Hatırlayıp da sinir olduğunuz olay nedir?

Ben hatırladıkça sinir olduğum bir olay var. Birgün erkek kardeşim şöyle küçük üç tane koliyle bardak sulardan almis. Biz ramazan ayında evde iftarimizi acar camiye gideriz namaza. Su alır dagitiriz şeker alır dagitiriz. Babam vefat ettiği için insanlar dua etsin de onun ruhuna gitsin diye. Neyse dediğim gibi kardeşim üç koli su aldı bir kolisini ben aldim kadınlara dagittim. Kalan iki koliyi erkek kardesim erkeklere dağıttı. Yukarı kattan aşağı kata indim hocanin konusmasini dinliyodum. Yanıma bir erkek çocuğu geldi hic sormadan etmeden izin almadan rastgele kutunun içini açtı bakti su var mı diye. Öyle kucuk biseyde degildi baya aklı yetip yapmamasi gerektiğini bildigi bi yastaydi. Herhalde kutu yanımda olmasa icinde su olsa bir kenara uzağa bırakmış olsaydım suyu izinsiz alıp kacacakti. Ben demiyorum ki icmesin icsin biz zaten insanlar icsin diye aldik onu ama insan önce bir sorar der ki abla su varsa alabilir miyim. Halbuki kutunun ici boştu yanıma koymustum giderken gotureyim diye. Hala hatırladıkça sinir olurum. var mı sizin de hatırladıkça sinir olduğunuz bir olay?
Hatırlayıp da sinir olduğunuz olay nedir?