Aile & Toplum Türkiye'deki en düzgün yaşanılacak yer neresidir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Elit olsun düzgün iyi insanlar olsun keko falan olmasın çok yüksekte olmasın kirası falan tıp fakültesi okuyorum ona göre olsun kiralar Güncellemeler9 ay İstanbul için Türkiye'deki en düzgün yaşanılacak yer neresidir? Cevapla Fal Soruları Beğen Paylaş Takip Et
HBsrr Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 43% 9 ay Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Eskişehir belki. Başka yok her yer keko dolu 0 1 Yorumla Soran 9 ay İstanbul istiyorum Yorumla
orucbey34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 9 ay Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Çengelköy, Kuzguncuk lakin o paraları verecek insan az 0 0 Yorumla
Sindrit Takip Et Xper 4 Yaş: 24 9 ay Kiranın yüksek olmadığı bir yer elit olamaz maalesef şansına küs elit yer arıyorsan paraya kıyıcan mecbur 0 0 Yorumla
meleksyy Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% 9 ay Beykozz bencee kiraları bilmiyorum 0 1 Yorumla Soran 9 ay Beykozun oralardan çok geçtim içini gezmedim ama içinden geçtim bence güzel değil Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Eskişehir belki. Başka yok her yer keko dolu
İstanbul istiyorum
Çengelköy, Kuzguncuk lakin o paraları verecek insan az
Kiranın yüksek olmadığı bir yer elit olamaz maalesef şansına küs elit yer arıyorsan paraya kıyıcan mecbur
Beykozz bencee kiraları bilmiyorum
Beykozun oralardan çok geçtim içini gezmedim ama içinden geçtim bence güzel değil
Eskişehir 🥰 Çanakkale aydın
Bagcılar