İyi bir aile kurmak, iyi bi eş olmayı kimse istemiyor sanırım artık.
İlginç bir devirdeyiz.
İlginç bir devirdeyiz.
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Adam gibi sevip sevilecek ve yuva kurmak isteyen insanların sayısı azaldı. Geçenler de Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ağlıyordu kimse evlenmiyor diye. E kardeşim aldatmalar arttı. rastgele fuhuş cinsel ilişkiler arttı. güzel kardeşim/güzel kardeşim arttı. Kadınlar kandılığın asaletini erkekler de erkekliğin ağırlığını unuttu. Nasıl evlensin adam gibi evlenmek isteyenler? Bu şer belalar ile evlenmektense bekar ölmek daha iyidir.
Site gereksiz kasıyor
Modern kadın evliliği bitirdi. Ataerkil sisteme dönüp erkek egemen toplum olmadıkça evlilik tek tük göstermelik kalır. Kadınlar zaten üni ve memur olup atanma diyerekten gençliğini çürütüyor. Sonrada erkek beğenmiyorlar o fakir bu eğitimsiz diyerek. Halbuki onu beğenende kalmıyor erkek zira olabildiğince genç kadın istiyor ve onla büyümek istiyor. Bu dedimlerim çoğu insana yobazlık gibi geliyor ama 25 yıl sonra her devlet kadınları kısıtlamaya gidecek yoksa insan soyu kuruyacak.
Gencim yeni mezunum 24 yaşındayım. Gerçekten evlenmek aile kurmak istiyorum. Fakat bu güne dek konuştuklarım hep yatıp kalkma peşinde oldu. Evlilik düşünenler ise 35+ . Erkekler çok geç akıllanıyor kimse kusura bakmasın. Ama akıllandıkları zaman yaşlanmış oluyorlar ve o halde iken çıtır kadın peşinde oluyorlar halen. Fakat yaşlı bir adama çıtır genç bir kadın niye baksın?
Sen yazdıklarımı okumadın belli. Yatan ve yatmak isteyen erkekleri reddettim ne demek?
Ben istiyom ama şimdiki zamanda gençler sadece kızlar için demiyom erkeklere de diyom ama kendim erkek olduğum için bakış açım kızlara ve çok değiştiler alttan alma yok hep üste çıkma olayı olsun çenelerin durmaması sürekli karşı gelmek vs vs bunlar tartışmaya gecimsizlige yol açar iki tarafta hiç durmazsa ayrılıklar boşanmalar cogalir tabi goruyoz evleniyorlar üç beş sene evli kalip bosaniyorlar artık geçinemedikleri için yazık yani
Ne iş yapıyorsun
Yani hem kızlar hem erkekler tahamülsüzleşti bence.
Okuyorum
Hangi bölüm
Finans ekonomi
Anladım
👍
aynen bende istemiyorum ciddi ilişki istiyorum evet tek kadına sadık olmak istiyorum evet ama öyle nikahmış çocukmuş istemiyorum en fazla aynı evde yaşamak olur
Aslında istememenin yanında isteyememek de söz konusu. Zira içimizdeki bazı çürük meyveler vesilesiyle birbirimizle tanışmaya , konuşmaya ve vakit geçirmeye korkar olduk.
Ne çıkma teklifi kaldı , ne de duygusal açılma.
Herkes arkadaşlık üzerinden yürüyor, ki çok yanlış buluyorum.
Kimse kimseye ya şu çocuk nasıl flört edeyim mi ilişkiye başlanır mı, diye sormuyor soramıyor.
Arkadaşlıklar dostluklar bitmiş. Herkes düşman.
Eğlenilecek kızdan geçilmiyor ortalık
Evlenecek olanlar bitmiş 😆
Sen hangisisin
Ayh ben erkekim 😀
Eğlenilecek mi evlenilecek erkek misin
Evlenilecek.
İyi bir eş olacak çok kişi de kaldığını sanmıyorum, bir anda çıkar gelir birisi aşık eder o ayrı
var da çok az.. kadınların her zaman daha fazlasını istemesi, yine kadınların eskiye nazaran daha basitleşmesi pekiştiriyor bu durumu
Böyle bir dünyaya çocuk falan getirilmez biz zaten sürünüyoruz bari onlarr sürünmesinn
Evlenince çocuk yapmak şart değil
Zaten bundan bahsettim
O zaman güzel hem sorumlulukta az olur sadece sen ve ben kendi hayatımıza bakarız hayat eşi oluruz birbirimize eğer çocuk olursa işte onada iyi bir hayat ve gelecek sunmamız lazımm yoksa sürünür ev araba iyi bir iş artık bunları elde etmek o kadar kolay değil aileden bir destek yoksaa bizim aile en kötü araba aldık 1.300.000 ₺ tutdu yanee biliyorsun sende paranın bir değeri yokk
İkimizi değilde, genel fikir belirtmiştim. Fakat haklısın söylediklerinde.
🙁 üzgünüm kusura bakma ya ama böyle işte evett çünküü bak bizden öncesi nesil gene iyi kötü bir hayat yaşadılar anladın mı şimdi biz onuda yapamıyoruz mesela eskiden evlenip çalışıp falan ev araba alınırdı yani böyle şeyler uçuk hayal değildi şimdi kaynaklar o kadar sınırlı ki kendine bakabiliyosann şükürr et
Biz bahtsız bi nesiliz. Ne pandemi kaldı ne deprem. Yakında savaşta eklenir.
Aynen iyi mesleğin varsa kendin rahat yaşarsın, tabi eşininde iyi mesleği olmalı. Böylelikle zor bela 1 çocuk ortaya çıkıyor.
(Maddiyat olarak tükendik bu saatten sonra istesem de evlenenem🥺
İnsanlara güvenmenin zor olduğu bir devirdeyiz
Mahremin olmadığı bir toplumda evlilik olmaz
maalesef herşeye çok kolay ulaşıldığı için artık böyle
Ben tam tersi istiyorum ama işte öyle bir insan karşıma maalesef cıkmadı.
Ben istiyorum ama isteyen yok
Nicke bak, birde lafa bak.
Kıvırma hiç şimdi kıvırma
O zaman ciddi sorular soralım
Ne iş yapıyorsun
Göz rengin nedir?
#Hükümdar
var mı ki evlenmek isteyen bir kadın
herkes bulduğunu götürme derdinde
Devir değişti Evlilikler sevgiler basitleşti
Evlenilecek birini bulamıyoruz
deger veren bırı mısın?
Mesleğin nedir belki uyusuruz
Evlenilecek Biri Sorun Zaten Onu Bulamiyoruz
Bende bulamıyorum
İstemem
Kaldı
Durumum yok
Sen kaldın
Ekonomik olarak kendimizi zor geçindiriyoruz
Yok artık bulduğumu * calışacam
Ben çok istiyorum ama olmuyor nasip
evlenelim
Psikolojini düzeltirsen belki, sevgililiğe benzemez bu iş.
benim icin sorun yok psikolojim gayet yerinde aslinda konusalim musaitsen
Istiyorum
Düzgün kız bulsak
Güzel misin
Beğenirler, tatlı buluyorlar.
Bakayım
Sen peki yakışıklı mısın
Evet
Ve mesleğin ne
Yaz buradan söylemeyelim
Neden
Detay çünkü