Aile & Toplum Evinizde yalnızca birini seçme şansınız var hangisini seçerdiniz? Morjinal Takip Et Master Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Seçkin ve ailenizin tüm üyeleriyle hayat boyu okuyabileceğiniz bir kütüphane Dünyanın en kaliteli görüntülerine sınırsız ulaşımı olan tvsi Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler9 ay Bende kütüphaneyi seçerdim. Şu hayatımın büyük bir bölümünde öğrendiğim şeylerin çoğunu kitaplardan öğrendim. Daha da öğrenmeye devam ediyorum Evinizde yalnızca birini seçme şansınız var hangisini seçerdiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 9 ay Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. ikincisi olabilir 0 0 Yorumla
Onemortime Takip Et Master Yaş: 45 , eic 88% 9 ay Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. İlkini seçer bütün kitapları okudukça gerekli yerlere gönderirdim. 'kitapların rafta kalması bana göre değil :)) 2 0 Yorumla
HayatKısaKşlrUçyr Takip Et Master Yaş: 44 , eic 61% 9 ay Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kütüphane. Emeklilikte bol bol kitap okumak istiyorum 🤓 2 0 Yorumla
Baranliveme Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 72% 9 ay Aile & Toplum konusunda 376 cevap paylaştı. 1. seçenek 30 yıldır büyüyerek devam ediyor. 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 9 ay Aile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı. 2. seçenek 0 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 9 ay Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Kesinlikle kütüphane 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
ikincisi olabilir
İlkini seçer bütün kitapları okudukça gerekli yerlere gönderirdim. 'kitapların rafta kalması bana göre değil :))
Kütüphane. Emeklilikte bol bol kitap okumak istiyorum 🤓
1. seçenek 30 yıldır büyüyerek devam ediyor.
Kütüphane
2. seçenek
Kesinlikle kütüphane
Üsttekini tabiki de.
Ustteki