Ben 1 buçuk aydır beraberim. Normalde bir yere giderken haber veririm. Beni her gün neredeyse 10 dklıgina da olsa görüyor. Sabahta iş çıkışı görüşmeme normalde bişey demez ama yarın arkadaşıma gidecem dedim diye onla görüşecem diye evden çık benle iki saat buluş arkadaşın benden daha mi değerli diye tribe girdi. Istesen gelirdin yanıma istemiyorsun sen dedi.
Gece de beni iş yerinden iş arabasiyla gelip almasını istemedim. Başta yorgunum bakarız dedi
Sonra o arabayla gelme dememe tepki gösterdi. Ilk defa duyduğu biseyde değil
Sonra gece uyumayıp onla konuşcaktim ama cok uykum vardi uyudum. Buna da bisey yazdı. uyumama da tepki gosterdi. Sabah oldu cevap vermek istemedim arkadaşıma gittim.
Sonra ikindiye kadar ben ona yazana yazmadım ben yapmayınca o hiç yazıp aramadı. Sonra ben kırgın olsam bile seni ust uste arayan biriyim. Senin için yaptığım şeyleri görmezden gelmen senin sorunun yazdım. Bunun üzerine iş yerinde iken aradi açmadım. Yok isteyken arıyosun falan yazdiiii
Gece de beni iş yerinden iş arabasiyla gelip almasını istemedim. Başta yorgunum bakarız dedi
Sonra o arabayla gelme dememe tepki gösterdi. Ilk defa duyduğu biseyde değil
Sonra gece uyumayıp onla konuşcaktim ama cok uykum vardi uyudum. Buna da bisey yazdı. uyumama da tepki gosterdi. Sabah oldu cevap vermek istemedim arkadaşıma gittim.
Sonra ikindiye kadar ben ona yazana yazmadım ben yapmayınca o hiç yazıp aramadı. Sonra ben kırgın olsam bile seni ust uste arayan biriyim. Senin için yaptığım şeyleri görmezden gelmen senin sorunun yazdım. Bunun üzerine iş yerinde iken aradi açmadım. Yok isteyken arıyosun falan yazdiiii
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgilin fazlasıyla kısıtlayıcı ve kontrolcü bir tavır sergiliyor gibi görünüyor. Sana güvenmek yerine sürekli bir baskı uyguluyorsa, bu ilişkinin sağlıklı ilerlemesi zor olur. Birlikte olduğunuz kişi, özgürlüğüne ve bireysel alanına saygı göstermeli. Arkadaşlarınla vakit geçirmen ya da kendi kararlarını vermen onunla olan sevgini azaltmaz, ki bunu anlaması lazım.
Onun için yaptığın fedakârlıkları görmezden geliyorsa, bu da senin kendini değersiz hissetmene yol açabilir. Bu durumda açık bir şekilde oturup konuşman, karşılıklı beklentileri anlaman şart. Bu ilişki ikinizin de huzurlu hissetmesi için var. Eğer sürekli kendini baskı altında hissediyorsan, bunu dile getirmekten çekinme. 💕 Unutma, sağlıklı bir ilişki özgürlüğüne ve kişisel alanına saygı duyan bir partnerle mümkündür. 🌸