Çok zengin bir erkek neden ortalama bir kıza takıntılı kalır?

Çevremde bir çocuk var hem çok yakışıklı hem de çok zengin bir eğitimi alıyor galerisi var okula bile porsche arabayla geliyor okulda istediği kızla takılabilir aslında ama o çok sıradan bir kızla uğraşıyor peşinde koştığı kız da bundan üç veya dört yaş küçük 20 yaşında böyle bir 60 65 boylarında 50 kg zayıf tipli bir şey esmer birde sarışın bile değil siyah saçlı yeşil lens takıyor sürekli lamba başta kendi gözleri sandığım için kızı beğeniyordum ama nedensiz gördüğümde çok daha sıradan geldi siyahta gözleri ve kız akademik olarak da başarılı biri değil iki yıllık bir bölüm okuyor DGS’yle mühendisliği tamamlayacağını söylemişti ama hiç zannetmiyorum bayağı fakir bir kızsın bence okuldan sonra hep çalışıyor yani bunu yargılamak için söylemiyorum ama bana biraz ezik geliyor bu hali çünkü kendisi aşırı bakımlı bir kere bile onu okulda saçı dağınık makyajsız ojesiz görmedim bir giydiğini bile neredeyse bir daha girmiyor ama belli ki böyle olmak için çalışıyor ve bu bana ezikce geliyor kendisine olmadığı biri gibi göstermek için uğraşıyor gibime geliyor.

Ben artık erkeklerin gerçekten çok saçma şeylere takıldığını düşünmeye başladım bu kızın daha önce hiç sevgilisi olmamış hatta üniversitenin başında biz bunu duyunca arkadaşlarla dalga geçtik kendini üniversiteye mi saklıyorsun dedik gülüp geçmişti bu sırada o çocuk da yanımızdaydı belki de oraya takıldı bu kız temiz falan kafasına girdi ama bu kadar değişik bir çocuk olduğunu düşünmüyorum Yobaz değil ki sonuçta böyle şeyler önemsesin bu kızın peşine niye koşuyor cidden şok oluyorum hediyeler sürprizler kızın kaldığı apartmanda alt katta benim yakın arkadaşım kalıyor çocuk gelip bir gün kapısında beklemiş bayağı sabaha kadar yani düşünüyorum da bu kız bunların hiçbirini hak eden biri değil neden o bunlara layık görüyor şaka gibi değil mi siz ne düşünüyorsunuz
Çok zengin bir erkek neden ortalama bir kıza takıntılı kalır?