yeni birinin girmesi de zor olur hem siz üvey baba istemezsiniz hem de 3. kişi için sıkıntılı durum. Dolayısıyla bu aşamada elinizden geldiğince çocuk yapmayın.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayBence hemen boşanma, çocugu karşına al akşam yemeginde konuşmaya çalış, amacın ne? Felan sor. Direk bunu sor. Senin amacın ne? Ne olsun istiyorsun? Boşanmak mı istiyorsun? Direk sor. Sonra deki kızlara neden bakıyorsun de , sonra demlikte ki kaynar suyu yüzüne boşalt birdaha bakamaz.
711 Yorumla
Cevap sahibi9 ayBe olayları böyle çözerim.
- 9 ay
Erkekler evlenince sizin köleniz olmuyor. Bu durumlardan dertliyseniz orasını burasını açarak dolaşan hemcinslerinizle kavga edin.
- 9 ay
Tabi kendi hemcinslerinle böyle bir kavgaya cesaretin varsa yaparsın. Çünkü bubdurumun kabahatlisi erkekler değil kadınlar!
- 9 ay
Ezik ben değilim. Kadınlar istediğini giyermiş, hayır efendim, kadınlar her istediğini giyemez. Giyinmenin ölçüsü var. Bilmiyorsan öğren!
- 9 ay
Açık saçık giyilen kıyafetler günaha davet çıkartıyor.
- 9 ay
Giriş, gelişme iyiydi sonuç ne alaka? 😀
- 9 ay
@dumvum Ona bakarsak kadınlar da erkekleri taciz ediyor. Bundan haberin yok mu?
Cevap sahibi9 ay@xgökkuşağıx 27 yaşındayım. Türkiyede asla 1 erkegin bir kadın tarafından taciz edildigini öldürüldügünü ya da yakıldıgını asla görmedim.
Cevap sahibi9 ayProfil fotografı sk olan birisinden ne bekleyebilirsiniz
Gizli Üye(30-35)9 ayYorumlarda herkes bişey yazmış da kinde sormamış, cinsel durumunuz nasıl diye? Adam belki evlendi, istediği gibi gitmiyor cinselliği? Sen doyuramadiysan gözü dışarı kayabilir. Ben şahsen hiç evlenmedim. Bir sevgilim vardı. Ilk 6 ay, yolda kimseye bakmadim. Hiç sekste yapmadık. Sonra gözüm kaymaya başladı kadınlara. Sonra kıskandı falan trip attı. Derken ayrıldım ben ayrıldım bu arada. Çünkü çok pasif biriydi. Evlenseydik bana yetemeyecegi beni doyuramayacagi belliydi. Uyuşuk biriydi ve hep ne zaman evlenme teklifi etcen diye baskı yapıp duruyordu. Yol yakınken ayrildim. Kimsenin isteğiyle evlenme teklifi edemem. Kendim istemem lazım bunu önce
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayKendi annesi kardeşi eşi birine baksa veya karşı taraf onlara baksa namus bekçisi kesilen tipler bunda re var demiş. Kişi kendinden bilir işi diye boşuna dememişler. Allah sizi sizin gibilerle karşılaştırsın. O zaman bakalım ne var bunda diyebiliyor musunuz ahmaklar sizi.
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayValla evliliğin birinci haftasından ne olduğunu göstermiş. Senin için çok moral bozucu olmuş olmalı. Evlilik öncesi bunun sinyalleri belirtileri ne dereceydi birbirinizi ne kadar tanıdınız bilmediğimiz için bizim yorumlarımız çok sağlıklı olmuyor maalesef.
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. De mi yaaaa 1 hafta olmuş hemen ayrıl. Sen hayatta evlenme sakın. Evlilik sana göre değil çünkü.
Eskiden eve ekmek getirmeyene dövene sövene bile bir müddet katlanırlardı sonra bıçak kemiğe dayandığında belki ayrılık olurdu.
Şimdi kocam başkasına baktı hemen ayrılayım. Adamın etrafı kız doldu bir anda. Muhtemelen de açık saçık giyiniyorlardır, kusura bakma kocana değil arkadaşlarına söyle.
Bu konuda eksik anlattığını da düşünüyorum.17 Yorumla- 9 ay
Artık eskiden degiliz kadınları ezmek isteyenler evlenmesin asıl sonra bi de utanmadan neden karım boşandı diye sormasınlar. Adam karısı varken ysnjnda bile olmasa başkasına bakamaz. O kadar.
- 9 ay
Ve ayrıca sen kolay mi sanıyorsun bu kadın için boşanma kararı almayı. Kim bilir ne umutlarla evlendi. Benim dedigi, sahiplendigi adam göz göre göre başkalarına bakıyor. Ne anlamı kaldı ki evlenmenin o zaman. Çok zor. Kadın için adeta bir yıkım 1 haftalık evliyken boşanma kararı alıp adını dula çıkarmayı kim ister.
- 9 ay
@allnightlonggg resmen adamı haklı çıkarmışsın işallah evlendiğinde karın senin yanında başka erkeklere bakar da gör sen
- 9 ay
ayy yanlış etiket oldu yorumum size değildi kesinlikle ve çok haklısınız
- 9 ay
mustiye yorumum
- 9 ay
@allnightlonggg Beni hayatınızda tanımıyorsunuz. Ben sizin o beyninizden geçen kimlikte biri değilim. Ben sizlere kitabın ortasından konuşuyorum. Sizler her hatlı yiyip de erkek bir şey yaptığında yaygara korapan cinsten birisiniz. Yorumlarınızla daha iyi belli ettiniz.
Ayrıca 1 haftada ne çile yaşamış da boşanma kararını da kolay almamışta... geçin o ayakları. Boşanmak için sebep arıyorsunuz. Eskiler sizin gibi miydi?
Ben de sizin kanınızı biliyorum, Allah sizlerin şerrinden tüm inananları ırak eylesin.
9 aySende bak bence başkalarına dikkat çeken biri olduğunda uzunca bak. onu beğenmiyormuşsun gibi yap arada eleştir. Seni cepde görmesin her an gidebilecek gibi ol. “hayat sürprizlerle dolu, ben de çok güzelim “ falan de. Onu ezmen lazım. Bu şekilde hayatımdaki bütün erkekleri kendime bağladım köpek ettim maalesef bundan anlıyorlar. Hatta onu hiç uyarma bile niye bakıyorsun deme , oralı olma daha dikkat çekersin hiç kıskanıyormuş gibi yapma
40 Yorumla
9 ayHer sorunda bu kadar kaçınma davranışından bulunursan olmaz otur konuş abartılacak bir şey yoksa bence aralarında romantik bir ilişki yoksa kimseyi böyle yargılama bence... ama öncesinde bir şey olduysan bilemem..
Evlilik geçince mesele lesidir geçinmeye niyetiniz yoksa ayrılın bence.00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 326 cevap paylaştı.
9 ayDirekt ayrılma sebebi değil. Uyarman lazım onu. Ama tartışma dilinde değil. Seni rahatsız ettiğini söyle bu durumun.
30 Yorumla Sevgililik döneminde böyle bir şey dikkatini çekmemiş miydi
12 Yorumla
Soran9 ayHayır çok ahlaksız çok
9 ayÇok üzüldüm bu bir kadın için çok ağır depresif bir durum lakin istersen yönleri kendinde çekebilirsin..
Ona alan tanı sonra kendin le daha fazla ilgilen ve umursama onu ve lütfen çocuk yapma şimdi sakın..
Biraz zor ve gizemli takıl ona yanındayken de çok mutlu et ama en çok kendini mutlu et.. şans seninle olsun dilerim çok mutlu olursunuz 🍂20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı.
9 ayBoşan gitsin. Ne demek başka kadınlara bakmak ya ne münasebet. Ver eline çantasını yolla gitsin utanmaz.
32 Yorumla- 9 ay
Memelerin büyük gibi
- 9 ay
@ismimineonemivarr Verdiğin cevap ne alaka?😂
Aile & Toplum konusunda 605 cevap paylaştı. sevgiliyken veya nişanlıyken farketmediniz mi? Şimdiden bunu yapan adam seni aldatır bile. bu tarz insanlara uzunca bir şey yazmak isterim de hesabım kapanır diye korkuyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayEvlenmek hayatının en önemli kararıdır. Keşke karakterini daha erken çözseydin. Ama madem evlendin, önceliğin ayrılmak olmamalı. Birkaç kez uyar, sonra her baktığında şeyine tekme at. Adam helalin sonuçta orasını vurmak yasal hakkın. Haklı sebebin olduğu için kızamaz da. Vura vura adam edeceksin o düşüncesizi.
110 Yorumla- 9 ay
Saçmalama. Adamın yaptığı saygısızlık. Bir kere uyarnasina bile gerek yok biliyor yaptığı yanlışı.
Cevap sahibi9 ayMal demek ki farkında değil. Ona o yanlış yaptıran yerine vurursa belki kafasına dank eder.
Cevap sahibi9 aySana demedim be o adama mal dedim. Hiçbir kadına kötü söz söylenmez.
- 9 ay
He pardon
Cevap sahibi9 ayÖnemli değil. Hak edene o tekmeyi atacaksın, haklı da olsan haksız da olsan hiçbir erkek hiçbir kadına zarar veremez. Centilmenlik romantizm sadakat nedir unutmuşuz resmen
- 9 ay
Dedim ya sorun beyinde. Orasına vursan ne olur. Kızın kırılan onuru gururu geri gelecek mi. Hayır. Çok yazık. Kalp kırıldı mı tamir etmesi kolay olmuyor ve zorla da tamir olmuyor. Yapmaması gereken şeyi özellikle yapmış daha iflah olmaz.
- 9 ay
Sadakat sorunu evliliği temelinden sarsar. Çok yazık oldu kıza. Kim bilir ne umutlarla evlendi ama güveni boşa çıktı. Güven bir kere kırıldı mı geri gelmiyor.
Cevap sahibi9 ayBekara karı boşamak kolay diye bir söz var. Evlenmiş bir kere. Kurtarma şansı varsa önce kurtarmayı deneyebilir. Tekrara düştüğü an o zaman ayrılır ama gerçekten çok büyük külfet boşanıp yeni bir hayata tekrar başlamak
- 9 ay
Ben gayet empati kuruyorum merak etme. Keşke sen de biraz kursan. Bakire olmamasını bile sadakat için tehdit olarak görenleriniz var ve sayıları da az değil. Açık açık sadakatsizlik etmeye niyetlenmisken büyütme diyemezsin. Yapılacak tek şey ayrılmak maalesef.
Cevap sahibi9 ayInsan ayrılırsın o zaman. Bu kız için o kadar kolay değilmiş ki soruyor. Neyse ikimiz de konunun öznesi değilsek daha fazla tartışmanın anlamı yok. Kendi cevabının altında tavsiye vermeye devam edebilirsin. Çok uzadı konu.
9 ayAh kuzum gerçekten çok üzüldüm. sıkma canını ınsallah hersey güzel olur düzelir zamanla. esınle konuş düzelmezse aılesıyle konuş onlarda oğlunu adam etsın hala onun arkasında duruyorlarsa ayrıl gıtsın böyle ömür mü geçer. bende boşandım kımse ölmuyor merak etme hayat devam ediyor bır sekılde. senın eşın bellıkı terbıyesız ahlaksız bır ınsanmıs demekkı farkedemeden evlendın. senınle ne dıye evlenmıs madem böyle sütü bozuktu. allah kahretsın böyle adam olmaz olsun
10 Yorumla
9 ayKoy dötüne tekmeyi uğraşılmaz öylesiyle
kimseyi değiştirmeye çalışmayın. Kimse sonradan adam olmaz. Adam bulun onla evlenin
20 YorumlaKarşına al ve sert dille konuş rahatsız olduğunu belli et böyle olmaz de erkekler o dilden anliyor
23 Yorumla- 9 ay
Sen olsan kesin kafasına çantayı yerdi 😂
- 9 ay
Çanta yoksa terlikle 👡 tam kafaya 12 den 🤕 kırardın eminim🤣😂
Gizli Üye(36-45)9 ayZor bir durum :(( çünkü erkekler genelde bakıyor … benkmkide iki güzel gördüm hemşire veya başka biryerde önlerinden beni küçük düşürüyor kaç kez kızdım ben öyle yapmıyorum diyor … farkinda degiller eforlarını tatmin ediyorlar böylece. Banada bakan var der gibi
00 Yorumla
9 ayyollu erkeği ne diye eş diye aldın sende git aldat bu erkeklere yaranılmaz
30 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
9 ayMerhaba,
Uyarmak saçma, aç gözlü biri uyarı ile düzelmez!
Önceden de böyleymiş, senin hatan...10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayArtık bende söyleyecek sözler bitti. Kocama bazı şeylerde kızıyorum hemde çok kızıyorum ama bu konuda adam tek geçerim ! Böyle insanları mı cidden hakediyorsunuz? 1 haftada bile baktıysa ki hiçbir zaman bakmamalı ben düşünemiyorum gerisini.
10 Yorumla
9 ayBence adam akıllı, her şeyiyle konuşman gerekiyor yoksa eğer böyle davranışları şimdiden varsa aldatır da
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayEvlenmeden önce bu halini tam göstermese bile illaki belirtiler bazı durumlar olmuştur kendini tam rahat hissetmemişsindir her şeyi böyle gözardı edince böyle oluyor
20 YorumlaSenin yanında baktığına göre gayet belirgin yapıyor demektir ileride daha kötü olabilir
20 YorumlaYani bilemedim sen mi ayrilirsin ben mi gelip ayirayim?
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
s 9 ayEvlenmeden önce de böyledir mutlaka. Neden evlendin ki?
20 Yorumla
9 ayDaha önce bakmıyormuydu durdurk yere aniden gelemez böyle bişey genelde erkekler bakarlar biz bile bakıyoruz erkeklere çok dşkkatli baktığı kızlar dikkatini çekmiştir ya olumlu ya olumsuz kocana sor söylesin ila beğendi diye bakacak değil ya
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ayrıl gitsin herkese de aldattı ondan diye deklare et
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
9 ayAllah islah etsin gözüne perde indirsin senden başkasını görmesin
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 611 cevap paylaştı. Seni artık cepte görüyor, avlanmaya çıkacak. Uyanık ol.
10 YorumlaKız ne çabuk sjsjdjjs 1 hafta da onu eğit bence sen biraz olmadı öyle
10 YorumlaŞimdiden bunu yapan ileride daha fazlasını yapar bence ayrılmalısın
10 Yorumla
9 ayGeçmiş olsun bacım işin zor, görücü mü evlendin?
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 404 cevap paylaştı.
9 ayBöyle biriyle başta neden evlendin ki. Seni sevse zaten sen yanındayken başkasına bakmaz.
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
9 ayDersin ailene de. Önemli olan senin huzurun ve sen ailen için evlenmedin.
10 Yorumla Zinaya bulaşmışsa insan, kişide edep haya kalmaz dolayısıyla sadakat ve güvende maalesef biter, çünkü Allah korkusu yoktur
Samimi Tövbe edip doğru yolu bulursa kişiler harika
40 Yorumla
9 ayİlerleyen zamanlarda taşlar yerine oturacaktır. Böyle böyle tanıyacaksınız birbirinizi. Yapacağınız her hata size tecrübe olarak geri dönecektir. Mutluluklar dilerim.
00 Yorumla
9 ayBakabilir ama ne anlamda baktığına bakmak gerek. Ayrıca ona bu rahatlığı veren de sen olabilirsin onun yanında erkeklere bakıyorsan o da bakabilir. Ona açık bir şekilde sormanı öneririm. Eğer kendini anlatabilecek kapasitesi olan bir partnere sahipsen sana izah eder. Eğer konu saptırırsa tanımadan bir insanla evlilik yaptığın için pişman olmaya başlayabilirsin.
00 Yorumlayani görücü usulüyse bilemem ama değilse sevgiliyken farketmişsindir illa ki niye evlendin sevgiliyken niye ayrılmadın yanında bakmaktan gocunmuyorsa sen yokken aldatıyordur zaten yani bunu anlaman için ağzıyla söylemesi gerekmiyor ki bir yabancı olarak hiç görmeden anladım
00 YorumlaÖncelikle yaşınızı sorabilir miyim?
Daha yeni evlendin, bu hayatında büyük bir değişiklik. O yüzden biraz alışmak için zaman lazım. Ondan sonra eşiniz sizin yanınızda böyle yapması elbet de çirkin bir şey, bu yüzden onunla baş başa konuşmalısınız. Ancak konuşarak anlaşarak bir çözüm bulursunuz. Hemen boşanma konulara girmeyin, evlilik mücadele etmektir.00 Yorumla
9 ayOna deki milletin namusuna göz dikmeye devam edersen senden ayrılırım, ben ahlaksız namussuz adamla birlikte olamam de, milletin namusuna göz dikerken de kaydet veya ses kaydı al ben böyle rezil biriyle Bi dakika bile geçiremem de ve dediğini yap avukata ver ne olduğunu bile anlayamaz
00 Yorumla
9 ayKendine bakım yap ayaklarına özellikle üstüne basa basa söylerim herzaman her erkek ayaktan hoşlanmaz ama sen bakımını yap ojeni sür bordo-beyaz-siyah ne sürersen giy ince çorabını otur yanında şerefsizim o ayaklarını öpüp koklamazsa gel tükür suratıma birisi böyle yapsa kölesi olurum net.
ne diyo bu deme yap sen 😂
sonucunuda yaz bana
09 Yorumla- 9 ay
Ne alaka. Adam şerefsizin teki. Karısından başkasına bakması tamamen onun hatası
- 9 ay
@allnightlonggg ben sana köle olurum boş ver sen kocanı 😂
- 9 ay
Soruyu soran ben değilim
- 9 ay
@allnightlonggg o zaman sana oliyim bilmiyorum kendime mistress arıyorum 😂
- 9 ay
@allnightlonggg neden bee altı üstü kölen olucam sen beni kullanacaksın hem finansal hem bedensel anlamda 😂😂
- 9 ay
Sus ya istemem ben zampara
- 9 ay
@allnightlonggg peki sen bilirsinnnn
- 9 ay
😌
- 9 ay
@allnightlonggg 🙏🙏
Gizli Üye(18-24)9 aykanka bi sevgililik sureciniz olmustur ve beraber dolasmissinizdir ya hani gormedin mi farketmedinmi? birden pat diye evlenince bakmaya baslamis olamaz basindan beri oyledir
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayGeçmiş olsun kardeşim. Benim eşimde öyleydi eski eşim oldu ama tek sebep buydu her şey birikince koptu.
14 Yorumla- 9 ay
Allah yardımcın olsun.
Cevap sahibi9 ay*tek sebep bu değildi demek istemiştim.
Cevap sahibi9 ay@MBlackiron Zor zamanlar geçirdim şu an başkasıyla evliyim muyluyum çok şükür.
- 9 ay
Mutluluğun daim olsun.
- Aile & Toplum konusunda 763 cevap paylaştı.
9 ayAyna ol ve artık onu uyarma ama sen de erkeklere bak uff analar ne erkek doğuruyor de onun yanında flört et belki düzeltir kendisini
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 504 cevap paylaştı.
9 aySen de bak yavrum o zaman akıllı olur kendine gelir dertleşmek konuşmak istersen buyur yardımcı olurum elimden geldiğince istersen
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 479 cevap paylaştı. Yol yakınken döneceğim ama artık yol yakın değil gibi
13 Yorumla
Soran9 ayNe yapıcam bilmiyorum çok çaresizim gitsem neolduda 1 hafta sonra geldin diyecekler okadar masraf oldu
9 ayneden evlendin zaten biliyorsun ne olduğunu bence işine geleni yapıyorsunuz sonra ayrılsam mı bunlar evliliği sevgilik sanıyor tuhaf
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
9 ayçocuk değilsiniz yetişkin yaşlar ama işte 7 neyse 77 aynı keşke iyi analiz edeymişsin boşan elbette kalan bir ömür böyle geçmez
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 794 cevap paylaştı. İletişim çok önemli evlilik bu kadar kolay bir şey değil konuşman gerek. Rahatsız olduğunu açıklamalısın.
00 Yorumla
9 ayUyar ailesine bildir baktın devam ediyor ağzına sjc ayrıl öyle birini de nasıl buldum diye de git kendini bir yerden at artık
08 Yorumla- 9 ay
Adam evlendikten sonra yüzünü göstermiştir kınama. Nerden bilsin adam şerefsiz çıkmış
- 9 ay
Kinamıyorum
- 9 ay
Ama dediğin şey çok ağır. Onun suçu değil ki sonuçta ya kendini atarsa
- 9 ay
Saçmalama istersen 🙄
Gider yeni koca bulur - 9 ay
Ne düşüncesizsin. Ayrıca kınadın bence tövbe et
- 9 ay
@allnightlonggg Bu ergenle uğraşma bence. Üslûbu bozuk olanın kişiliği de bozuktur.
- 9 ay
Sen bir erkek olarak komple bozuksun onu ne yapacaksın acaba
- 9 ay
Yok ne uğraşamam Allahindan bulsun
- Aile & Toplum konusunda 6,9b cevap paylaştı.
m 9 ayVar böyle terbiyesiz insan. Sen baksan öldürürüm der bu birimler bide. Erkekliğin ne olduğunu gram bilmiyorlar.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayKadın düşkünü biri ama evlilik gözü haramdan sakındırır aslında biraz sapıklık seziyorum bizde erkeğiz iradene sahip çikican evli olsam bakarım da belki aç olarak değil yoksa ben erkek değğlmiyim
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 390 cevap paylaştı.
9 ayNarsist birisi ile evlenmişsin belliki bunu kendine hak görür sen yaparsan kıyamet kopar onun için kendini çok yıpratma boşan
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 794 cevap paylaştı. hemen boşanmayı düşünmeyin. neden böyle yapıyor, siz yapsanız ne hisseder bunu öğrenmeye çalışın?
02 Yorumla- 9 ay
Abi sen olsan boşanmaz mıydın
9 ayicinde şuphe varsa dogrudur. yol yakinken belli etmiş kendini şanslisin. ömrunu böyle gecirmek istemiyorsan caresine bak biran önce.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 371 cevap paylaştı. daha yenisin bide ya neden tam emin olmadan evlendin ki
05 Yorumla
Soran9 ayNeden ben söyledikçe daha çok yapıyo bana pslk yapıyo sence bi erkek neden yapar bunu
Soran9 ayTeklif et diyosun boşanmayı doğru diyosun bakalım ne diyecek
- Devamını Gör (140)
Devamını Gör(185)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Evleneli 1 hafta oldu yanımda kızlara bakıyor. Huzursuzum, ayrılsam mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler